Kan du bytte grill på en Mercedes?

En av de mest karakteristiske egenskapene til Mercedes-Benz biler er deres grill. Likevel, er det mulig å bytte grill på en Mercedes-Benz?

Ja, det er mulig. Du kan bytte grill på Din Mercedes-Benz hvis du ikke liker det. De fleste endrer luksus Mercedes grill med sporty en. Det er imidlertid ikke en enkel prosedyre. Dette er fordi du må bytte ut flere deler, for eksempel støtfangeren foran, radiatoren og frontlysenheten.

Frontgrillen er en av bilens deler som gjennomgår overflødig slitasje. Så hvis du merker at grillen din er utslitt eller bare vil endre den med en mer fancy grill, må du følge visse trinn. Dessuten er dagens Mercedes-griller vanligvis laget av plast, i motsetning til i gamle modeller som var laget av metall.

Hvordan kan jeg bytte grill på Mercedes-Benz?

Hvis Mercedes-grillen er utslitt eller ønsker å bytte den sporty grillen med luksusgrillen eller omvendt, er prosessen grei. Imidlertid, hvis det er for første gang, kan det være tungvint og ta deg over 2 timer å utføre erstatningen. Her er prosedyren:

  • Først og fremst, identifiser hvilken type grill du vil erstatte på Benz. Hvis det er samme type, er prosessen enkel. Men hvis det ikke er det, må du også bytte radiator, frontlysenhet og støtfanger foran.
  • Begynn med å inspisere toppen av grillen. Denne delen er normalt festet på plass av to plastpinner som sitter i grillen. De er vanligvis skjult under trim eller deksel stykke. Avhengig av opplevelsen din, kan du enten fjerne trimstykket eller koble fra stykket med dekselet fortsatt på.
  • Deretter fjerner du plastdekselet ved å dreie plastlåsen 90 grader for å løsne den. Følg opp dette ved å fjerne overløps- og kabelutløseren fra dekselet. Avslutt med å trekke fremover på dekselet på hver side og trekk opp baksiden av dekselet og fjern det.
  • Siden grillen er festet på plass av flere plastklips rundt bunnen og endestykket som hviler i en kanal på hver side, må du bruke litt håndtrykk og skyve bunnen av grillen tilbake i og i retning av radiatoren.
  • Deretter vil grillen dreie seg inn på bunnen og gi deg tilgang til monteringsstykket på toppen.
  • Nå kan du raskt nå inn med en flat skrutrekker og sakte lirke grilltilkoblingen fra bilen.
  • Hvis du er en erfaren mekaniker eller gjør-det-selv-entusiast og vet hva du leter etter, kan du gå videre og koble fra toppen av grillen og bli kvitt dekselet. Men hvis du er uerfaren, må du fjerne dekselet for enkel arbeid.
  • Nå som toppen og bunnen av grillen er fri, trekker du sidene av grillen opp og ut fra kanalen den hviler.
  • Du kan fortsette å bytte grill med en ny lignende grill, eller  endre de nødvendige delene for å fikse en sporty eller luksuriøs grill på bilen din.
  • For å installere grillen på nytt, følg de omvendte trinnene ovenfor. Dette bør ikke ta mye tid, da det er greit.
  Hvilken Mercedes SUV er en 7-seters?

Hvorfor har Mercedes forskjellige typer griller?

Mercedes-Benz leveres med forskjellige typer griller for å skille formålet med forskjellige Mercedes-biler. Vanligvis tilbyr Mercedes fire forskjellige typer griller, som inkluderer standard, AMG, Maybach og elbiler. Slik ser forskjellige Mercedes-griller ut:

Standard grill – Standard Mercedes grill leveres med horisontale linjer delt inn i to deler og preges av en vertikal linje, med den trespissede stjernen på toppen av grillen.

AMG grill – Det er en av de mest spektakulære Mercedes griller. I motsetning til standardgrillen har AMG-grillen en stor Mercedes trekantet stjerne i midten av grillen. I tillegg er linjene vertikale og ikke horisontale som i standardgrillen.

Maybach grill – dette er den mest luksuriøse enheten av Mercedes-Benz. Maybach-grillen kommer med en trekantet stjerne på toppen av grillen. Dessuten har den skrevet som sier «Maybach» på den øverste delen av grillen. I likhet med AMG er Maybach-linjene vertikale, men mer enn AMG-linjer.

EV grill – dette er det siste tilskuddet til Mercedes-serien av biler. EV- eller EQ-grillen leveres med et stort trespisset stjernemerke midt i grillen. Videre har den flere horisontale linjer rundt Mercedes-emblemet.

FAQ

Hvordan bytter jeg grill på min Mercedes E-klasse?

Det er enkelt å bytte grill på Mercedes E-klasse. Begynn med å fjerne klipsen på toppen av plastdekselet ved hjelp av en flat skrutrekker. Deretter blir du kvitt det nedre plastdekselet, og fjern deretter grillen som vil være synlig etter fjerning av dekselet. Til slutt installerer du grillen på nytt.

  Kraftigste Mercedes-motor?

Hva er Mercedes Panamericana  grill?

Dette er en GTR grill som hyller en legendarisk bil i Mercedes historie: 1952 300 SL Gullwing. De første SLs var en ren racerbil og var involvert i Carrera Panamericana, som har vert over Pan-American Highway i Mexico. Historien bak dette løpet er det som gjør grillen minneverdig.

Kan jeg kjøre bil uten frontgrill?

Ja, det kan du. Dessuten har de fleste biler griller for utseende. Så hvis grillen er utslitt og du ikke har erstattet den, trenger du ikke å bekymre deg. Luften vil fortsatt strømme inne i hetten og kjøle av oppvarmede deler, for eksempel motoren og radiatoren.

Bunnlinjen

Hvis du har lurt på om du kan bytte Mercedes-Benz grill eller ikke, trenger du ikke lenger. Det er mulig så lenge du er klar til å sette av tid og erstatte grillen med en ny eller annen type grill. De fleste endrer standard griller med sporty eller AMG-stil griller.

I de fleste tilfeller må du fjerne støtfangeren. Men hvis du bytter grill med en annen, må du kanskje fjerne radiatoren og frontlyktene. Med den ovennevnte trinnvise prosedyren, bør det ikke være en utfordring å erstatte grillen med en ny.

Edwin Odipo

Biler gjør livet vårt enkelt. Du kan besøke din fjerne venn, slektning eller til og med haste til matbutikken noen få kilometer fra hjemmet ditt med stor letthet. Tenk hvordan livet var før oppfinnelsen av biler ?? For meg er biler en velsignelse som gjorde livet mer praktisk. Derfor skriver jeg om biler for å hjelpe folk med å oppfylle deres behov. Enten det er å kjøpe bil, selge bil, reparere og alt de trenger å vite om biler. Kommentarer: edwin.odipo@luxurycarsa2z.com

Nyheter