Hvilken Mercedes er bygget i USA?

Selv om Mercedes-Benz er en tysk bilprodusent, er bilene deres bygget i fabrikker over hele verden, inkludert i USA.

Mercedes-Benz-modellene som er bygget i USA er Mercedes-Benz GLE SUV, GLE Coupe, C-Klasse og GLS-SUV. Disse bilene er bygget i Mercedes produksjonsanlegg som ligger i Tuscaloosa, Alabama. Anlegget ble annonsert i 1993, med offisiell produksjon fra 1997.

Bortsett fra Mercedes-Benz-modellene som vi har fremhevet ovenfor, har fabrikken også laget noen andre modeller tidligere. Disse inkluderer Mercedes CL-klasse, CLS-klasse, E-klasse og S-klasse. Selv om disse modellene ikke lenger produseres på dette anlegget, ønsker Mercedes å legge til EQ-modellen i produksjonen der.

Her er noen av Mercedes-modellene som er bygget i USA i dag:

Mercedes-Benz C-klasse

Mercedes-Benz C-klasse er en av de beste Mercedes-modellene på markedet. Bilen kommer i tre forskjellige kroppsstiler, noe som gir kjøpere forskjellige alternativer. På toppen av det har den en eksepsjonell gass kjørelengde, noe som er en av de største grunnene til at folk foretrekker det fremfor andre små luksusbiler.

Når du sammenligner C-klassen med andre små luksusbiler i sin klasse, vil du oppdage at den har det beste interiøret og en av de glatteste turene. Når det gjelder teknologi og komfort, er det langt foran konkurrentene. Imidlertid har den begrensede bakseter.

Hvis du har et budsjett og ikke har råd til de mer luksuriøse og svært avanserte E-klasse- eller S-klasse-modellene, gjør C-klassen det beste tilbudet. Du har også muligheten til å velge en standard C-klasse modell eller AMG-versjonen. Gjennomsnittsprisen på C-klassen er rundt $ 41,600 XNUMX.

Mercedes-Benz GLE SUV

En av de populære Mercedes-modellene laget på det amerikanske anlegget er Mercedes-Benz GLE SUV. Dette er en perfekt SUV for familie- eller terrengaktiviteter. Den har en passasjerkapasitet på fem med opsjon på syv. Gjennomsnittsprisen på Mercedes GLE SUV er rundt $ 57,000 XNUMX.

  Hva er forskjellen mellom en Mercedes E300 og en E350?

Mercedes-Benz GLE 4Matic SUV har en 9G-Tronic 9-speed overføring. I tillegg har den en 2,0-liters inline-4 turbomotor som leverer opptil 255 HP og kan akselerere fra 0 til 60 mph på 7.1 sekunder. Med en lastekapasitet på 33,3 til 74,9 kubikkfot er dette en perfekt bil for en familie.

Som vanlig kan SUV skryte av en rekke avanserte funksjoner som gjør det morsomt å kjøre. Det er også trygt som det kommer med PRE-SAFE, oppmerksomhetsassister, aktiv avstandsassistanse, aktiv bremseassistent, blindpunktassistanse og mange andre sikkerhetsfunksjoner.

Mercedes-Benz GLS SUV

Mercedes-Benz GLS SUV er som en storebror til Mercedes GLE SUV. GLE har feiende kurver og en slurvete bakluke, mens GLS har dette og mye mer. GLS har en litt høyere høyde og er ni tommer lengre enn GLE.

I likhet med GLE er denne SUV-en også laget i USA og produserer ett diesel- og ett gassalternativ. Gassmotoren er 2999 cc, mens dieselmotoren er 2925 cc. GLS 45O 4mtic har en 3,0-liters turbo inline-6 motor med en 9-trinns automatgirkasse.

Utstyrt med et firehjulstrekksystem, er Mercedes-Benz GLS SUV ideell for terreng med inkludering av snødekte, gjørmete og steinete overflater. Mercedes-Benz GLS 450 4Matic har en gjennomsnittspris på $ 75,000 XNUMX, mens GLS 580 4Matic har en gjennomsnittspris på $ 98,000 XNUMX.   

Mercedes-Benz GLE Kupé

Hvis du ikke er interessert i Mercedes-Benz GLE SUV, kan du også velge Mercedes-Benz GLE Coupe. Dette er en av de vakreste kupéene du vil komme over. Det er en kombinasjon av en kupé og en SUV i AMG-form. Den har også et sporty utseende, som appellerer til alle slags sjåfører.

  Beste olje for Mercedes E350

Mercedes-Benz GLE Coupe er utstyrt med en 3,0-liters turboladet inline-6-motor. Den har en 9-trinns automatgirkasse og et firehjulsdriftssystem. Selv om denne SUV-kupéen er kompakt, er den fortsatt romslig. Og som de fleste Mercedes-modeller kommer denne enheten med en panoramisk takluke.

Andre topp funksjoner i Mercedes-Benz GLE Coupe er en 48-volts mild-hybrid system, 21.5-tommers AMG twin fem-snakket hjul, LED høydepunkter, og side speil logo projektorer. GLE-kupéen er også en 5-seters med et komfortabelt og stilig interiør. Gjennomsnittsprisen på denne SUV-kupéen er rundt $ 76,000 XNUMX.

Vanlige spørsmål om Mercedes over hele verden

Hvilke Mercedes-modeller er laget i Tyskland?

Siden Mercedes-Benz er et tysk merke, er de fleste av bilmodellene laget i Tyskland. Selskapet har ulike fabrikker over hele landet som lager forskjellige bil merker og modeller. Noen av Mercedes-modellene laget i Tyskland inkluderer Mercedes A-klasse, B-klasse, C-klasse, CLS, GLC, GLC Coupe, E-klasse, SL, GLA, S-klasse, Mercedes-AMG GT og Maybach.

Hvor er Mercedes C-klasse laget?

Mercedes-Benz C-klasse er laget i Tyskland og mange andre land. I Tyskland er det laget i Bremen og Sindelfingen fabrikker. Imidlertid er denne modellen også laget i Øst-London (Sør-Afrika), Tuscaloosa (USA) og Iracemápolis (Brasil). Alle disse fabrikkene gjør Mercedes-Benz W205 C-klasse modell.

Er Mercedes laget utenfor Tyskland av lavere kvalitet?

Nei, det er de ikke. Mercedes opprettholder høye standarder for kvalitet og dyktighet i alle sine anlegg. Alle bilene deres gjennomgår flere tester for å sikre at de oppfyller standardene til det trestjerners emblemet. Mercedes ansetter det beste ingeniørteamet over hele verden, som sikrer levering av høykvalitets og luksuriøse kjøretøy.

  Cadillac mot Mercedes: Pålitelighet

Hvor er Mercedes-Benz laget i USA?

Mercedes-Benz har et anlegg i Tuscaloosa, Alabama. Denne fabrikken ble åpnet i 1995 og sysselsetter rundt 4200 personer. Den første Mercedes-modellen som ble bygget i dette anlegget var Mercedes-Benz M-klasse, som er en tidligere versjon av den nåværende GLE-klassen.

Bortsett fra USA og Tyskland, hvilke andre land har Mercedes-anlegg?

Det første Mercedes-anlegget som ble bygget utenfor Tyskland var i Argentina i 1951. Siden da har Mercedes utvidet produksjonen til ulike deler av verden. Her er andre steder hvor du finner et Mercedes-anlegg. Noen produserer spesifikke deler som motorer, mens andre produserer hele kjøretøy.

 • Tyskland
 • Argentina
 • Norge
 • Mexico
 • Frankrike
 • Sør-Afrika
 • Brasil
 • Romania
 • Østerrike
 • Ungarn
 • Thailand
 • Indonesisk
 • Vietnam
 • India
 • Algerie
 • Canada
 • Egypt
 • Malaysia
 • Russland
 • Finland
 • Jordan
 • Sør-Korea
 • Kalkun
 • Storbritannia

Alabama Mercedes fabrikk

Mercedes-Benz-modellene som er bygget i USA er Mercedes C-klasse, Mercedes GLE SUV, Mercedes GLE Coupe og Mercedes GLS SUV. Mercedes-Benz M-klasse, CL-klasse, S-klasse og E-klasse opphørte produksjonen i statene i 2013. Til tross for at de er laget utenfor Tyskland, oppfyller disse bilene fortsatt mercedesens kvalitet og høye tekniske standarder.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter