Hvordan bestemmer jeg hvilken bil jeg skal kjøpe?

Å kjøpe en ny bil er en av de beste opplevelsene i livet. Den eneste utfordringen kommer inn når du må  velge drømmebilen din. Med tusenvis av bilmodeller og typer, hvordan bestemmer du hvilken bil du skal kjøpe?

Det er aldri lett å bestemme hvilken bil du skal kjøpe. Du må  vite hvor mye du vil bruke. For det andre  må du vite hva du har tenkt å bruke bilen til. Andre ting du bør vurdere inkluderer plassen du trenger, funksjoner, ny / gammel bil og hvordan du driver bilen.

Etter å ha svart på alle spørsmålene ovenfor, kan du nå begrense valgene dine og velge den beste bilen for budsjettet og behovene dine. For å gjøre ting enklere for deg, har vi forklart videre hvordan du kan gå frem for å kjøpe drømmebilen din.

Hvor mye vil du bruke?

Før du velger en bil, må du ha et budsjett i tankene. Dette vil gjøre ting enklere for deg, slik at du ikke strekker lommen for mye. Hvis du vil ha et standard kjøretøy, bør du ha minst $ 37,876. Dette er gjennomsnittsprisen på biler i USA.

Imidlertid er det rimeligere biler hvis budsjettet ditt er under gjennomsnittsprisen. De fleste kompakte biler koster mindre enn $ 20,000 XNUMX. Men hvis du vil ha en luksusbil, bør du sette av minst $ 40,000 XNUMX. Denne kostnaden kan gå opp eksponentielt avhengig av type og modell av luksusbil du ønsker.

Vil du ha en ny eller brukt bil?

Avhengig av dine behov, kan du bestemme deg for å enten kjøpe en ny eller brukt bil. Nye biler er dyre, og å kjøpe en brukt kan spare deg for noen dollar. En bruktbil er bra for en ny sjåfør eller tenåringer. Du kan også velge en bruktbil hvis du ikke har penger til å bruke på de nyeste modellene.

  Hvilken bil er best for dårlige veier?

Uansett hvilken beslutning du tar, må du sørge for at bilbetalingene dine ikke overstiger 15% av din månedlige lønn. Dette er viktig, da det vil hjelpe deg å dekke andre utgifter, for eksempel mat, leie, regninger, boliglån og bilforsikringsbetalinger.

Hva vil du bruke bilen til?

Med mindre du kjøper en bil til en vifte, er det viktig å vite hva du har tenkt å bruke den til. Dette vil hjelpe deg med å velge riktig bil til formålet. Hvis du vil spare penger, kjøp en liten bil, men hvis du har en familie, unngå en liten 2-dørs bil. Og hvis du har en stor familie, gå for en SUV.

Hvor mye plass trenger du?

Har du vanligvis bagasje eller høyere mennesker? Hvis du vanligvis har med deg bagasje, bør du velge en SUV eller minivan i full størrelse. Du kan også velge en stasjonsvogn, da de vanligvis har en stor koffert. Hvis du er høy, kan du vurdere å skaffe deg en bil med et romslig interiør.

Hvilken type funksjoner trenger du?

De fleste biler har standardfunksjoner, mens andre har mer avanserte funksjoner. Hvis du vil ha en bil med avanserte funksjoner, må du kanskje betale mer. I de fleste tilfeller kommer luksusbiler med høyteknologiske funksjoner, som gir en unik opplevelse for brukerne. Imidlertid er disse bilene også kostbare.

Vil du ha bensin, diesel, hybrid eller elbil?

En annen ting å se på er hva bilen din vil kjøre på. De fleste biler kjører på enten bensin eller diesel. Derfor produserer de fleste bilmerker bensin- og dieselvarianter. Du har imidlertid også andre alternativer, for eksempel hybrid, plug-in hybrid og elektrisitet.

  Hvilke biler er enkle for eldre å komme seg inn og ut av?

Før du velger noen strømkilde for bilen din, bør du vurdere fordeler og ulemper. Hvis du dekker mer enn 12.000 miles årlig, er en dieselbil ikke egnet. Og hvis du leter etter en elbil, må du sørge for at ladestasjonene er bredt spredt i ditt område, slik at du ikke er strandet på motorveien.

Gjør forskning

Hvis du vil få det beste tilbudet og en pålitelig bil, må du gjøre grundig forskning. Sjekk om bilen har problemer. Sjekk også pålitelighetsvurderingen på nettsteder som Consumer Reports. Videre kan du se om den har bestått sikkerhetstester fra IIHS og NHTSA.

Planlegg en prøvekjøring

Betal aldri for en bil uten å utføre en prøvekjøring. Dette vil hjelpe deg å vite om bilen er behagelig for deg eller ikke. Noen biler er bare bra for høyere mennesker og kortere mennesker. Sørg for at du setter deg inn og ut av bilen med mye letthet.

Vanlige spørsmål om å kjøpe bil

Når er den beste tiden å kjøpe bil på?

Den beste tiden å kjøpe bil er i månedene oktober, november og desember. På denne tiden av året har de fleste bilforhandlere salgsbudsjetter å møte. Bortsett fra det, kan du også få en god avtale i store ferier som Memorial Day, Labor Day, Nyttårsaften og Black Friday.

Hva er den beste bilen for pengene?

Den beste bilen for pengene er Honda Accord. Denne mellomstore sedan tilbyr alle funksjonene som en person kan ønske seg i en kompakt bil. På toppen av det er det rimelig, men kommer med nesten alle standardfunksjonene du kan ønske deg i en bil. Dessuten er bilen pålitelig og holdbar.

  Hvilken bil vil vare i 20 år?

Hvilken bil skal jeg ikke kjøpe?

Hvis du vil nyte turen og unngå å tilbringe nesten halvparten av tiden din i garasjen, bør du unngå Ford Fiesta, Ford Focus, Land Rover Discovery Sport og Chevrolet Silverado. Disse bilene har mange problemer som får deg til å bruke mer tid på mekanikeren.

Hva skal du ikke si til en bilforhandler?

For å få det beste tilbudet fra en bilforhandler, er det noen ting du aldri bør si til dem. Disse inkluderer jeg elsker denne bilen, jeg trenger å kjøpe en bil i dag, jeg vet ikke mye om biler, og kreditten min er ikke så bra. Slike ord vil få deg til å få en rå avtale fra bilforhandleren.

Konklusjon

Å bestemme seg for hvilken type bil du skal kjøpe er aldri en enkel beslutning. Hvis du skynder deg å kjøpe en bil uten å vurdere mange ting, kan du ende opp med å angre på det til slutt. Noen av de viktige tingene å se på er budsjett, formål, type bil og funksjoner.

Dessuten bør du også sammenligne forskjellige bilmodeller i samme klasse og prøvekjøre bilen for å finne ut om det er det du leter etter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter