Hvorfor skal jeg ikke kjøpe en Mercedes?

Mercedes-Benz er en av de mest spennende luksusbilene på veien. Takket være sin høye ingeniørkunst, luksuriøse funksjoner, utmerket ytelse og sikkerhet. Men hvorfor skal du ikke kjøpe en Mercedes-Benz?

Du bør ikke kjøpe en Mercedes på grunn av høye vedlikeholdskostnader, høy avskrivningsverdi, upålitelighet, kostnader utenom garantien og spesialisert reparasjon og vedlikehold. Alle disse faktorene gjør det stressende å kjøpe en Mercedes-Benz. Selvfølgelig, med mindre du har nok penger til å vedlikeholde og reparere bilen.

Hovedårsaken til at mange holder seg borte fra Mercedes-Benz er på grunn av de høye vedlikeholdskostnadene. Denne kostnaden stiger enda høyere når garantien går. Siden Mercedes-Benz har overkonstruert teknologi, bryter de også ned ofte enn de fleste bilmerker.

Hvorfor bør du holde deg unna Mercedes-Benz?

Høye kostnader for reparasjon og vedlikehold

Hovedårsaken til at du ikke bør kjøpe en Benz er på grunn av den høye kostnaden for reparasjon og vedlikehold. I gjennomsnitt må du betale minst $ 908 årlig for å opprettholde en Mercedes. En enkel oppgave som å bytte olje i en Mercedes kan koste deg rundt $ 800.

Tvert imot kan reparasjon av store deler koste over $ 1,000. For eksempel kan erstatning av en overføring på en Mercedes koste deg i gjennomsnitt $ 1,800. Dessuten er det også viktig å merke seg at jo eldre bilen er, jo flere problemer bør du forvente å håndtere.

Ifølge JD Power-undersøkelsen registrerer Mercedes-biler siste 134 problemer per 100 kjøretøy. Dette er gjennomsnittlig, men ikke så gode nyheter for Mercedes-eiere. Biler som Lexus og Toyota registrerer mindre enn 108 problemer, og derfor er de rimeligere å reparere og vedlikeholde. 

Kostnader utenom garantien

En annen stor hodepine ved å eie en Mercedes-Benz er når den går tom for garanti. Selv om kostnadene ved reparasjon og vedlikehold er høye når Mercedes har en garanti, går denne kostnaden langt opp når du går tom for garanti.

  Hvilken modell er den minste Mercedes SUV?

Mercedes leveres med en ny bilbegrenset garanti som dekker defekter i materiale og utførelse i 4 år eller 50 000 miles, avhengig av hva som kommer først. I tillegg har de også muligheten til å utvide garantien. Men når garantien går, er det svært kostbart å reparere eller vedlikeholde en Benz.

Spesialisert reparasjon og vedlikehold

Hvis du ikke har en sertifisert Mercedes-mekaniker eller forhandler i ditt område, vil det være veldig dyrt å kjøpe en. Men selv når du har en sertifisert Mercedes-mekaniker i ditt område, er de veldig dyre. De fleste Mercedes-reparasjoner krever spesialiserte verktøy og teknikere for å håndtere dem.

Det eneste problemet som tjenestene som tilbys av disse spesialiserte Mercedes-forhandlerne er ganske dyre. Og hvis du velger å betjene bilen din hos en uautorisert Mercedes-forhandler, kan du annullere garantien, noe du ikke vil gjøre.

Vanskeligheter med å finne noen deler

Avhengig av mercedes merke og modell, kan det være en skremmende oppgave å finne noen Mercedes-deler. Siden noen deler er veldig dyre, kan det hende du ikke finner dem hos forhandleren, eller de må kanskje bestille dem spesielt for deg. I slike tilfeller kan du ende opp med å betale mer for å få bilen din reparert.

Høy avskrivningsverdi

Mercedes-Benz begynner å avskrive i det øyeblikket du forlater utstillingslokalet. Bare det første året vil det svekkes med gjennomsnittlig 18%. Etter 5 år vil Mercedes ha avskrevet opptil 45%. Mercedes har en av de høyeste avskrivningsverdiene, noe som betyr at du vil selge bilen din til nesten halvparten av prisen etter 5 års eierskap.

  Hva er den beste Mercedesen for off-road?

Upålitelighet

En annen god grunn til at du bør holde deg borte fra Mercedes-Benz er på grunn av at merkevaren er upålitelig. De fleste Mercedes-modeller er upålitelige og rangerer blant de bunnbeste pålitelige bilene. Dette betyr at du vil bruke mer tid i garasjen på å fikse problemer i stedet for å nyte turen.

Overkonstruerte og kompliserte systemer

Mercedes biler er utstyrt med noen av de beste teknologiene på markedet. Til tross for at disse teknologiene gjør Mercedes mer avansert enn andre biler, er de kilden til problemer. Som et resultat er det lettere for Mercedes å bryte ned enn en Toyota, Lexus eller Honda.

Vanlige spørsmål om Mercedes-Benz

Hvorfor skal jeg kjøpe en Mercedes?

Ja, Mercedes kan ha sin del av problemer, men problemene oppveier ikke fordelene ved å eie en Mercedes-Benz. Noen av grunnene til at du bør kjøpe en Mercedes er på grunn av komfort, status, sikkerhet, ytelse og holdbarhet.

Hvorfor er Mercedes-Benz så upålitelig?

Mercedes er så upålitelig fordi de kommer med overkonstruerte teknologier. På toppen av det hele er noen av bilene utstyrt med ny teknologi som ikke er fullstendig testet. Disse teknologiene gjør at biler brytes ned enkelt.

Imidlertid er ikke alle Mercedes-modeller upålitelige, da E-klasse er blant de mest pålitelige luksusbilene. Tvert imot er Mercedes A-klasse blant de minst pålitelige Mercedes-modellene. Før du kjøper en Mercedes-modell, er den ideell for å finne ut om den er pålitelig eller ikke.

Hva er gjennomsnittlig levetid for en Mercedes-Benz?

Dette avhenger av en rekke ting. Først og fremst, hvor riktig du opprettholder din Mercedes vil avgjøre om det går i mer enn 200k miles eller ikke. For det andre vil valg av en mer pålitelig modell som Mercedes E-klasse sikre at bilen varer lenger. Til slutt, ikke hoppe over bilens planlagte vedlikehold kan bidra til å forlenge levetiden.

  Lager Mercedes en stasjonsvogn?

Er det verdt å kjøpe en 10 år gammel Mercedes-Benz?

Hvis bilen er riktig vedlikeholdt og i god stand, hvorfor ikke. Du kan kjøpe en 10 år gammel Mercedes-Benz hvis den er pålitelig og den forrige eieren har opprettholdt den godt. Bilen skal også ha en god historie og få eiere de siste 10 årene.

Hvorfor er brukte Mercedes så billig?

Brukt Mercedes er så billig på grunn av den høye prisen på reparasjon og vedlikehold. Når Mercedes-garantien er over, er det noe kostbart å reparere og vedlikeholde en Benz. Som et resultat har de fleste Mercedes-eiere en tendens til å selge dem når garantien er over eller nesten over til en kastepris.

Konklusjon

Mercedes-Benz tilbyr noen av de mest fascinerende bilene på markedet, men ikke alt som glitrer er gull. Disse bilene har mange problemer som burde få deg til ikke å kjøpe dem. De er dyre å vedlikeholde, avskrive raskere, altfor konstruert, upålitelig og krever spesialisert omsorg. Alle disse faktorene bør være nok til å få deg til å holde deg borte fra Mercedes.

Edwin Odipo

Biler gjør livet vårt enkelt. Du kan besøke din fjerne venn, slektning eller til og med haste til matbutikken noen få kilometer fra hjemmet ditt med stor letthet. Tenk hvordan livet var før oppfinnelsen av biler ?? For meg er biler en velsignelse som gjorde livet mer praktisk. Derfor skriver jeg om biler for å hjelpe folk med å oppfylle deres behov. Enten det er å kjøpe bil, selge bil, reparere og alt de trenger å vite om biler. Kommentarer: edwin.odipo@luxurycarsa2z.com

Nyheter