Kommer alle Mercedeser med skinnseter?

Ikke alle Mercedes kommer med skinnseter. Bare de dyrere Mercedes-modellene med høyere nivå har skinnseter som standard. Modeller som A-klasse, B-klasse, C-klasse, og til og med E-klasse og GLE-klasse modeller i noen markeder kommer fortsatt som standard med klut / MB-Tex seter.

Dette er faktisk å foretrekke i noen tilfeller. For eksempel velger drosjesjåfører og andre arbeidsrelaterte Mercedes-biler vanligvis tøyseter, da de varer lenger, og det er ikke nødvendig å bruke mer penger på dyre skinnpakker.

Andre premium bilprodusenter gjør også dette, inkludert Audi og BMW. Det er verdt å nevne at selv GLA,GLB og GLC SUVer kommer med klutseter / MB-Tex som standard i noen markeder. Tøyseter er ikke tilgjengelige for toppmoderne S-klasse-, CLS-, AMG GT-, G-klasse- og GLS-klassemodeller.

AMG lærpakke og Designo Nappa lærpakke

I USA kommer modeller som C-klassen med Mercedes MB-Tex møbeltrekk som standard, som inkluderer seter og dørinnlegg. Hvis du vil ha skinnseter i Mercedesen din, bør du velge alternativet AMG-lærpakke eller design-Nappa-lærpakken. Begge disse pakkene vil sette deg tilbake en $ 2k – $ 4k.

AMG-skinnpakken består av skinnseter av høy kvalitet, et skinnratt, lær på dørene, og i noen tilfeller også armlenet og dashbordet. Inkludert i pakken er den innvendige aluminiums trim som også bidrar til å lyse opp interiøret enda lenger.

Designo Nappa-skinnpakken koster $ 3800, og den inkluderer Designo Platinum White Pearl / Black Nappa-lær, topstitched MB-Tex øvre dash og dørkanter, og AMG-spesifikt skinnratt.

Disse pakkene forbedrer i stor grad den indre kvaliteten på C-klassen og alle andre Mercedes-modeller, da de også tilbyr bedre, pent konturerte vatterte seter og vatterte dørinnlegg også.

  Hva er den beste Mercedesen for en biltur?

MB-Tex Mercedes interiør

MB-Tex er et falskt lærmateriale laget av vinyl. Mange nyere Mercedes-modeller er utstyrt med MB-Tex møbeltrekk, og noen av dem tilbyr til og med MB-Tex på setene også. Det er verdt å nevne at MB-Tex er laget for å se ut akkurat som vanlig skinn, men det koster mindre og er også mer holdbart.

Mange tar feil av MB-Tex for ekte skinn, da det virkelig ser ut som ekte skinn. Mercedes sier imidlertid at dette materialet vil vare i 20 år uten sprekker overhodet. MB-Tex har vært en del av Mercedes Benz historie for en stund nå, noen modeller var utstyrt med MB-Tex så tidlig som på 1960-tallet.

Mercedes bruker MB-Tex som standard interiørmateriale for mange forskjellige modeller, selv inkludert avanserte modeller som GLE eller E-klassen. Noen hevder appellen til falskt skinn i en Mercedes til $ 60 000, men dette materialet er faktisk mye mer holdbart og enklere å rengjøre sammenlignet med vanlig skinn.

Det er mange Mercedes-modeller fra 70-tallet som bruker MB-Tex, og i disse dager er interiørkvaliteten til disse bilene langt bedre enn en 70-tallets skinnutstyrte bil. Videre foretrekker mange veganere og vegetarianere også MB-Tex, da dette materialet ikke bruker noen animalske avledede produkter.

Maybach Designo Nappa lær

Maybach er det luksuriøse undermerket til Mercedes, og Maybach har som mål å tilby det høyeste nivået av luksus og materialkvalitet ut av andre Mercedes-modeller på markedet. Maybach bruker vanligvis det fineste Nappa-skinnet, og de fineste tretrimmene for sine S-klasse- og GLS-modeller.

  Hva er den beste Mercedes for høye sjåfører?

Lærpakken i en Maybach S-klasse er mye mer omfattende sammenlignet med en vanlig S-klasse. I Maybach-versjonen er selv A-, B- og C-søylene helt dekket av lær. Nesten alle overflater du kan berøre inne i Maybach er dekket av det fineste Nappa-skinnet.

Hele takforingen er også dekket av lær. Lærpakken inne i en Maybach er omhyggelig sydd for å tilby den høyeste standarden på skinnbelegg. Maybach komplimenterer også skinnet med fine, lakkerte trekanter som er mer lik en luksusyacht.

Det er det samme for både S-klasse Maybach, eller GLS Maybach, da begge disse er toppen av Mercedes luksus, og nesten alle detaljer i interiøret er nøye gjennomtenkt. I tillegg tilbyr begge disse modellene til og med skreddersydde Mercedes-skinnputer som en bonus.

Ting du bør vite om skinnbilinteriør

 

Hva er fordelene med skinnseter?

Åpenbart er skinnseter frodige, og de ser vanligvis mye finere ut sammenlignet med klutseter. Skinnseter er også mer flekkbestandige og enklere å rengjøre sammenlignet med klutseter. Når det gjelder luktmotstand, er skinnseter mye bedre enn vanlige tøyseter.

Setevarmere passer bedre til skinnseter, og bruktmarkedet favoriserer vanligvis skinnseter over standard tøyseter.

Skinnseter er imidlertid ikke like komfortable om sommeren, spesielt hvis de er under direkte sollys der de kan bli brennende varme. De er heller ikke så holdbare eller ripebestandige.

Øker skinnseter bilens markedsverdi for andre hånd?

Ifølge noen online utsalgssteder legger skinnseter i en opptil 5 år gammel bil vanligvis så mye som $ 600 i videresalgsverdi. En besparelse på $ 600 er ikke mye sammenlignet med prisen du betaler på forhånd, men det er i utgangspunktet den samme historien med nesten alle andre utstyr på det andre markedet.

  Er det vanskelig å stjele en Mercedes?

Biler avskrives som helhet, så uansett hva du utstyrer bilen din med, vil du også miste verdi med bilen. Når det er sagt, favoriserer ikkeandre  håndmarkeder biler med tøyseter, da de vanligvis er vanligere på lavere spesifiserte modeller, og det andre markedet gir ikke mye av et gap mellom en lav spesifikasjon og en middels spec bil.

Er MB-Tex bedre enn Mercedes-skinn?

Det avhenger av hva du favoriserer mest: det betryggende faktum at du faktisk sitter på frodig Nappa-skinn, eller det faktum at uansett hva det er du sitter på, vil det sannsynligvis vare så lenge bilen gjør det.

Mercedes skinn tilbyr vanligvis søm av høyere kvalitet, setekonturering og aluminiumsdetaljer, slik at hele setet ser mer eksklusivt ut, selv om selve materialet er ganske likt.

Det er verdt å nevne at 99% av folk ikke ville være i stand til å se forskjellen mellom MB-Tex og lær hvis de ikke hadde noen tidligere erfaring med MB-Tex.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter