Hvilken er mer prestisjefylt, Mercedes eller BMW?

Både Mercedes og BMW er kjent for sine eksklusive luksusbiler. Av denne grunn er det ganske skremmende å velge mellom en Mercedes-Benz og en BMW.

Til tross for at både Mercedes og BMW har utmerket rykte, er Mercedes-Benz mer prestisjefylt enn BMW. Mercedes har en rik historie med høyt konstruerte og avanserte kjøretøy. På toppen av det hele er Benz-kjøretøyene mer luksuriøse, pålitelige og mer høyt ansette enn deres München-baserte konkurrent, BMW.

Hvorfor er Mercedes mer prestisjefylt enn BMW? 

Rik historie

Både Mercedes og BMW har historie som går tilbake for hundre år siden. Mercedes-Benz ble grunnlagt i 1926 som en divisjon av Daimler AG. Hovedkvarteret ligger i Stuttgart, Tyskland. Mercedes-Benz er populær for sine luksusbiler, lastebiler, busser, varebiler og busser.

BMW ble startet i 1916. Det startet som en produsent av flymotorer og endret senere sin oppmerksomhet til produksjon av motorsykler og biler.

Mercedes har hovedkontor i Sørvest-Tyskland i Stuttgart, mens BMW har hovedkontor i Sørøst-Tyskland i München. 

Mercedes og BMW kan ha en rik historie, men Mercedes har alltid vært i forkant av teknologiske fremskritt i biler. På toppen av det hele har Mercedes vært populært kjent for sine luksuriøse biler, mens BMW er kjent for sin ytelse.

Når det gjelder historie, vil Mercedes alltid ha en fordel over BMW. Derfor anses det å være mer prestisjefylt av mange luksusbileiere. Porsche, Rolls Royce og Bentley er de eneste luksusmerkene som konkurrerer tett med Mercedes når det gjelder en rik historie.

Komfort

Mercedes er også mer prestisjefylt enn BMW på grunn av sine komfortable og luksuriøse biler. Når du nevner en luksusbil, er det første du tenker på ofte en Mercedes S-klasse. Denne bilen har satt standarden for luksusbiler i flere tiår nå.

  Når endret BMW 3-serien kroppsstil?

En av de mest populære bilene som noen gang er bygget var 1980-tallets Mercedes S-klasse, som fortsatt er høyt ansett i mange kretser i dag. Bortsett fra det topper Mercedes BMW i nesten alle komfort- og luksuskategorier. Mercedes-biler er også svært avanserte.

Både BMW og Mercedes kan ha high-end interiør, men interiøret i en Mercedes er på et annet nivå. Den har sofistikert krom, tre, lær og mange andre komfortfunksjoner. I motsetning fokuserer BMW på et ergonomisk vennlig interiør.

Mange rangerer Mercedes som mer prestisjefylt enn BMW og andre tyske luksusbiler på grunn av sitt komfortable interiør. Teknologien og oppmerksomheten på detaljer som Mercedes kommer med gjør det til det beste luksusbilmerket for folk som leter etter et komfortabelt og luksuriøst kjøretøy.

Utseende

Når det gjelder utseende og utseende, er begge disse kjøretøyene vakkert designet og veldig tiltalende. Men mens en Benz har et luksuriøst, elegant og elegant utseende, har BMW et sporty utseende. Det er en av grunnene til at unge foretrekker BMWs, mens eldre sjåfører foretrekker Mercedes.  

Pålitelighet

Et annet område der Mercedes er mer prestisjefylt enn BMW er når det gjelder pålitelighet. Luksusbiler koster mye, og det er derfor du må vurdere påliteligheten til en bil før du kjøper den. I denne kategorien skiller Mercedes seg fortsatt ut som det mest pålitelige luksusbilmerket.

BMW kan ta igjen Mercedes når det gjelder teknologi og komfort, men det er ikke veldig pålitelig som Mercedes. For eksempel har BMW de verste reparasjons- og vedlikeholdskostnadene blant alle de tre viktigste tyske luksusbilmerkene. Mercedes er den mest pålitelige, etterfulgt av Audi og deretter BMW.

  Hva er den beste Mercedes for street racing?

Sikkerhet

Det som gjør luksusbiler spesielle er ikke bare deres komfort og ytelse, men også deres sikkerhetssystemer. Begge disse bilmerkene har eksepsjonelle sikkerhetssystemer, men Mercedes har en liten fordel. PRE-SAFE-systemet som finnes i Mercedes er et av sitt slag. Bmws aktive beskyttelsessystem er imidlertid også utmerket.

FAQ

Hva er hovedforskjellen mellom en Mercedes og en BMW?

Selv om begge disse bilmerkene er luksuriøse, varierer de på mange måter. Hovedforskjellen er at en Mercedes har et mer luksuriøst interiør enn en BMW. Dessuten er det teknologisk mer avansert enn en BMW med bedre sikkerhetsfunksjoner.

Tvert imot, BMW-biler presterer bedre enn Mercedes. I tillegg er de sportier enn Benz, noe som gjør dem til en favoritt blant den yngre mengden. Når det gjelder håndtering, er BMW også bedre enn Mercedes.

Så hvis du vil ha luksus, er Mercedes den beste bilen. Men hvis du vil ha ytelse og bedre håndtering, er BMW det bedre alternativet.

Hvorfor er tyske luksusbiler så upålitelige?

Tyske luksusbiler er så upålitelige av flere grunner. For det første er disse bilene dyre å vedlikeholde og reparere. De fleste av disse bilene trenger også spesielle forhandlere, noe som vil koste deg en arm og et ben. I tillegg utvikler de fleste av disse bilene problemer tidlig og krever regelmessig vedlikehold.

Hvilken bil avskrives raskere – Mercedes eller BMW?

Nesten alle tyske luksusbilmerker avskrives raskt. Dette er på grunn av deres høye vedlikeholdskostnader etter noen års eierskap. Når det gjelder BMW og Benz, svekker BMW seg mye raskere. Av alle de tre populære tyske luksusmerkene svekker BMW den raskeste, etterfulgt av Audi, og til slutt Mercedes.  

  Det beste stedet å kjøpe en brukt Mercedes

Hvorfor holdes tyske luksusbiler til en høyere standard enn japanske luksusmerker?

Tyske luksusbiler har en rik historie som dateres tilbake til 50-, 60- og 70-tallet. På den annen side dukket japanske luksusbiler først opp på slutten av 80-tallet. Tyske luksusbiler har også alltid hatt høyteknologisk teknologi og luksuriøst interiør som japanske biler ikke kan matche.

Mercedes utstråler klasse

Alt i alt er Mercedes mer prestisjefylt enn BMW. Ikke bare er det trestjerners merket elsket av kongelige, presidenter og guvernører over hele verden, men også administrerende direktører og klassefolk. Selv om BMW har kuttet gapet mellom de to, er det fortsatt ikke på nivå med denne luksuriøse bilmerkelederen.

Det er alltid en følelse av stolthet som følger med å eie en Mercedes. Enten det er i utviklingsverdenen eller til og med i den utviklede verden, regjerer Mercedes fortsatt. Derfor er den opprinnelige prisen for å kjøpe en Mercedes-Benz fortsatt høyere enn for BMW og andre tyske luksusbiler.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter