Hvilken Mercedes-modell er mest pålitelig?

Enten du kjøper en ny eller gammel bil, er det viktig å vurdere påliteligheten. Alle Mercedes-Benz biler kan ha luksuriøs engineering og elegant design, men de varierer i pålitelighet.

Mercedes-Benz E-klasse er den mest pålitelige Mercedes-modellen på markedet. Det følges tett av Mercedes-Benz GLC-klasse, og den bestselgende Mercedes-Benz C-klasse. Påliteligheten til Mercedes-biler varierer fra modell til modell. Selv innenfor klassene er noen modeller mer pålitelige enn andre.

For noen tiår siden var Mercedes-Benz populær for sin luksuriøse design og utmerkede ingeniørkunst, men ikke for påliteligheten. Mange luksuriøse bilkjøpere valgte andre mer pålitelige biler, da Mercedes-Benz var upålitelig for bruk over lang tid. I dag har Mercedes forbedret flere funksjoner, og de tilbyr noen av de mest pålitelige luksusbilene på markedet.

Ifølge forbrukerrapporter rangerer Mercedes-Benz 47.-plass når det gjelder pålitelighet. Derfor er merkevaren ganske pålitelig. Forbrukerrapporter kjører sin undersøkelse årlig og rangerer forskjellige bilprodusenter i forskjellige kategorier. Bilmerker som Volkswagen og Tesla var rangert foran Mercedes, mens Porsche og Audi var rangert under Mercedes.

Her er de mest pålitelige Mercedes-Benz bilmodellene:

Mercedes-Benz E-klasse

E-klasse er ikke bare den mest populære Mercedes-Benz bilmodellen på markedet, men også den mest pålitelige. Takket være detaljene om sikkerhet, progressive ideer, fremragende service, flott ingeniørkunst, raffinert design og evne til å bli tilpasset. Denne modellen har vært på toppen av spillet i mer enn 70 år.

Når det gjelder pålitelighet, scorer E-klasse høyere enn den mer luksuriøse S-klasse, og den lave A-klasse og C-klasse. Men for noen år siden hadde Mercedes-Benz en massetilbakekalling av bilen. Det var på grunn av et problem knyttet til drivstoffinnsprøytingssystemet og kollisjonsputene. Problemet ble håndtert, og det har ikke vært flere tilbakekallinger.

  Hva er Mercedes BlueTec?

Som alle Mercedes-Benz-kjøretøy har E-klassen også sin andel av problemer. E-klasse eiere klager vanligvis på drivstoffsystemer og utvendig trim. Noen eiere har også klaget over det elektriske systemet. De fleste av disse problemene er enkle å diagnostisere, og derfor er det viktig å betjene bilen din regelmessig.

E-klasse har noen fremragende bilmodeller som har prestert veldig bra overtid. Disse inkluderer 2011 Mercedes-Benz E-klasse Sedan, 2009 Mercedes-Benz E-klasse Sedan, 2008 Mercedes-Benz E-klasse Sedan, 2006 Mercedes-Benz -Klasse Wagon, 2003 Mercedes-Benz E-klasse E320 Sedan, og 1992 Mercedes-Benz E-klasse 400E Sedan.

Mercedes-Benz GLC-klasse

Mercedes-Benz GLC-klasse er en av de mest pålitelige SUV-ene på markedet. Det er en hevet versjon av Mercedes-Benz C-klasse. Det er en elegant kompakt SUV, men komfortabel og kraftig. Likevel har det vært klager på kontrolloppsettet og infotainmentsystemet. Brukere sier at de ikke er intuitive nok.

Alt i alt er bilen veldig pålitelig sammenlignet med andre kompakte SUV-er på markedet. Mercedes-Benz bilelskere vil nyte den stilige, pålitelige og prestisjetunge bilen. Det er glatt å kjøre og stille i drift. Som forventet har den også noen få problemer, men de er ikke-motoriske elektriske og kan håndteres raskt.

Noen av de beste Mercedes-Benz GLC-klasse bilmodeller er 2016 Mercedes-Benz GLC-klasse, 2018 Mercedes-Benz GLC-klasse 43 &63, 2017 Mercedes-Benz GLC-klasse coupe, 2019 Mercedes-Benz GLC-klasse 350e, og 2018 Mercedes-Benz AMG GLC-klasse 63. Alle disse bilene er pålitelige og komfortable.

Mercedes-Benz C-klasse

Når det gjelder populære Mercedes-Benz-bilmodeller, følger C-klassen E-klassen nøye. Men når det gjelder salg, har C-klassen solgt flere enheter enn E-klasse. Denne bilen er også veldig pålitelig sammenlignet med S-klasse, GLA-klasse og A-klasse Mercedes-Benz modeller.

  Hva er den beste Mercedes for street racing?

Mercedes-Benz C-klasse består av avanserte flate dekk, perforerte disker og adaptiv bremseteknologi. For noen år siden var C-klassen en av de minst pålitelige bilene på markedet, og rangerte nederst i flere pålitelighetsvurderinger. Etter dette ble mange ting forbedret, og det er nå en av de mest pålitelige Mercedes-modellene.

Denne bilen står også overfor flere utfordringer, som for det meste er knyttet til det elektriske systemet og girkassen.

Det kan skryte av noen gode bilmodeller, inkludert 2011 Mercedes-Benz C-klasse Sedan, 1998 Mercedes-Benz C-klasse C230 Sedan, 1996 Mercedes-Benz C-klasse C220 Sedan, 1995 Mercedes-Benz C280 Sedan, og 2010 Mercedes-Benz C-Klasse Sedan. 

Mercedes-Benz A-klasse

Sist, men ikke minst, er Mercedes-Benz A-klasse en av de minst pålitelige Mercedes-Benz bilmodellene på markedet. Ikke så overraskende har den billigere deler enn alle modellene vi har diskutert ovenfor. Det er imidlertid fortsatt ganske pålitelig.

Mercedes-Benz A-klasse kan skryte av flere sikkerhetsvurderinger, for eksempel varsel om frontkollisjon, aktiv panser, automatiske frontlykter og autonom nødbremsing. I likhet med C-klasse kjører denne modellen på avanserte flate dekk, noe som sikrer at du har en jevn stasjon. Som vanlig bør du være klar til å håndtere ikke-motoriske elektriske problemer.

Totalt sett er A-klasse-modellen en utmerket bil for personer som ikke vil bruke mye på vedlikehold og reparasjoner. Dens upålitelighet kompenseres av billigere deler og vedlikeholdskostnader. Noen av Mercedes A-klasse modeller er 2019 Mercedes-Benz A-klasse Sedan, 2004 Mercedes-Benz A-klasse 140, og 2010 Mercedes-Benz A-klasse E-Celle.

  Mercedes vs BMW pålitelighet, som er mer pålitelig?

Spørsmål og svar om Mercedes’ pålitelighet

Hvorfor er Mercedes-Benz upålitelig?

De fleste Mercedes-Benz bilmodeller er upålitelige på grunn av den sofistikerte teknologien som legges til systemet deres. Derfor kan en liten hitch til systemet få bilen din til å ende opp på bakken. For eksempel har de fleste Mercedes-Benz bilmodeller nå Mercedes-Benz User Experience (MBUX) -systemet, inkludert det avanserte infotainmentsystemet.

Hvilken Mercedes-Benz bilmodell er mer pålitelig – A-klasse eller S-klasse?

Mercedes-Benz S-klassen er kanskje ikke den mest pålitelige modellen, men den er bedre enn A-klassen. Mercedes-Benz A-klassen er den minst pålitelige Mercedes-bilmodellen. Det utvikler ofte problemer med sitt elektriske system. En ting å merke seg er at A-klasse biler drevet av bensin opplevde flere problemer enn de som drives av diesel.

Er nye Mercedes-Benz pålitelige biler?

Selv om de nyeste Mercedes-Benz-bilene er mer pålitelige enn de eldre modellene, er de fortsatt ikke så pålitelige. Dette er på grunn av den nye teknologien de kommer fullpakket med og noen mekaniske problemer som finnes på de fleste Mercedes bilmodeller.

Bunnlinjen

Hvis du leter etter den mest pålitelige Mercedes-Benz bilmodellen, tar E-klasse dagen. Det etterfølges av GLC-klasse og C-klasse. Alle disse bilene er pålitelige, samtidig som de tilbyr komfort, luksus og en elegant design. Bortsett fra pålitelighet, har de alle en 4-års eller 50,000 miles kjøretøygaranti.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter