Kan en Mercedes starte en annen bil?

Under kaldt vær står de fleste bilister overfor ulike utfordringer, med den største utfordringen å være biler som trenger å bli startet i gang. Uansett, kan jeg bruke min Mercedes til å starte en annen bil? 

Ja, en Mercedes kan starte en annen bil. Alt du trenger å gjøre er å sikre at tilkoblingene gjøres riktig til sistnevnte. En liten feil kan skade deler i bilen din. Sørg alltid for at den endelige tilkoblingen er på bilens ramme i stedet for batteriet der en gnist kan forårsake kaos.

Noen Mercedes-modeller er imidlertid unikt designet, og det kan være ganske utfordrende å få tilgang til batteriet. Så før du bruker Din Mercedes-Benz for å starte en annen bil, sjekk brukerhåndboken for de riktige instruksjonene å følge.

Slik starter du Mercedes-Benz riktig

Slik kan du bruke Mercedesen din til å starte andre biler:

 1. Det første trinnet er å plassere bilen med det gode batteriet vendt mot bilen med det døde batteriet. Kontroller at Benz er slått av, og at begge bilens  parkeringsbremser er påført.
 2. For det andre, åpne hetten på begge bilene og identifiser batteriene. Avhengig av Mercedes-modellen din, kan det hende du må kvitte deg med en plasthette for å eksponere batteriterminalene.
 3. Deretter finner du både de positive og negative terminalene, og inspiserer om de er korrodert eller i god stand.
 4. Sett den røde klemmen på den positive stiften på det døde batteriet
 5. Deretter låser du den andre røde klemmen til den positive terminalen på batteriet med
 6. Sett deretter den svarte klemmen til den negative stiften på det gode batteriet
 7. Fest den siste klemmen til en umalt metalloverflate på bilens ramme
 8. Når du er ferdig med å sikre alt, starter du motoren på Mercedesen din. Når den er oppe og går et øyeblikk, start motoren til den andre bilen med et dødt batteri.
 9. Når du er ferdig med å starte bilen med et dårlig batteri, fjerner du alle jumperkablene forsiktig og i motsatt rekkefølge som de ble satt i. Etterpå kan du slå av bilen.
 10. Forsikre deg om at bilen som har vært i gang kjører i minst 10 minutter for å sikre at den kan lade til det fulle. 
  Hvilke Mercedes-modeller har hettepynt?

Hvordan kan jeg starte Min Mercedes-Benz?

Hvis Mercedes-batteriet ditt er dødt, er det flere måter du kan starte bilen på og få den i gang igjen. Siden noen hoppestartmetoder kan ødelegge det døde batteriet eller til og med gjøre elektronikkdeler i bilen din feil, er det viktig å følge riktig prosedyre.

Her er noen av metodene du kan bruke for å starte Mercedesen din:

 • Den første og vanlige metoden er den vi har diskutert ovenfor. Du kan bruke jumperkabler og en annen bil for å starte Benz. Det kan være en Mercedes eller en annen bil.
 • Alternativt kan du bruke en boosterstarterhoppboks. Hvis du bestemmer deg for å bruke en boosterstarterhoppboks, må du sørge for å ha hoppboksen koblet til i opptil 15 minutter etter at bilen har startet.
 • Til slutt kan du lade det døde batteriet ved hjelp av en batterilader. Dette er den beste og sikreste metoden for å starte bilen. Resten er risikable og kan skade bilens elektriske deler eller til og med skade batteriet.

FAQ

Kan hoppe over en bil drepe batteriet ditt?

Ja, det er mulig å skade batteriet mens du hopper i bilen til en annen person. Hvis tilkoblingene ikke gjøres bra, kan det skade de elektriske komponentene, for eksempel sikringer og datamaskiner. Det kan også skade batteriet.

  Beste olje for Mercedes dieselmotorer

Likevel er den eneste måten du kan drepe batteriet ved å hoppe i gang en annen bil når bilen ikke kjører og den andre bilen har andre problemer, i stedet for et lavt ladet batteri. Så du må være forsiktig så du ikke gjør denne feilen.

Hvor lenge skal jeg la bilen min kjøre etter å ha startet den?

I gjennomsnitt bør du la bilen kjøre i minst 30 minutter. Men hvis du ikke vet hva som fikk bilen din til å kreve en jump-start, må du kanskje la den kjøre opp til neste servicesenter. Unnlatelse av å gjøre dette kan tvinge deg til å ha en ny jump start.

Imidlertid, hvis årsaken bak hoppstarten er fordi du la igjen noe på som lysene eller musikken, er 10 minutter greit. Men hvis batteriet eller bilen din hadde et underliggende problem, må du overvåke batteriet og få problemene løst, ellers vil du fortsette å ha det samme problemet.

Lader revving motoren batteriet?

Ja, å snu motoren lader batteriet. Dessuten, jo raskere du rev motoren jo raskere batteriet vil lade. På toppen av det, hvis batteriet lades raskere, jo raskere svinger generatoren og jo mer strøm vil den produsere for å betjene alle elektriske deler i kjøretøyet.

Hvorfor starter ikke Benz etter et hopp?

Hvis du har prøvd å starte bilen med en annen bil med jumperkabler, en startboks for booster og en batterilader, men den ikke kan starte, kan det hende du har et annet problem. Det kan skyldes et helt dødt batteri, en feilstarter, en defekt tenningsbryter eller til og med en defekt sikring.

  Hva er den mest luksuriøse klassen av Mercedes?

Derfor må du besøke et Mercedes-servicesenter i nærheten for en sjekk. Dessuten vil det å ikke hoppe over Mercedes-vedlikeholdsplanen hjelpe deg med å unngå slike problemer, da de vanligvis kontrolleres under service.

Sammendrag

En av hovedårsakene til at biler krever en hoppstart er et svakt eller dødt batteri. En veksler eller starter som ikke fungerer som den skal, kan imidlertid være en annen grunn. Andre grunner inkluderer skitne tennplugger og tilstoppede drivstoffledninger. Uansett hvilken type bil du eier, kan du bruke den til å starte en annen bil, med inkludering av Mercedes-Benz.

Likevel må du være forsiktig når du bruker Mercedesen din til å starte en annen bil. Sørg for å følge riktig prosedyre som vi har uthevet ovenfor. I tillegg må du sørge for at ledningene er riktig tilkoblet for å unngå at det skjer noe.

Edwin Odipo

Biler gjør livet vårt enkelt. Du kan besøke din fjerne venn, slektning eller til og med haste til matbutikken noen få kilometer fra hjemmet ditt med stor letthet. Tenk hvordan livet var før oppfinnelsen av biler ?? For meg er biler en velsignelse som gjorde livet mer praktisk. Derfor skriver jeg om biler for å hjelpe folk med å oppfylle deres behov. Enten det er å kjøpe bil, selge bil, reparere og alt de trenger å vite om biler. Kommentarer: edwin.odipo@luxurycarsa2z.com

Nyheter