Hvilken Mercedes har PARKTRONIC

Mercedes PARKTRONIC er et Mercedes-merket parkeringsassistentsystem som tilbys over hele Mercedes-serien som enten et standardalternativ eller et valgfritt. Mercedes PARKTRONIC er rettet mot å øke sikkerheten under parkering.

Systemet bruker en rekke sofistikerte sensorer og kameraer for å avgjøre om bilen din kan passe inn på en bestemt parkeringsplass. Hvis dur  Mercedes kan passe inn på en parkeringsplass, vil systemet hjelpe deg med å parkere bilen  trygt.

Denne pakken er ofte kombinert med Active Park Assist, et system som tar kontroll over rattet mens du parkerer, og gjør det lettere å parkere bilen, spesielt hvis du eier en av de større Mercedes sedans eller SUVer.

PARKTRONIC

Ikke mange premium bilmerker tilbyr mengden teknologi som Mercedes gjør, og det kommer ikke som noen surprise at Mercedes var på forsiden av mange hjelpesystemer. PARKTRONIC har vært en del av Mercedes Advanced Driver Assistance Sytems en stund nå, og helt siden den ble utgitt, fortsatte Mercedes å bringe nye funksjoner til den.

PARKTRONIC-systemet i seg selv fungerer som en anstendig  bekvemmelighets- og sikkerhetsfunksjon. Systemet, hvis aktivert vil skanne nærliggende områder som du kjører i nærheten av dem i et forsøk på å finne en parkeringsplass som trygt kan passe din Mercedes.

Når systemet finner appropriate plass,  og du velger å parkere bilen, systemet vil da gi deg styringsvinkel anbefalinger på hoved infotainment skjermen. Alt du trenger å gjøre er å følge styringsinstruksjonene, og du vil bli parkert trygt.

Det er også verdt å nevne at du ikke bør stole helt på dette systemet, værcabruk dette systemet bruker en rekke parkeringssensorer som noen ganger ikke kan plukke ut spesifikke objekter. Uansett nivået av raffinement noe system kan nyte, øynene dine er dine mest pålitelige parkeringskamerater.

  Hva er de beste dekkene for en Mercedes E350

PARKTRONIC med aktiv parkeringsassistent

PARKTRONIC med Active Parking Assist er et skritt over det vanlige PARKTRONIC-systemet, og i dag tilbyr de fleste Mercedes-modeller som tilbyr PARKTRONIC også Active Parking Assist med det.  Denne videre utviklingen av systemet har ført til at systemet har blitt langt mer brukbart og mer i stand til å gjøre parkeringsprosessen så smertefri som mulig.

Systemet fungerer på samme måte som PARKTRONIC-systemet gjør på egen hånd. Men du kan slå av Active Parking Assist-funksjonen hvis du ikke vilatbilen skal styre seg selv, og du vil bli sittende igjen med bare PARKTRONIC-systemet.

Men hvis du bestemmer deg for å la kontroll over rattet, Active Parking Assist når engasjert vil lede seg inn i en appropriate parkeringsplass. Du må fortsatt kontrollere gass- og bremsepedalene, og du må fortsatt skifte bilen i revers når systemet ber deg om  det.

Men det er viktig å huske på at det ikke er noen endringer i ansvarsdelen av systemet fordi du bruker systemet på  din risiko, og alle mulige uhell eller ulykker vil bli skylden på deg, og ikke systemet.

Nekrositet av PARKTRONIC/PARKTRONIC med Active Park Assist

For å bestemme nødvendigheten av slike systemer, må du være helt ærlig om at du faktisk bruker systemet. I dag tilbyr mange Mercedes-modeller disse funksjonene, men bare en liten margin av kunder drar nytte av disse systemene, ikke fordi de ikke er tilstrekkelige, men heller fordi de er unødvendige.

  Toyota vs. Mercedes: Pålitelighet

De er unødvendigesary av noen forskjellige grunner. Først av alt, hvor ofte skal du parallellparkere bilen din? Jegf deg parallell park ofteidet kan væremer fornuftig. Videre, hvis du eier en ganske kompakt Mercedes-modell, er det også tilrådelig å velge et stykke underholdnings- eller komfortutstyr i stedet for PARKTRONIC. 

Du bør også ta hensyn til at dette systemet tar lengre tid å parallell park sammenlignet med en erfaren sjåfør, værecabruk av dette de fleste mennesker  virkelig aldri bruke denne funksjonen. Systemet er ganske avansert, men noen anser det for å være litt gimmicky, spesielt de mer erfarne og selvsikre driverne.

Det er ganske trygt å si at dette systemet ikke ernødvendigsary  for de fleste situasjoner, og det er bevist av de fleste kunder som ikke utnytter systemet. Men hvis du er en av dem som tror at systemet vil være av stor verdi for deg selv, såhar du allerede besvart dette spørsmålet.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor pålitelig er PARKTRONIC?

Fra et holdbarhetssynspunkt har systemet ikke vist noen store problemer i større  skala, selvfølgelig,  det er noen tilfeller der systemet ikke har fungere som utpekt, men dette skjer med alle systemer hvis du  vurderer entirty av bilindustrien.

Men fra enn  effectivenessynspunkt, dette systemet er ikke uten feil. Mange parkeringsplasser, utpekt eller ikke, har mange spesifikke variabler knyttet til den bestemte parkeringsplassen. Dette betyr at systemet kanskje ikke nøyaktig bestemmer avstanden og mangelen på hindringer, dette betyr at du alltid må stole på øynene dine først og fremst.

Er det noen indikasjoner på at Mercedes lager en helt autonom parkeringsfunksjon?

Mercedes har jobbet utrettelig bak kulissene for å tilby et system som vil kunne parkere bilen helt uten at du engang er i nærheten av bilen. Dette betyr at Mercedes er planning til rivaliserende Teslas »Smart Summon» funksjonen med tiden.

  Hvilken Mercedes har en Renault-motor

Mercedes har til og med gitt ut et lignende system med den nye W223 S-klasse. Dette systemet kommer sannsynligvis til å trenge noen år før det trygt kan rulle ut på flere forskjellige Mercedes-modeller. Men det er trygt å si at Mercedestil slutt vil tilby en slik funksjon.

Hvaer riktig måte å parallellparkere på?

Det er et triks for parallell parkering, hvis du følger disse trinnene riktig, bør du kunne parallellparkere Mercedesen din uten systemassistanse. Når du finner et sted som er stort nok, trekk opp selv til frontbilen, vri deretter hjulet helt til høyre og snu,  og begynn å sikkerhetskopiere.

Når du kan  se høyre fremre hjørne av bilen bak deg  right i sentrumer  av bakre frontruten, then stopp. Vri hjulet til midtstilling og gå tilbake til bilen tømmer bilen foran, og stopp deretter igjen.

Drei deretter hjulet helt til venstre, og tilbake til du er parkert trygt. Hvis du følger disse trinnene riktig, vil bilen din være helt parallellparkert. Uansett teknikk, hold alltid øye med eventuelle hindringer, fotgjengere  eller bevegelig trafikk.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter