Kia Seltos Pålitelighet

Den koreanske bilprodusenten Kia Corporation, kjent som Kia, opererer fra sin hjemmebase i Seoul, Sør-Korea. I 2019 solgte de over 2,8 millioner biler, noe som gjør det til landets nest største bilprodusent etter Hyundai Motor Company. Kia Seltos er en subcompact crossover SUV produsert av Kia. Seltos ble introdusert tidlig i 2019,  og  er montert mellom Stonic, Soul og Sportage i Kias utvalg av globale SUV-er.

Oversikt

En Kia Seltos har en dieselmotor som er 1493 cc, en bensinmotor som er 1497 cc, og en 1353 cc bensinmotor. Det kan gjøres med automatisk eller manuell girkasse. Den kan gå fra 0 til 60 mph på 7,4 sekunder. Det tok 117 fot å komme til et fullstendig stopp fra 100 mph.

Pålitelighet

Blant subcompact SUVer skiller 2021 Kia Seltos seg ut for sin utmerkede passasjer- og lasteplass. Akselerasjon mangler imidlertid. Dette kjøretøyet er ikke rangert fordi den anslåtte påliteligheten ikke er vurdert. Den 2022 Kia Seltos har ennå ikke en J.D. Power spådd pålitelighet score. har en spådd pålitelighet score på 78 av 100.

Sikkerhet

En 5-stjerners vurdering i Global NCAP-krasjtesten og en ANCAP-krasjtest ble tidligere oppnådd av Kia Seltos. ANCAP testkjøretøyet hadde seks kollisjonsputer og sikkerhetsassistentfunksjon som standardutstyr. Standardutstyr på India-spec-modellen inkluderer doble frontkollisjonsputer, ABS med EBD og bakre parkeringssensorer.

Videresalgsverdi

Bare svært få Seltos har nådd bruktbilmarkedet, og de kommanderer høye videresalgsverdier. Dette forventes å fortsette en stund, da bilen fortsatt er veldig populær i det nye bilmarkedet.

  Mercedes AMG GLE43 Kupé / GLE63 S Coupe - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Selv om luksusbiler krever mest vedlikehold, rangerer mange budsjettbiler relativt høyt. Kia, et merke på startnivå, har vedlikeholdskostnader som er 1,3 ganger høyere enn gjennomsnittet.

FAQ

Er Kia Seltos en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?    

Kia Seltos er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange plasser er det i Kia Seltos?    

Kia Seltos er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Kia Seltos og har den en turbo?    

Kia Seltos har 146 hestekrefter og 132 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri I-4 med en forskyvning på 2,0 l Drivstoffsystemet er: MPI.

Hvor mye bakkeklaring har Kia Seltos ?    

18,54 cm (7,3 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Kia Seltos har 17 X 7 tommers aluminium forhjul og 17 X 7 tommers aluminium bakhjul.

Har Kia Seltos mange problemer?

Vi fant et advokatfirma som gir råd til kunder om den potensielle faren for at Kia Seltos i 2021 blir en sitron på grunn av motor og elektriske problemer. Disse klagene er de hyppigste problemene som eiere rapporterer til Statens vegvesen.

Hvorfor bør du ikke kjøpe Kia Seltos?

Her er ulempene med å kjøpe en 2021 Kia Seltos. Ytelsen til Seltos er dårlig, selv om den har en turbomotor. SUV-ens ytelse er ikke så sterk som mange ønsker.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter