Kia Sedona Pålitelighet

Kia Corporation ble etablert i mai 1944 og er Koreas eldste bilprodusent. Mer enn 1,4 millioner Kia-kjøretøy produseres hvert år i 14 produksjons- og monteringsanlegg i åtte land. Kia kaller sin 2022 Kia Sedona et flerbrukskjøretøy, men i virkeligheten er det en sofistikert minivan forkledd som en SUV. Bortsett fra den klassiske skyvedøra, er det som identifiserer det som en minivan den romslige tredje raden som så mange SUVer mangler.

Oversikt

Sedona har en Lambda Gasoline Direct Injection (GDI) 3,3-liters V6-motor som produserer 206 kW (276 hk) og 336 N.m (248 lb. ft), en seks-trinns automatgirkasse og forhjulsdrift. Den 2016 Kia Sedona er den dyreste og nyeste modellen som er nevnt her, men rapporter tyder på at det ikke er verdt investeringen. Kia Complaints lister 2016 Sedona som en av modellene å unngå i tredje generasjon, 2015-2020.

Pålitelighet

RepairPal vurderer Kia Sedona som veldig pålitelig på 4.0 av 5, mens J.D. Power setter den på 81 av 100 og rangerer den som #2 minivan i topp 4. Basert på dette ville det være riktig å si at Kia Sedona er et veldig pålitelig kjøretøy.

Sikkerhet

Kia Sedonas ytelse i kollisjonstester på passasjersiden gir den en «Akseptabel» poengsum fra NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration). Det er 5-stjerners generell sikkerhetsvurdering er basert på tilgjengeligheten av visse valgfrie sikkerhetsutstyr.

  Aston Martin DBS Superleggera Pålitelighet

Videresalgsverdi

Tid og tilstand er to viktige faktorer for videresalgsverdien av en bil. Ifølge KIA vil en Sedona avskrive med 62% etter fem år og videreselge for $ 13,610 etter fem år.

Vedlikehold og reparasjon

En gjennomsnittlig Kia Sedonas årlige reparasjons- og vedlikeholdskostnader er $ 495, mens de for minibusser og alle kjøretøymodeller er henholdsvis $ 647 og $ 652. Kostnadene ved reparasjon er normale sammenlignet med andre.

FAQ

Er Kia Sedona en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Kia Sedona er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Kia Sedona?

Kia Sedona er en bil med 8 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Minivans 2WD

Hva er hestekreftene i en Kia Sedona og har den en turbo?

Kia Sedona har 276 hestekrefter og 248 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri V-6 med en forskyvning på 3,3 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Kia Sedona?

17,02 cm (6,7 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Kia Sedona har 18 X 7 tommers aluminium forhjul og 18 X 7 tommers aluminium bakhjul.

Hva er mest pålitelig år for Kia Sedona?

Kort svar er: 2002, 2003, 2005, 2012 og 2016. Så dette er gode år, hvis du leter etter en brukt Sedona.

Hvilke problemer har Kia Sedona?

  • Unormale oppstartslyder.
  • Starter komplikasjoner.
  • Defekt batteri.
  • Utvendige belysningsproblemer.
  • A/C-clutchenhet (sviktende klimaanlegg).
  • Overføringsproblemer forårsaket av utdatert programvare.
  • Sviktende veivakselposisjonssensor.
  • For tidlig generatorfeil.
  Kia Sorento Pålitelighet

Hvor mange miles vil Kia Sedona vare?

En Kia Sedona vil vare mellom 190.000 og 210.000 miles i gjennomsnitt. Ikke-planlagt reparasjon er nødvendig på en Sedona ca 0,3 ganger per kalenderår. Det er 10% sjanse for at Sedona vil ha alvorlige problemer. Sedona-eiere bruker også i gjennomsnitt $ 495 årlig for reparasjoner.

Har Kia Sedonas overføringsproblemer?

Disse problemene er ofte enkle å få øye på. 2020 Kia Sedona Transmission Problems kan omfatte skiftende forsinkelser eller sliping når du akselererer, rister i hvilken som helst hastighet eller en brennende eller plystrende lyd som kommer fra undersiden.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter