Hvordan dekke bilvinduer for å sove

For noen virker det å sove i en bil som det verste marerittet,  for andreer det en fin måte å spare penger og nyte et bestemt sted. Uansett hva du måtte tenke på å sove i en bil, er det hvordan man kan gjøre hele opplevelsen mye mer behagelig.

Din erfaring avhenger sterkt av hvilken type bil du vil sove i. Hvis du eier en bobil,  ery  vanligvis  utstyrt med gardiner og andre bekvemmelighetsfunksjoner, og alt du trenger å gjøre er å bare bruke dem.

På den annen side, hvis du prøver å sove i en vanlig bil, finner du her noen nyttige tips for en morsommere opplevelse. Et sett med tonede vinduer er ekstremt viktig av sikkerhets- og personvernhensyn, du bør også kjøpe en sovemaske for å øke komforten ytterligere.

Sørg for å åpne vinduet ditt i det minste litt, og invester i en fuktighetsdemper av noe slag. Videre erdetalltid en god idé å kjøpe et sett med vindusvisirer som skal avskrekke inntrengere og regn. Pakk deg med masse snacks, lommelykter  og ladeenheter, så er du klar.

Dekker vinduene dine for personvern og lys

Uansett hvor du bestemmer deg for å overnatte, bør du sørge for at personvernet og sikkerheten din er anstendig på et minimum,og    vindusgjennomsiktighet er en av de viktigste aspektene ved sikkerhet og personvern. De fleste biler i disse dager er tilgjengelige med personvernglass for bakvinduene, og de fremre kan bare farges til en viss grad.

Når det er sagt, hvis du ikke har en bil med tonede vinduer, bør du investere i et sett med in-car gardiner or  sol nyanser  som lett kan  monteres om noen få øyeblikk. I verste fall kan du også  bruke et teppe for å dekke over vinduene, bare sørg for at du gjør det riktig.

  Hva er det mest upålitelige bilmerket?

Øk søvnkomforten

Foruten vinduer, er en annen fin måte å blokkere lysene helt på å kjøpe en anstendig sovemaske. En godnatts søvn er avgjørende hvis du vil nyte ferien, og en sovemaske er det eneste elementet du trenger for å blokkere alle lysene.

Et annet nyttig tips er å alltid finne jevn grunn å sove på. Hvis du ikke finner en jevn overflate, må du sørge for at hodet ditt er i en forhøyet posisjon fordi dette øker den generelle søvnkvaliteten. Sørg for å åpne vinduene dine, og den beste måten å gjøre det på er å investere i et kvalitetssett med vindusvisirer som  blokkerer regn, men likevel slipper inn oksygen.

Varer å kjøpe som vil hjelpe deg å sove bedre

Selv om du åpner vinduene dine, er det veldig vanskelig å unngå fuktighetsoppbygging-opp, spesielt hvis mer enn en person sover inne i bilen. For slike formål er det best å kjøpe en dedikert fuktighetsdemper for å kvitte seg med all overflødig fuktighet.

I tillegg til det, sørg for at du kjøper en slags bug deterleie, spesielt hvis du planlegger å sove i bilen din om sommeren. Dedikerte feilskjermer er gode hvis du vil blokkere feilene fra å komme inn i bilen, eller anti-bug sprayer for enda mer sikkerhet.

Nyttige elektroniske enheter for underholdning og tilkobling

Når du tilbringer mye tid ute i naturen, er detalltid tilrådelig å ha flere måter å kommunisere for sikkerhet og underholdning på. Nesten alle har en smarttelefon av noe slag i disse dager, så du bør alltid ta med deg en bare i tilfelle.

  Beste elbiler for høye personer

Foruten en smarttelefon er lommelykter også en viktig del av å sørge for at du har en lyskilde hvis alt annet mislykkes. Videre er en strømbank også nyttig når du trenger å fylle på enhetene dine.

Hvor og hvordan å parkere for økt sikkerhet og bekvemmelighet

Du kan ikke sove hvor du vil, på grunn av dette er detalltid best å konsultere deg selv med passende steder å tilbringe natten. Når du kommer over et levedyktig sted, må du sørge for at stedet er trygt og ikkebortgjemt.

Du bør parkere bilen på en måte som gjør at du raskt kan dra hvis noe skjer. Forsikre deg om at du ikke er parkert on privat eiendom eller en vei av noe slag. Prøv å finne et rolig sted ikkelangtunna sivilisasjonen.

Delen Vanlige spørsmål

Er det lovlig å sove i en bil?

Det avhenger av plasseringen, for eksempel i USA, dette varierer fra stat til stat, så du bør alltid Google området du er interessert i. Foruten det faktum at et bestemt sted er lovlig eller ikke, bør du også gjøre din egen  risikovurdering.

Andre steder, som Storbritannia eller resten av Europa, er det lovlig å gjøre det, men sørg for å parkere lovlig. Noen velger parkeringsplasser for kjøpesenter fordi de tilbyr mye plass og er i nærheten av interessante byer og steder, men sørg for å sjekke parkeringsreglene på forhånd.

  Hva er den beste bilen for transport av kajakker?

Hva er den beste bilen å sove i?

De beste typene biler å sove i er eiendomsbiler og minibusser fordi de tilbyr god plass og vanligvis er lengre enn hatchbacks og SUVer. Sedans kan også være flott for å sove hvis du foretrekker å sove i forsetene, den samme historien går for SUVer.

Et annet flott alternativ er å kjøpe en komfortabel varebil som kan konverteres til en liten bobil. Disse typer varebiler blir populære blant eventyrere og naturelskere. Uansett hvilken bil du velger, må du sørge for at den er stor nok til at du kan strekke deg ut.

Kan jeg la bilen min eller A / C løpe mens jeg sover inne i en bil?

Mens du sover inne i bilen, bør du aldri la bilen kjøre uansett hva. Det er stor sjanse for karbonmonoksidforgiftning som noen ganger kan være dødelig. Du bør heller ikke la degr  A / C kjøre fordi det vil drepe batteriet ditt.

I tillegg til å drepe batteriet, kan det hende at luftkvaliteten ikke passer godt til å sove. Det beste du kan gjøre er å åpne vinduene litt, men sørg for å alltid låse dørene mens du sover inne i en bil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter