Kraftigste BMW-motor

BMW M8 bærer den kraftigste BMW-motoren som BMW noensinne har laget – S63 bensin twin-turbo. M8 Competition er drevet av en direkte injisert 4.4 L V8 twin-turbo motor som kan skryte av 617 hestekrefter og når fra 0 til 62 miles per time i 3.0 seconds med en topphastighet på 155 miles per time som er elektronisk begrenset.

4,4 L S63 twin-turbo V8-motor

Den kraftigste motoren BMW noensinne har laget er for tiden brukt i F90 M5, M5 Competition, F91, 92, 93 M8s etter året 2019 og post-2020 F95 X5 og X6 modeller som X5 M og X6 M.

S63 var opprinnelig basert på N63-motoren, som debuterte med BMW X6 M. Den bruker en puls innstilt, cross-engine eksosmanifold som øker motoren ved å stadig utmatte pulser fra turboene ved hver eneste rotasjon av motoren. N63 var den første turboladede V8-motoren som BMW produserte.

Cross-bank eksosmanifoldene inne i motorens V er en innovasjon som i stor grad reduserer turbolag og øker den termiske effektiviteten til engine.

S63 Motor Kjølesystemer

Kjølesystemet til S63-motoren drives hovedsakelig av en elektrisk pumpe som bidrar til å sirkulere kjølevæske til turboladere og motor. Oljepannen er utstyrt med sitt eget sekundære frontkammer med en scavenging pumpe, for å sikre at det er nok oljetrykk til enhver tid, selv ved svært høy hastighet.

Transmisjon

Ikke overraskende er både luksus sedans og BMW X SUVer som er utstyrt med S63 den raskeste BMW på sporet. S63 leveres med begrenset option av 8-trinns automatgirkasse. På den annen side er det en tilgjengelig kjøremodus der du manuelt kan skifte mellom gir. Drivelogic-knappen gir mulighet for noen få moduser som kan lette opplevelsen din.

  Det beste stedet å kjøpe en brukt BMW

4.4 L S63 twin-turbo V8 Motor Reliability

S63 er ikke bare den kraftigste BMW-motoren som noen gang ble produsert, den er også en av de mest pålitelige. X5 M-drivere har ofte rapportert at SUVene deres når mer enn 150 000 kilometer uten reparasjoner.

Sammenlignet med N63 som predates det, S63 er en mye bedre bygget motor. Det er en ganske tøff motor med unntak av sporadiske vakuumlekkasjer.

Andre bemerkelsesverdige omtaler av raske BMW-motorer

BMW er avhengig av ytelse og kjøreglede for å tilfredsstille sin fanbase. High revs motorer har alltid påtracted publikum og alltid vil. Å gå helt opp til 9000 rpm er sjeldent i de fleste biler, men BMW skuffer ikke i denne forbindelse.

S65 V8-motor

S65 V8-motoren brukes i BMW-modellene E90 og E92 M3. Det bringer inn 414 hestekrefter og har en redline of 8450 rpm som ville begeistre de fleste sportsbilentusiaster. Det er en grunn til at folk elsker lyden av Ferrari, og det er akkurat de høye revene som gjør den så vakker som den er.

S70 / 2 V12 BMW-motor

BMW produserte denne motoren spesielt for McLaren F1 superbil, som ble designet av det samme teamet som designer McLaren Formula 1-bilene. Til tross for at den ble produsert i 1992, forble denne bilen med den raskeste naturlig aspirerte motoren i verden frem til 2013.

Denne 6,1-liters V-12-motoren med48 ventiler er utstyrt med en aluminiumsblokk og hoder. Det bringer inn 627 bhp med en rød linje på 7.500 rpm. Den veier bare 250 kg eller 550 pund og er uten tvil merket som den beste motoren i historien. Takket være denne kjededrevne motoren med 480 lbs føtter av torque, satte McLaren rekorden for den raskeste bilen i verden i mer enn 10 år.

  BMW vs.Infiniti pålitelighet - hvilken er bedre?

Med en variabel ventil timing og tørr-sump smøring, BMW tok spillet til neste nivå da de avslørte at inkludert overføringen denne motoren ville ikke viigh mer enn 550 lbs.

BMW i8 Hybrid 3-sylindret motor og elektrisk motor

Absolutt ingen ville forvente omtale av en hybridmotor, men denne fortjener sin plass her. Med utgivelsen i 2014 viste BMW i8-kjøretøyet at elektriske biler og ytelseskjøring ikke på noen måte er gjensidig utelukkende.

BMW i8 er drevet av to motorer, en bensin en og en elektrisk. Sammen utgjør de 362 hestekrefter, og i8 når fra 0 til 62 miles i timen på 5 sekunder. Selvfølgelig, sammenlignet med de 3 sekundene S63 kan gjøre, virker dette ganske tregt, men det fortjener  en spesiell omtale, å være en av en slags motor.

Den 3-sylindrede turboladede 1,5 liters motoren gjør 231 hestekrefter og er parret med en elektrisk motpart som gjør 131 hestekrefter med en batterikapasitet på 11. Kwh. BMW vil utvilsomt fortsette sind evelopment av hybrid kjøretøy og motorer siden i8 var en stor suksess.

FAQ

Hvilke motorer bruker BMWs vanligvis?

BMW er kjent for sin flotte ytelse og kjøreglede det bringer til sin fanbase. De utvikler og bruker hovedsakelig inline-seks motorer, også kneier som straight-six motorer. Til tross for at de fleste produsenter og konkurrerende merker har byttet til en V6-layout, fortsetter BMW med de innebygde seks motorene, og det fungerer bra. De produserer også for tiden V10, V12 og innebygde tre motorer.

  Hva er BMW-serien forskjeller?

Er BMW engines pålitelig?

Selv om BMW har et rykte for dårlig pålitelighet på veien, drivverket er solid, og du vil sjelden se noen alvorlige skader og behov for svært kostbare reparasjoner med mindre du forsømmer vedlikehold av kjøretøyet eller du har kjørt i mer enn 100,000 miles. Selvfølgelig, ha i tankene at forskjellige modeller bærer forskjellige motorer, og det avhenger i stor grad av hva du velger.

Hvilke er de mest pålitelige BMW-motorene?

Den mest pålitelige BMW-motoren er den som brukes i 3-serien E90.. På den andre hand er N52 l6-motoren ikke den kraftigste med 2,5-liters sekssylindret motor og 215 hestekrefter. Mer kraft er ikke alltid bedre når du snakker om pålitelighet. Mange sjåfører rapporterte å gå helt opp til 150,000 miles uten å ha et problem på these motorer.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter