Hvilken er bedre – Infiniti eller Mercedes?

Mercedes og Infiniti produserer eksepsjonelle luksusbiler. Men hvilket merke er best sammenlignet med head-to-head?

Den bedre bilen mellom Mercedes-Benz og Infiniti avhenger av hva du leter etter. Hvis du vil ha luksus, klasse og komfort, er Mercedes den bedre bilen. Men hvis du leter etter en rimelig, men pålitelig luksusbil, vil Infiniti ta dagen.

Både Infiniti og Mercedes-Benz tilbyr noen av de beste luksusbilene på markedet. Infiniti er imidlertid ikke i nærheten av Mercedes-Benz. Til tross for å ha noen få modeller som kan sammenlignes med noen Mercedes-biler, er Mercedes langt foran når det gjelder ingeniørarbeid, komfort og sikkerhet.

Dessuten har Mercedes flere bilmodeller som S-klasse, SLS-klasse, GLS-klasse og G-klasse som ikke har noen sammenligning på Infiniti-enden. På toppen av det er Mercedes AMG-versjoner ute av denne verden sammenlignet med noen Infiniti-modeller.

Imidlertid, hvis vi ser på noen sammenlignbare modeller, head-to-head, kan det japanske luksusmerket Infiniti gi det tyske kraftstasjonen et løp for pengene sine.

For å gjøre det enkelt å velge den beste bilen, bestemte vi oss for å sammenligne to forskjellige modeller fra begge merkene. Vi skal sammenligne Infiniti Q50 sammenlignet med Mercedes-Benz C-klasse og Infiniti Q70 vs. Mercedes-Benz E-klasse. Fra denne sammenligningen vil du kunne fortelle hvilken bil som er bedre i hvilken kategori.

Infiniti Q50 vs. Mercedes-Benz C-klasse

Utforming

Både Infiniti 250 og Mercedes-Benz C-klasse er vakkert designet. Kjøpere vil ha forskjellige farger og trimme å velge mellom. Men når det gjelder utsiden, har Infiniti Q50 en liten fordel over Mercedes-Benz C-klasse, som ikke er like tiltalende som andre Mercedes-modeller.

Når det gjelder interiøret, utstråler begge bilene luksus og komfort med høyteknologiske funksjoner. Likevel har Mercedes en liten fordel over Infiniti, da den er mer intuitiv med mer luksuriøse funksjoner. Det eneste negative med C-klassen når det gjelder interiøret er Artico-møbeltrekket som føles ‘plasticky’.

  Er det en dårlig idé å kjøpe en brukt Mercedes?

Prestasjon

Infiniti Q50 leveres med en 3,0-liters twin-turbo V6 gassmotor, mens Mercedes-Benz C-klasse er utstyrt med en 2,0-liters 4-sylindret motor. Mercedes-motoren er ganske kraftig som leverer 241-hp @5550 rpm, mens Infiniti leverer 208-hp @5500 rpm. Begge kjøretøyene har også et RWD-system.

Infiniti Q50 kommer med en større drivstofftank som har plass til 20 gallons, mens Mercedes-Benz C-klasse har en litt mindre drivstofftank som tar opptil 17.4 gallons. Men når det gjelder drivstoffeffektivitet, er C-klassen bedre med en mpg på 24, sammenlignet med Infinitis 23 mpg.

Komfort 

Som vanlig har Mercedes-Benz en liten kant over Infiniti når det gjelder komfort og luksus. Uansett har begge disse sedanene en sittekapasitet på fem, som er standard. Når det gjelder plass, er Infiniti litt større og mer romslig enn en Benz C-klasse. Dette inkluderer også bagasjeromskapasitet da Q50 har 500 liter lasteplass, mens C-klassen har 434 liter.

Sikkerhet

Å være luksusbiler, begge disse modellene er veldig trygge og fikk maksimal femstjerners ANCAP sikkerhetsvurdering. Noen av sikkerhetsfunksjonene som begge disse bilene skryter av, er blindsonevarsel, frontkollisjon og automatisk nødbremsing. Mercedes kanter imidlertid agead med sin PRE-Safe teknologi, som er en av et slag.

Pris

Begge disse bilene er i en lignende prisklasse. Infiniti Q50 koster rundt $ 80,000 XNUMX, mens Mercedes-Benz C-Klasse prisen varierer mellom $ 63,500 til $ 160,000, avhengig av kroppen og modellen du velger. Totalt sett er C-klassen litt i den høyere enden.

Infiniti Q70 vs. Mercedes-Benz E-klasse

Utforming

Mercedes-Benz E-klasse har en bedre utvendig kropp enn Infiniti Q70. Imidlertid er begge lange og vakkert designet. Q70 er noe lengre da den har en lengde på 196,1 sammenlignet med E-klassens lengde på 193,8.

  Det beste stedet å kjøpe en brukt Mercedes

Når det gjelder interiøret, oser begge disse kjøretøyene av luksus og overflod. De er også romslige med en sittekapasitet på fem. Som i forrige sammenligning har Infiniti et større interiør og et stort lasteområde. Men når det gjelder klasse, er Mercedes’s funksjoner mer sofistikerte, noe som gir den en liten fordel. 

Prestasjon

Infiniti Q70 er noe kraftigere enn Mercedes E-klasse. Takket være sin kraftige 3,7-liters V6 gassmotor som produserer 330-hp @7000 rpm. På den annen side er Mercedes utstyrt med en 2,0-liters turbo inline-4 gassmotor som leverer 255-hp @5800 rpm.

Begge disse kjøretøyene er også utstyrt med et bakhjulsdriftssystem. Når det gjelder girkasse, har Mercedes E-klasse en 9-trinns automatgirkasse sammenlignet med Infiniti Q70s 7-trinns girkasse. I tillegg er E-klasse mer drivstoffeffektiv med en kombinert mpg på 25, mens Q70 har en kombinert 21 mpg.

Komfort 

Som nevnt tidligere, har Infiniti Q70 et større hytte- og lasterom enn E-klasse. Likevel er begge disse luksusbilene komfortable med høyteknologiske funksjoner som vil gjøre beboerne glade. Mercedes-Benz E-klasse føles imidlertid stiligere og mer luksuriøs enn Infiniti Q70.

Sikkerhet

Noe av det du ikke bør bekymre deg for når det gjelder Infiniti eller Mercedes, er sikkerhetsvurderingene deres. Begge disse modellene er høyt rangert når det gjelder sikkerhet. Noen av sikkerhetsfunksjonene de deler inkluderer bremseassistanse, dekktrykkmonitor, blindsonemonitor og reservekamera.

Pris

Mercedes-Benz E-klasse er litt dyrere enn Infiniti Q70. Denne tyske luksusbilen starter rundt $ 71,500, mens den japanske luksusbilen koster rundt $ 52,500.

Mercedes mot Infiniti

Hva foretrekker du – Mercedes eller Infiniti?

Når det gjelder luksus, komfort og klasse, er Mercedes det beste valget. Men hvis du vil ha en kvalitet og pålitelighet, i en rimeligere luksusbil, er Infiniti det bedre valget. Totalt sett er Mercedes den beste ettersom de fleste bilene deres er holdbare og vil vare lenger enn Infiniti-biler.

  Hvilken inntektsklasse kjøper BMW vs Mercedes?

Hvilken bil er dyrere å vedlikeholde – Mercedes eller Infiniti?

Selv om Infiniti-biler er litt billigere enn Mercedes, ikke la deg lure av at de er billige å vedlikeholde. Disse bilene er også kostbare å vedlikeholde. Mercedes-biler er imidlertid litt dyrere å vedlikeholde enn Infiniti på grunn av deres kostbare reservedeler.

Lager Mercedes Infiniti?

Nei, Mercedes lager ikke Infiniti. Infiniti er laget av det japanske bilselskapet Nissan. Nissan Motor Co. Har produsert Nissan luksusbil, Infiniti, siden 1985.

Hvorfor regnes Infiniti som et luksusmerke?

Infiniti regnes som et luksusmerke fordi alt de lager er luksuriøst. Merket leverer avanserte, pålitelige, komfortable og behagelige kjøretøy. Dessuten ser bilene de produserer utseende og føles luksuriøse. Derfor sammenlignes de vanligvis med merker som Mercedes-Benz, Audi, BMW, Acura og Lexus.

Endelig dom

Hvis du vil ha en prestisjefylt, luksuriøs, trygg og holdbar luksusbil, velger du Mercedes-Benz. Men hvis du leter etter en rimelig, komfortabel og pålitelig luksusbil, kan du gå med Infiniti. Infiniti er også billigere å reparere enn Mercedes-Benz. Mercedes-Benz er imidlertid et anerkjent navn og en klassebil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter