Lager Mercedes en selvladende hybrid?

Mercedes tilbyr et bredt spekter av bil merker og modeller. På toppen av det kan kjøretøyene deres drives på forskjellige måter med de mest populære to måtene å være diesel og bensin på. Mercedes har imidlertid også hybrid-, plug-in hybrid- og helelektriske biler. Men lager Mercedes selvladende hybridbiler?

Ja, Mercedes-Benz lager flere selvladende hybridbiler. Vær oppmerksom på at en selvladende hybridbil ikke er en plug-in hybridbil, men en tradisjonell hybridbil. Mercedes omtaler vanlige hybridbiler som milde hybridbiler.  Noen av de populære Mercedes milde hybridbiler finnes i Mercedes C-klasse, Ny E-klasse, GLC-klasse, GLE-klasse og GLS-klasse. 

Selvlading eller mild hybrid Mercedes bruker elmotoren og forbrenningsmotoren parallelt. Dette betyr at den elektriske motoren ikke går separat fra forbrenningsmotoren, men støtter den ved å lette dreiemomentkurven; dermed føre til effektivitet og levere mer kraft når det er nødvendig.

Hvilke Mercedes-modeller er utstyrt med et selvladende hybridsystem?

Som nevnt tidligere, er det en rekke Mercedes-modeller med et selvladende hybridsystem. Disse inkluderer:

 • Ny Mercedes-Benz E-klasse – i denne klassen må du velge fra den nye E-klasse salongen eller Estate modellutvalget. 
 • Mercedes-Benz C-klasse – C-klasse linjen har flere milde hybridbiler som dette systemet kommer standard på nesten alle drivlinjer. Det selvladende hybridsystemet finnes på eksepsjonelle modelllinjer fra SE til AMG line Night-utgaven.
 • Mercedes-Benz GLC-klasse – denne klassen kan også skryte av flere milde hybridmodeller. Hver 300 varianter av GLC SUV og Coupe har denne standarden. Dessuten kan den også bli funnet på høy ytelse AMG Line, AMG Line Premium og AMG Line Premium Plus.
 • Mercedes-Benz GLE-klasse – alle GLE SUV bensinmotorvarianter er utstyrt med et mildt hybridsystem, inkludert AMG Line-modeller.
 • Mercedes-Benz GLS-klasse – bare to av Mercedes GLS SUV-modellene leveres med et mildt hybridsystem. Dette er Mercedes-AMG GLS 63 og Mercedes-Maybach GLS.
  Hvilken Mercedes SUV er den største?

Så hvis du har søkt etter en Mercedes-modell med en selvladende hybrid eller mild hybridsystem, kan du velge mellom modellene ovenfor. I motsetning til tradisjonelle biler hjelper hybridbiler deg med å øke drivstofføkonomivurderingene dine.

Hva er fordelene med å kjøre en selvladende hybrid?

 • Hovedårsaken til at du bør bytte til en hybridbil er at du vil redusere CO2-utslipp enn tradisjonelle kjøretøy, noe som kan kvalifisere deg for noen insentiver.
 • Selvladende hybridbiler gjør det mulig for deg å redusere driftskostnadene, da teknologien kan holde dieselen eller bensinen slått av for det meste av reisen.
 • Det er et bredere utvalg av hybridbiler å velge mellom. Så du er ikke bare begrenset til noen få typer biler.
 • De fleste hybridbilene er utstyrt med en automatisk girkasse og er laget for å være veldig stille og glatt å kjøre. Derfor er det morsomt og stressfritt å kjøre disse bilene.
 • I motsetning til helelektriske biler eller ICE-biler, tilbyr hybridbiler mange bekvemmeligheter, da du kan parkere eller drivstoff dem hvor som helst du ønsker.

Hva er tilbakeslagene ved å kjøre en selvladende hybrid?

 • Det viktigste tilbakeslaget til en hybridbil er at de vanligvis har et begrenset utvalg. De fleste hybridbiler kan bare kjøre opptil 50 miles på den elektriske motoren. Dette er ganske lavere med tanke på at de fleste elbiler har en rekkevidde på minst 250 miles.
 • Hvis du er på motorveien eller på steder uten trafikk, vil hybridbiler bytte til drivstoff fullt ut, noe som betyr at du ikke vil ha noen fordel i forhold til ICE-kjøretøy.
 • Hybridbiler appellerer kanskje ikke til noen sjåfører, da de kommer med en automatisk girkasse og økodekk som er designet for å spare drivstoff. Så hvis du elsker sportsbiler, vil du finne at slike biler er mindre tiltalende.
  Hvilken er den glatteste ridning Mercedes SUV?

Hva er forskjellen mellom en selvladende hybrid og en plug-in hybrid?

Noen mennesker forvirrer vanligvis mellom hybrid og plug-in hybrid. Selv om begge bilene bruker både drivstoff og strøm til å kjøre bil, fungerer de annerledes. Mercedes tradisjonelle hybridbiler eller selvladende biler kalles en mild hybrid. Likevel har Mercedes kun drivstoff og helelektriske biler.

Et selvladende hybriddrivsystem er forskjellig fra et plug-in hybridsystem, da det mottar energien samtidig fra en bensinmotor og en elektrisk motor. Tvert imot bruker et plug-in hybridsystem en bensinmotor og en elektrisk motor, men på forskjellige måter.

I et tradisjonelt hybridsystem jobber motoren og motoren sammen for å kjøre bilen, mens et plug-in hybridsystem kjører ved hjelp av sin elektriske motor, drevet av motoren. På samme måte vil ikke et plug-in hybridsystem bruke bilens drivstoff før batteriet går tom for strøm.

Kort sagt, plug-in hybridsystemet bruker motoren som en backup plan og ikke samtidig. På den annen side bruker hybridsystemet både motoren og det elektriske batteriet for å spare på drivstoff. 

FAQ

Hva er utvalget av de mest selvladende hybridbilene?

De fleste selvladende eller hybridbiler har en rekkevidde på mellom 20 og 30. Imidlertid er det noen få eksepsjonelle modeller med en rekkevidde på opptil 80 miles. Før du velger en hybridbil, finn ut rekkevidden, da den vil bestemme hvor mye drivstoff du kan spare i områder med høy trafikk.

  Beste Mercedes hybridbiler

Hvorfor har plug-in hybrid et bedre utvalg enn selvladende hybridbiler?

Hybridbiler kjører en mindre avstand enn plug-in hybridbiler på grunn av batteristørrelsen de følger med. De fleste hybridbiler har en liten batteripakke som ikke varer flere, og det er derfor de kjører parallelt med forbrenningsmotorer.

Hvordan fungerer en Mercedes hybrid?

Mercedes-hybriden fungerer ganske enkelt. Når bilen cruiser nedover veien med konstant hastighet, endres den automatisk mellom den elektriske motoren og dieselmotoren og en kombinasjon av begge deler, avhengig av batterilading, belastning og gradient. For å forbedre drivstofføkonomien kan motorstyringsenheten programmere dieselmotoren til å operere med sine mest effektive hastigheter.

Konklusjon

Hvis du har lurt på om Mercedes lager selvladende hybridbiler eller ikke – Ja, det gjør de. Mercedes selvladende hybridbiler omtales som en mild hybrid. Selvlading er begrepet som vanligvis brukes av Toyota- og Lexus-merker. I motsetning til en plug-in hybrid, er milde hybrid / selvladende hybridvarianter drivstoffeffektive og trenger ikke å kobles til en strømkilde.

Edwin Odipo

Biler gjør livet vårt enkelt. Du kan besøke din fjerne venn, slektning eller til og med haste til matbutikken noen få kilometer fra hjemmet ditt med stor letthet. Tenk hvordan livet var før oppfinnelsen av biler ?? For meg er biler en velsignelse som gjorde livet mer praktisk. Derfor skriver jeg om biler for å hjelpe folk med å oppfylle deres behov. Enten det er å kjøpe bil, selge bil, reparere og alt de trenger å vite om biler. Kommentarer: edwin.odipo@luxurycarsa2z.com

Nyheter