Hvilken Mercedes har den største bagasjerommet?

Hvis du leter etter en luksuriøs, komfortabel og høy ytelse bil med nok lasteplass, er en Mercedes SUV et utmerket alternativ. Men hvilken Mercedes har den største kofferten?

Mercedes-Benz G-klasse har den største kofferten. Med en bagasjeromskapasitet på 38,1 kubikkfot, gjør denne luksuriøse SUV-en fra Mercedes den perfekte terrengkjøreren. Du kan bære alle dine ønskede eiendeler og utstyr for en utflukt eller eventyr uten problemer. Hvis du bretter setene ned, har den enda mer lasteplass, på 68,6 kubikkfot. 

Hvis du snakker om generell lasteplass når setene på kjøretøyene er brettet ned, tilbyr Mercedes-Benz GLS-klasse det største lastevolumet. Dette er takket være dens 84,7 kubikkfot plass når setene er brettet ned. Imidlertid har den bare 17,4 kubikkfot med setene brettet opp, noe som er mindre enn halvparten av G-klassen.

Mercedes SUV med største lasterom

Mercedes-Benz G-klasse

Hvis du leter etter en Mercedes SUV med den største lasteplassen når setene ikke er brettet ned, er G-klasse kjøretøyet å velge. Denne luksuriøse og populære SUV kommer med 38.1 kubikkfot lasterom, noe som er eksepsjonelt med tanke på det brede utvalget av funksjoner som den har.

Totalt lastevolum

Mercedes-Benz G-klasse, eller G-Wagon, har også en total plass på 68,6 kubikkfot når baksetene er brettet ned. Dette gir mer plass til eieren til å lagre alle varene sine mens de drar på biltur eller piknik. Det er et perfekt terrengkjøretøy, men ofrer ikke komfort eller ytelse.

Utforming

G-Wagon er en av de kraftigste SUV-ene på markedet. Den er utmerket designet for å gi velbalansert trekkraft, kraft og håndtering. Boksdesignet har skilt seg ut i flere tiår, og det er fortsatt en av de mest ærverdige SUV-ene på veien. Interiøret oser av overdådighet og høyteknologiske funksjoner.

  Beste billuftfriskere for Mercedes

Ytelse

Når det gjelder ytelse, er det få SUV-er som du kan sammenligne med G-Wagon. Denne terrengkjøreren formidler styrke og utholdenhet, da den kan cruise jevnt i alle typer terreng. Tross alt var det ment å være et militært kjøretøy. Med en pris på rundt $ 132,800, er dette en drømmebil for mange mennesker.

Mercedes-Benz GLS-klasse

Totalt lastevolum

Hvis du vil ha mye lasteplass og ikke har noe imot å brette ned noen bakseter, er Mercedes-Benz GLS-klasse det beste alternativet. Baksiden av denne bilen gir totalt 84,7 kubikkfot når setene er brettet. Men når setene ikke er brettet, vil du bare ha 17,4 kubikkfot, noe som er mye mindre enn G-vognens.

Utforming

I tillegg til å tilby god lagringsplass, er GLS-klassen en fantastisk SUV med en elegant design. Bilen er vakkert designet, både innvendig og ute. Hotellet har også høyteknologiske funksjoner og et romslig interiør. Å være en tre-rad SUV, det gjør en perfekt SUV for en familie.

Ytelse

Du vil ikke bli skuffet over hvor kraftig og effektiv denne SUV er. Det gir deg muligheten til å velge enten en 483-hk twin-turbo V8 eller 362-hk turboladet in-line seks motorer. Og med AWD-systemet kan du kjøre dette kjøretøyet i alle terreng uten utfordringer.

Mercedes sedan med største lasterom

Mercedes-Benz S-klasse

Ikke alle er en SUV-elsker. Hvis du vil ha Mercedes sedan med den største kofferten, er S-klasse det beste alternativet. Bagasjerommet er større enn E-klasse, C-klasse og A-klasse sedans. Så du vil ikke bli skuffet hvis du vil ha mye plass til å beholde tingene dine.

  Hva er den billigste Mercedes-bilen?

Totalt lastevolum

Mercedes-Benz S-klasse har et totalt lastevolum på 18.7 kubikkfot, som er en av de beste på markedet blant sedans. Bortsett fra den store kofferten, kommer S-klassen også med et romslig interiør som gjør at sjåføren og passasjerene føler seg komfortable.

Ytelse 

Til tross for å ha den største kofferten blant Mercedes sedans, utstråler S-klasse fortsatt en elegant og elegant design som er iøynefallende. På toppen av det yter den på et høyt nivå som en av de mest avanserte kjøretøyene på veien.

Med rundt $ 100 000 er S-klasse virkelig et flott røverkjøp, da du ikke får noe mindre enn det du betaler for. Den er luksuriøs, velpresterende, enkel å håndtere, komfortabel og leveres med stor lasteplass.

Flere sammenligninger av trunkstørrelse

Hvilken bil har større bagasjerom – Mercedes S-Klasse eller BMW 7-serien?

Begge disse tyske kjøretøyene har svært avanserte funksjoner og eksepsjonell komfort og håndtering. Mercedes er mer luksuriøs og komfortabel, mens BMW har bedre håndtering og ytelse. Når det gjelder lasterom, har S-klasse et litt større lastevolum med 18,7 kubikkfot, sammenlignet med BMW 7-seriens 18,2 kubikkfot.

Hvilken Mercedes-modell har en større koffert – S-Klasse eller E-klasse?

Mercedes-Benz S-klasse har den største bagasjerommet av alle Mercedes sedans. Denne modellen har 18,7 kubikkfot lasteplass, mens E-klassen har 13,1 kubikkfot lasteplass. Vær oppmerksom på at ikke alle S-Klasse-modeller har 18,7 kubikkfot lasteplass, da noen har 17 og noen modeller 16 cu. ft.  

Hvilken Mercedes SUV har et større lastevolum – GLS-klasse eller G-klasse?

Begge disse SUV-ene har et stort lastevolum. Men hvis du vil ha SUV-en med større lastevolum når setene ikke er brettet ned, har G-klassen mer plass. På den annen side, hvis du vil ha en SUV med større lastevolum når setene er brettet ned, tar GLS-klassen dagen.

  Range Rover mot Mercedes: Pålitelighet

Hvilken Mercedes sedan har den største kofferten?

Mercedes S-klasse sedan er den største sedan blant Mercedes modeller. Deretter følges den av E-klasse, som er noen centimeter kortere enn S-klassen. S-klasse er 206,9 tommer lang med en akselavstand på 124,6 tommer. Mens E-klassen er 196,4 tommer lang med en 115,7-tommers akselavstand.

Hvilken Mercedes-bil har den største kofferten?

Når vi snakker om biler, mener vi sedaner, cabriolets og coupes. Mercedes-bilen med den største kofferten er Mercedes E-klasse vognen. Denne bilen har en maksimal lasteplass på 35 kubikkfot bak baksetene. Og hvis setene er brettet ned, har den totalt 64 kubikkfot.

Rikelig med bagasjerommet plass

Mercedes-Benz G-klasse har den største kofferten med 38,1 kubikkfot. Men når setene er brettet ned, har GLS-klassen den største lasteplassen med 84,7 kubikkfot. Når det gjelder sedans, har Mercedes S-klasse den største kofferten med 18.7 kubikkfot.

Hvis du planlegger å dra på biltur eller piknik og har mange ting å bære, er det viktig å ha en bil med stor koffert for å bære alle eiendelene dine. Alle modellene som vi har nevnt ovenfor er utmerket for turer med stor lagringskapasitet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter