Hvilket skinn bruker BMW? Er det ekte?

BMW bruker Nappa skinn som standard for de fleste luksuriøse BMW-modeller, Sensatec for low-end BMWs og Merino som et alternativ for high-end modeller. Dette betyr mest sannsynlig at lagermodellen du kjøper vil motta ekte skinn, og du må betale i tillegg til å få det såkalte ekte skinnet i ditt splitter nye kjøretøy.

Er ekte skinn verdt det som et tillegg på din BMW?

Svaret på dette spørsmålet er subjektivt. Hva som kan være verdt det for en person, er kanskje ikke verdt for et annet individ, enannen omvendt.

Noen individer foretrekker finere skinn fordi de føler at det varer lenger enn syntetiske materialer og føles mer luksuriøse når de kommer i kontakt med huden; andre ønsker å investere mer i en større motor, i stedet for å kjøpe funksjonersom ikke forbedrer kjøreytelsen.

BMW har alltid produsert kvalitetskjøretøy når det gjelder ytelse, utseende og komfort. Men brukes skinnet i det prangende interiøret ekte?

Typer BMW-skinn

Sensatec

Sensatec er standard skinn i de fleste low-end BMW kjøretøy. Sensatec BMW-skinn er et ekte skinn av høy kvalitet som er mykt å ta på.  Selv om det ikke er ekte skinn, føles det behagelig nok for de fleste. Det er billig, holdbart og har et luksuriøst utseende. Dessuten er det vegansk.

Dakota og Vernasca lær

Dakota og Vernasca skinn er originale BMW ekte skinn. De holder opp til slitasje godt over tid og gir en generell luksuriøs følelse i det indre av kjøretøy. Begge disse er ferdig med fargestoffer og etterbehandlere av en kunstig type.

  Hvorfor har BMW-sjåfører et dårlig rykte?

Nappa lær

Nappa skinn er en veldig luksuriøs, soft, og dyr  type BMW skinn. Det føles usedvanlig glatt å ta på, har langvarig holdbarhet og ser elegant ut i vehicles.

Dette høykvalitetsmaterialet brukes til trimming eller aksent. Det kan imidlertid legge betydelig til kostnadene for et interiør fordi det er mer verdifullt enn andre typer. Nappa-skinnet er vanligvis et alternativ på BMW 5-, 6- og 7-serien.

Merino-skinn

Merino skinn er en annen type BMW skinn. Det er dyrere og har en finere følelse enn Nappa gjør, men det varer ikke så lenge eller alderen like bra fordi det er helt naturlig og krever mye vedlikehold og omsorg. Topp kvalitet for most BMWs er deres  Merino- eller Nappa-skinnseter som er laget av ekte huder, men de kan noen ganger koste mer enn $ 1000 per sete!

Merino brukes ofte i kjøretøy med klutbelegg fordi det kan produsere stofflignende teksturer som er myke foruch. Men husk at det ikke er det mest holdbare valget, til tross for at det er det dyreste.

Er det noen ulempe med ekte skinnseter?

Kan tåle lukt hvis den blir neglisjert

Vel, hvis du ikke holder dem rene, kan skinnet begynne å lukte. Men deter sant med noe materiale fordi smuss og bakterier vil samle seg uansett hva slags sete det er.

Ekte skinn varmer lettere

Videre, med høyere temperaturer, får du føle forskjellen.

Som et resultat vil de virkelige skinnsetene bli varmere enn falske skinn, og dette kan være veldig ubehagelig i varmt vær.

  Dyreste BMW-modeller

Merinoskinn er ikke holdbart.

Selv om ekte skinn avsluttesdyrt, kan ekte skinn være mer holdbart og motstandsdyktig mot bretter når det gjelder sitteplasser.

Hva du bør vurdere i stedet, Andre tillegg og alternativer, relatert til sitteplasser

Varme sitteplasser og ventilasjonsseter

Men vet du hva? Å kjøpe kjølefunksjoner ibilen er en bedre idé hvis det er sol ute! De fleste avanserte luksus-BMWs kommer med setevarme, for kaldt vær og kjølefunksjoner for varmt vær. Hvis modellen du har valgt ikke har dem som standard, kan du vurdere å kjøpe tillegget for degrkomfort.

Alternativet for ventilerende BMW-sete gjør det mulig for luften å strømme gjennom setet, noe som sikrer at setet ditt holdes kjølig selv under de hotteste reisene.

Minneinnstillinger, hvis mer enn én person kjører bilen.

Du kan kjøpe oppvarmet eller ventilated executive skinn, faux skinn med minneinnstillinger bare på førersiden, eller begge deler! Executive BMW-sitteplasser kommer i forskjellige stiler: sporty, klassisk og elegant. Dette er et flott alternativ hvis du leter etter et mer avansert utseende, men fortsatt vil ha comfort.

Hovedpoenget

De fleste er fornøyd med Sensatec-klasse faux-skinn fordi det er det billigste alternativet og fremdeles gir et godt luksuriøst utseende og er ganske holdbart. Selvfølgelig kan du alltid kjøpe tillegg av ekte Merino-skinn.

Den lille forskjellen betyr imidlertid ikke at de høyere kostnadene for å få Merino ikke er verdt det. Generelt foretrekker kundene å få en oppgradering, siden de allerede betaler massevis for et luksuskjøretøy, hvorfor ikke legge opp til verdien ved å få ekte leather?

  Beste BMW for høye sjåfører

FAQ

Hva er utøvende BMW-sitteplasser?

Executive skinn har sideminneinnstillinger for førersetet og kommer i tre stiler. Klassisk ser ut som en retro-stil med brede armlener, sporty har bøtte-stil seter med mer demping og elegant har et mykere utseende til det. Selvfølgelig er ingenting av dette obligatorisk, og du kan gå med aksjealternativet til standard BMW-sitteplasser.

Samsvarer kvaliteten på skinnet i BMWs med det prangende interiøret?

Noen av BMW-setene er tilgjengelige med en premium faux skinn option. Det ser ut og føles som ekte, dyrt kuskinn, men er mindre enn halvparten av prisen! Dette betyr at du vil kunne bruke mer penger på andre oppgraderinger eller funksjoner for kjøretøyet ditt uten å føle deg skyldig i hvilke dyr som er drept, for at  BMW-sitteplassene dine skal bli møblert riktig.

Er standard BMW-seter komfortable nok, eller trenger du en oppgradering?

Standard BMW-seter er svært komfortable, som BMW er avhengig av å gi best mulig kjøreopplevelse til driveren, og sitteplasser position er en av de viktigste elementene som BMW fokuserer på. De fleste BMW-modeller har en lav førerposisjon, med et stort synsfelt og et godt grep på hjulet og skiftpinnen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter