Hvilken Mercedes har en aktiv bakre spoiler

En aktiv ekte spoiler er en ytelsesfunksjon som vanligvis finnes på raske og dyre sports- og supersportsbiler. Mercedes tilbyr også en aktiv spoiler på toppen av-linjensportsbil modeller som AMG GT 2-dørs eller AMG GT 4-dørs Coupe.

Bare disse to nåværende Mercedes-modellene tilbyr en aktiv bakrespoiler, men Mercedes tilbød også en aktiv bakspoiler på de to forgjengerne til AMG GT, Mercedes McLaren SLR og Mercedes Benz SLS AMG.

Det er verdt å nevne at ikke alle de nevnte modellene fikk en aktiv bakspoiler, noen av dem ble tilbudt med faste bakspoilere, som SLS AMG Black Series eller AMG GT-R- og GT  Black Series-modellene.

Mercedes AMG GT modeller med en aktiv bakre spoiler

Den mestytelsesorienterteserieproduksjonsmodellen Mercedes tilbyr for øyeblikket er 2-dørsversjonen av AMG GT. Denne bilen tilbys med en 4,0-liters V8  BiTurbo-motor  som spenner fra høye 400hk for de tidligstemodellene, helt opptil 700+ hestekrefter konfigurasjoner. Du kan velge mellom en kupé eller en roadster  for oppføringen-nivå GT.s.

Oppstillingen starter med  AMG GT som koster rundt $ 120k for  2-dørsvarianten  som skyver ut  520hp. Den neste i køen  er  Mercedes AMG GT C-modellene som koster rundt $ 150k og tilbyr rundt 550hp. Mercedes tilbyr også 2-spors versjon av 2-dørs kalt GT-R og GT-R Pro som kan koste opptil $ 200k.

Hvis du tror at to dører ikke er nok, kan du alltid velge 4-dørsversjonen av AMG GT kalt AMG GT 4-dørs Coupe. 4-dørs  Coupe kommer i 3 forskjellige varianter, 43 AMG, 53 AMG, og området-tilpping 63  S  AMG-modellen.

  Hvilken Mercedes har blind flekk assist

AMG 43-modellene starter på rundt $ 90k, AMG 53-modellen koster $ 10k mer og rekkevidden-tilpping AMG 63-modellen koster $ 162k. Alle tre av disse kommer med aktive bakvinger fra fabrikken, og 63 AMG-modellen kan velges ut med et fast bakvingealternativ hvis du  foretrekker et rasistisk utseende.

Mercedes SLS AMG

Mercedes SLS AMG er en streng to-dørs kupé eller roadster introdusert i 2010 og avviklet i 2015. SLS drives av en 6,2-liters naturlig aspirert V8, en motor mange tror er en av de største Mercedes-motorene gjennom tidene.

En brukt SLS koster rundt $ 150k for en anstendig modell, og noen modeller som SLS AMG Black Series koster oppover på $ 600k. SLS tilbød også legendariske Mercedes Gullwing dører, akkurat som 300SL og Mercedes pitched SLS AMG som den åndelige etterfølgeren til den vakre 300SL.

Alleversjoner  av SLS kommer med aktive bakre spoilere i tilleggtil serien-tilpping limited-edition SLS Black Series som tilbød en fast bakvinge. SLS forventes å stige i verdi de kommende årene på grunn av motoren, designet, dørene  og kjøreegenskapene.

Mercedes McLaren SLR

Mercedes McLaren SLR var en felles produksjonsmodell laget av Mercedes og McLaren. SLR ble introdusert i 2004 og ble avviklet i 2009. I løpet av levetiden til SLR  ble et par forskjellige modeller introdusert, og alle ble tilbudt med fabrikk-utstedteaktive bakspoilere.

SLR ble plassert som en super GT, en bil som er i stand til å nå 200 + mph i alle de luksuriøse Mercedes-funksjonene som er tilgjengelige i 2004. SLR er også den eneste gangen Mercedes og McLaren i fellesskap utviklet en bil. SLR drives av en 5,4-liters superladet V8-motor som lager 625PS.

  Hvilken Mercedes-Benz SUV har massasjeseter?

Denne motoren var den kraftigste motoren paret til en automatgir da denne bilen ankom, og prisene på SLR fortsetter også å klatre, spesielt for 722-modellene eller serien-topping begrenset utgave SLR Sterling Moss Speedster hyllest.

SLR koster så lite som $230k i disse dager for en anstendig standardmodell, og langt opp i millioner for den begrensede utgaven av SLR Sterling Moss.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er funksjonen til en aktiv bakspoiler?

En aktiv bakre spoiler brukes til å gi ekstra downforce på høyere hastigheter som forbedrerbilenshøyhastighetsstabilitet. Den aktive delen skyldes at produsenten ikke ønsker å sette en fast bakvinge fordi det kan kompromittere designlinjene eller aeroprofilen til kjøretøyet er best når den er utstyrt med en aktiv bakspoiler.

Aktive bakre spoilere er justerbare, og de kan vippe til en grad som er perfekt satt opp for ulike kjørestillinger. Så  hvis du planlegger å gjøre høyhastighetsløp,kan spoileren trekke seg tilbake eller oppnå en mild vinkel, slik at den ikke gir noe drag for å bremse bilen.

Hvis du er i et banemiljø og grep og smidighet prioriteres over toppfart, vil vingen heve og gi ekstra downforce over bakhjulene, noe som gjør at bilen kan gripe mye bedre mens du svinger.

Hvorfor tilbys noen modeller av AMG GT og SLS med faste bakvinger?

Modellene SLS AMG Black Series og AMG GT-R, GT Black Series tilbys med faste bakvinger i motsetning til en vanlig aktiv bakvinge. Dette er mest fordi disse modellene er de som for det meste sporer-orientert og ikke prioriterer topphastighet i motsetning til grep og sporkjøring.

  Hvilken måned å kjøpe en brukt Mercedes

En fast bakvinge krever ingen ekstra ledninger eller elektriske motorer, så det er mye lettere som også er en klar fordel medsporfokusertekjøretøy. Disse modellene tilbyr også et  spor-partisk design og en fast bakvinge passer til resten av designspråket.

Forventes det at Mercedes tilbyr nye modeller med aktive bakspoilere?

Mercedes er snart å slippe den etterlengtede multi-million dollar Project 1  hypercar  som også vil ha en aktiv bakre vinge i tillegg til mange andre aktive aero funksjoner. Aktive bakvinger blir også mer og mer populære ettersom noen bilprodusenter som Audi, BMW og Porsche tilbyr aktive bakvinger  på noen av sine vanlige sedans.

AMG GT etterfølgeren er sannsynlig å tilby en aktiv bakre vinge, og den nye Mercedes SL er også ryktet å kanskje tilby en aktiv bakre vinge også.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter