Hvilken Mercedes SUV er en 7-seters?

Hvis du er i markedet for en familiebil, har Mercedes-Benz mange alternativer for deg. Men hvis du leter etter en ekte familiebil som er utstyrt med 7-seter, er det bare noen få alternativer fra Mercedes.

Mercedes-Benz GLS-klasse og E-klasse vogn er 7-seters. I motsetning til noen modeller som er 5-seters, men med mulighet for 7-seter, kommer disse to modellene med 7-seter som standard. Mercedes-Benz GLB- og GLE-klassen er 5-seters, men med mulighet for 7 seter i sine nylige modeller. 

Både Mercedes-Benz GLS-klasse og E-klasse vogn er romslige og romslige. Faktisk tilbyr disse to modellene et av de største lastvolumene. Som et resultat er de enestående for familiepiknik, langdistansereiser og mye mer. Selv om de tilbyr mye plass, er disse kjøretøyene fortsatt komfortable og luksuriøse.

Mercedes-Benz GLS-klasse

Mercedes-Benz GLS-klasse er den største og mest luksuriøse Mercedes-Benz SUV på markedet. I tillegg gir denne SUV komfortable sitteplasser for syv voksne med standard makt seter og en utmerket sittegruppe. Den kommer også med tredje rad seter som kan brettes ned for å øke lastevolumet.

Kjøpere med forskjellig smak og behov vil ha valget mellom en turboladet 3,0-liters inline-seks og en twin-turbo 4,0-liters V8-motor. Vær oppmerksom på at begge disse motorene er utstyrt med EQ Boost og tilbyr eksepsjonell ytelse. Imidlertid bruker dette kjøretøyet også mye drivstoff, noe som vil være hardt på lommen.

Når det gjelder komfort og luksus, konkurrerer bare Mercedes-Benz G-klasse med den nyeste GLS-klassemodellen. GLS har et vakkert designet interiør som lett vil romme syv personer. Noen av de bemerkelsesverdige interiørfunksjonene inkluderer oppvarmede og ventilerte seter, en heldigital widescreen-cockpit og svært komfortable seter. 

  Hvilken Mercedes SUV er den største?

Utsiden er også imponerende med multi-beam LED frontlykter, en klassisk twin-blade grille, LED baklykter, en panoramisk takluke, og mye mer. Med disse luksuriøse og sofistikerte funksjonene kommer en høy pris. Mercedes-Benz GLS-klasse koster mellom $75,000 og 102,000.

Mercedes-Benz E-klasse vogn

Hvis du leter etter en Mercedes-Benz ikke-SUV-bil med en sittekapasitet på syv, er Mercedes-Benz E-klasse vogn det beste valget. Selger for rundt $ 66,100, denne bilen er dyr, men verdt hver dollar brukt. Dessuten er det veldig romslig.

Mercedes-Benz har fortsatt å produsere denne vognen, til tross for at andre luksusmerker stopper produksjonen av vogner. E-klassen skiller seg fortsatt ut og appellerer til øyet. Takket være sin nydelige utvendige design med en majestetisk front ende som bærer den klassiske twin-blade grille, full LED-lys, og krom tailpipes.

Interiøret er enda mer luksuriøst med førsteklasses funksjoner som skinnseter, oppvarmede forseter, ekstern nøkkelfri inngang, smarttelefonintegrasjon, innvendig trim, lærratt og mye mer. Den er også romslig med benplass foran på 41,7 tommer og benplass på andre rad på 36,1 tommer.

Når det gjelder lasterom, har E-klasse et lasterom på 24 kubikkfot bak forsetene. Bortsett fra sin utmerkede komfort og plass, fungerer denne bilen også på et høyt nivå, da den er utstyrt med en 3,0-liters twin-turbo V6 gassmotor og en 9-trinns automatgirkasse.

Mercedes-Benz GLB-klasse

Hvis Mercedes-Benz GLS-klassen er over budsjettet ditt, kan du gå for Mercedes-Benz GLB-klasse. I motsetning til Mercedes-Benz GLS-klasse og E-klasse vogn som kommer med en sittekapasitet på syv personer, har denne modellen bare et 7-seters alternativ. GLB-klasse SUV går for rundt $ 40,000 XNUMX.

I motsetning til den større Mercedes GLS-klassen, har GLB-klassen et alternativ på 7-seter, men det er ganske trangt. Ikke forvent å oppleve samme komfort hvis du sitter på tredje rad i denne bilen. De to siste setene er ideelle for barn, men ikke voksne.

  De sjeldneste Mercedes Benz-modellene

Alt i alt er denne SUV-en fortsatt komfortabel og kommer med de fleste funksjonene du kan ønske deg i en Mercedes SUV. Den fungerer også på et høyt nivå, da den kommer med en 2,0-liters 4-sylindret motor som produserer opptil 221-hk. Videre har den 8-trinns automatgir og et valg for AWD eller forhjulsdrift.

Mercedes-Benz GLE-klasse

Sist, men ikke minst, er Mercedes-Benz GLE-klassen. Selv om denne SUV-en er litt større enn GLB-klassen, har den fortsatt ikke en komfortabel tredje rad som GLS-klassen. Det er vanligvis en 5-seters, men har et 7-seters alternativ. Det er noe dyrere enn GLB-klassen, da det koster rundt $ 58,000 XNUMX dollar.

Mercedes-Benz GLE-klasse er en kraftig og komfortabel SUV som er flott for en familie. Den kan skryte av en kraftig 2,0-liters inline-4 turbomotor som leverer opptil 255-hk @5800 rpm. Dessuten har den en enestående akselerasjon på 0 til 60 mph på 7.1 sekunder, noe som gjør det morsomt å kjøre.

Vanlige spørsmål om store Mercedes-biler

Hvilke Mercedes-Benz-modeller tilbyr en tredje rad?

Hvis du har en stor familie og vil ha en Mercedes-Benz-modell med stor sittekapasitet, kan du vurdere å få en med en tredje rad. Mercedes-Benz-modellene med seter på tredje rad inkluderer GLS-klasse, GLE-klasse, GLB-klasse og E-klasse vogn. Bortsett fra å ha en tredje rad, tilbyr disse modellene mer lasteområde når den tredje raden er brettet.

  Kan du bruke vanlig servostyringsvæske i en Mercedes?

Hva er hovedforskjellen mellom Mercedes GLS 450 og GLS 550?

Mercedes GLS 450 leveres med en turboladet V6-motor som leverer 362-hk og 369 lb-ft. dreiemoment. GLS 550 er enda kraftigere ettersom den leveres med en turboladet V8-motor og leverer opptil 449 hk og 516 lb-ft. dreiemoment.

Er Mercedes E-klasse vogn dyrt?

Ja, det er det. Mercedes-Benz E-klasse vognen er en av de dyreste vognene på markedet. Likevel er denne bilen en av de beste familiebilene du kan kjøpe. Den har en sittekapasitet på syv og et stort bagasjerom og lasteområde.

Er Mercedes dyrt å vedlikeholde?

Mercedes-Benz biler er ikke bare dyre å kjøpe, men også å vedlikeholde. Dette er fordi Mercedes biler krever spesialiserte forhandlere å gjøre reparasjoner. I tillegg er Mercedes’ reservedeler svært kostbare sammenlignet med andre luksusbiler som BMW og Audi.

Fire gode alternativer

Hvis du leter etter en Mercedes-Benz-modell med 7-seters kapasitet, er Mercedes-Benz GLS-klasse og E-klasse vogn det beste alternativet. Du kan imidlertid også endre SUVene i GLE-klasse og GLB-klassen for å ha en 7-seters. GLS-klasse og E-klasse vogn er to unntakskjøretøy med mye komfort og luksuriøse funksjoner.

Som forventet er disse kjøretøyene litt dyrere enn konkurrentene i samme kategori. GLS-klassen er en av de dyreste SUV-ene på markedet, mens E-Klasse-vognen også er dyr. Selv om de er dyre, vil du få romslige, trygge og svært avanserte kjøretøy som passer familiebruk.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter