Hvilken Mercedes har høyest slepekapasitet

Hvis du er i markedet for en Mercedes, og du også vil ha en bil som er i stand til en anstendig slepekapasitet, er Mercedes GLE SUV den å gå for som GLE kan  slepe opp til 7700 pounds. Den største Mercedes SUVer GLS ogG-klasse topp ut på 7000 pounds for G og 7500 pounds for GLS.

Hvis disse to  er too stor fordeg, kan du velge den mindre GLC SUV som også er i stand til å slepe opp til 3500 pounds verdt av utstyr. GLE, GLS  og G-klassen er lett i stand til å taue båter eller mellomstorebobiler for lengre reiser.

Mercedes slepefunksjoner

Alle de nevnte Mercedes SUVene er i stand til å taue ATV-er, små hestevogner eller  mellomstorecampingvogner. Mercedes tilbyr en haug med ekstra utstyr specifically designet for slepeformål  som valgfrie tilhengerfester, tilhenger stabilitet assist,  og  slepe  ESP.  

Rearview-kameraer leveres som standard på alle nye Mercedes-modeller, og Mercedes tilbyr en høy bestemtipå, skarp og klar kameramating på infotainmentskjermen din som lar deg enkelt bemanneeuver selv de største elementene.

Det anbefales på det sterkeste at du velger 4MATICfirehjulsdriftsystem hvis du planlegger å taue regelmessig, da disse tallene er knyttet til versjoner som er likepedmedfirehjulsdriftsystemet.

Mercedes GLE og GLS

Mercedes GLE er en mellomstor luksus SUV som starter på $ 57k for GLE350 4MATIC, og litt mindre for baksiden-hjulet-stasjonen versjon.  GLE350 kommer likepedmed en 2.0-litersinline-4 turbocharged motor som tilbyr 273lb-ft av dreiemoment.

  Hvilken Mercedes har twin-turbo

Men $ 78k GLE580 er den du skal kjøpe hvis du planlegger å taue tyngre gjenstander, da 580 tilbyr en4.0-litersV8 BiTurbo-motor med 516 lb-ft dreiemoment. GLE tilbyr også klasseledende lastekapasitet som ytterligere vil øke usability avdenne SUV.

Mercedes GLS er en mercedes SUV i full størrelse somstarter  på 76 $ k for GLS450-modellen som er utstyrt med en anstendig kapabel 3.0-liters inline 6-sylindermed 369lb-ft av dreiemoment.

Men modellen å gå til er definitivt GLS580 som bruker samme motor som den som finnes i GLE580, men GLE er litt lettere, ogdeter grunnen til atGLE tilbyr den høyeste slepekapasiteten.

Mercedes G-klasse og GLC-klasse

Oppføringen-nivå Mercedes G-klasse er G550 som starter på $ 131k. G550 leveres med en 4,0-liters BiTurbo V8 med 450 lb-ft dreiemoment som er nok for 7000 pounds slepekapasitet. G-klassen er den mest dyktige terreng-SUV-en som tilbys av Mercedes, og hvis du planlegger å taue off-road, er G-klassen det beste slepealternativet av Mercedes.

Den mindre GLC SUV er også en ganske dyktig Mercedes SUV når det gjelder tauing. GLC starter på $ 43k for GLC300, men forslepeformål  bør du definitivt gå opp til  GLC350e da denne modellen leveres som standard med et 4MATIC-system, og tilbyr en hybridmotor som er i stand til å levere opptil 516 lb-ft dreiemoment.

Mercedes EQC

Hvis du spesifikt vil ha en EV for slepeformål, er Mercedes EQC i stand til å slepe opp til 4000 pund. EQC starter på $ 68k og er i stand til en høyere slepekapasitet takket være den imponerende 564lb-ft av dreiemoment.

  Vil Audi Hjul passe Mercedes?

EQC er i stand til å reise rundt 200 miles mellom kostnader, ogdeter verdt å huske på at ved å bruke en trailer er rekkevidden  redusert  significantly. Det anbefales  på det sterkeste at du velger en tradisjonell forbrenning-motorisert Mercedes SUV hvis du planlegger å taue regelmessig.

Delen Vanlige spørsmål

Er BMW X5 eller Audi Q7 bedre for tauing enn GLE?

BMWs mellomstore SUV er X5, og X5 er i stand til å slepe maksimalt 7200 pounds, som er 300 pounds sjenert av GLE. Fordelen med X5 er det faktum at alle X5-modeller leveres med BMWs xDrive firehjulsdriftsystem som standard.

BMW kommer også med bredere dekk som standard, noe som gjør det mulig for BMW å endre retning enklere sammenlignet med GLE. Q7 tilbyr den høyeste lovlige slepekapasiteten av alle Audi SUVer målt til 7700 pund. Audi er ganske comparable til GLE i nesten alle aspekter når det gjelder tauing.

Hvilken luksus SUV tilbyr den høyeste slepekapasiteten?

Hvis alle disse resultatene fortsattikke tilfredsstiller deg, og du planlegger å slepe virkelig tunge belastninger, 2020 Ford Expedition er i stand til å slepe opp til9300 pounds. Ekspedisjonen tilbyr entre-radsitteplasser layout, et stort lasteområde, og en ganske effektiv V6-motor.

Startprisen på ekspedisjonen er $ 53k, men den store ulempen med ekspedisjonen er det faktum at denne SUV-en ersålutely stor. Sammen med en anstendig størrelse trailer denne SUV er så lenge som en semi-lastebil.

  Er en brukt Mercedes S-klasse et godt kjøp?

Hvis du foretrekker Dodge fremfor Ford, er Dodge Durango i stand til å slepe opp til 8700 pund til en startpris på $ 32k, og Durango er også en mellomstor SUV sammenlignet med ekspedisjonen.

Hva er tingene å se etter mens du tauer?

Tauing av tunge belastninger krever litt forberedelse for å sikre at alt går greit. Først av alt må du sjekke slitasjen på dekkene dine, da den økte vekten av lasten kan forårsake    dekkutblåsninger. Du må justere speilene dine på riktig måte, og du bør huske på at drivstoffeffektiviteten vil bli sterkt kompromittert mens du tauer.

Videre bør  du planlegge reisen på forhånd slik at du kan unngå trange bygater og finne riktig parkering for en trailer-vedlagt SUV. Du bør også huske på at noen høyere trailere ikke vil kunne kjøre under noen broer og overfarter.

Du bør også huske på at kjøretøyets ytelse er kompromittert under tauing. Du vil akselerere langsommere, og du trenger mer plass for å komme til et fullstendig stopp. Du bør holde god avstand til bilene foran slikatduikke havner i en krasjsituasjon.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter