Luksusbiler med lave vedlikeholdskostnader

Luksusbiler og lave vedlikeholdskostnader er ikke så vanlige, men det er noen få merker, og noen få måter som gjør at du kan eie en luksusbil litt mer rimelig. Noen low-vedlikeholdluksusbiler er lite vedlikehold i forhold til  andre  luksusbiler, noe som betyr at de fortsatt koster mer enn de fleste biler.

Hvis du vil ha en luksusbil som er tilrelativt billig å vedlikeholde, er en hybrid  en vei å gå. Hybrider bruker mindre drivstoff, de koster mindre å  forsikre, og de kan også redusere ekstra kostnader. Elbiler er derimot også billigere å vedlikeholde, men det er  noen EV-hensyn   som er verdt å ta tak i.

Segmentmessig, en hybrid sedan som BMW 330e vil sannsynligvis være alternativet der ute for både luksus og lite vedlikehold. Hvis du vil ha en SUV som er relativt billig å kjøre, kan du gå for en Lexus RX 450h, fordi denne SUV-en har lite drivstoff og den tilbyrlegendarisk  Lexus pålitelighet.

Du kan også gå elektrisk og velge Porsche Taycan.  Taycan  tilbyr over gjennomsnittet luksus og teknologi, men det tilbyr også lavere vedlikeholdskostnader sammenlignet med noe som en Panamera. Hvis du vil ha ensuperbil med litevedlikehold, kan du gå til Honda / Acura NSX.

Kompakte luksussedaner med lite vedlikehold

Den kompakt luksus sedan segmentet er den mest populære sedan segmentet på markedet takket være perfekt størrelse og grundig utstyrt sedan  alternativer. En Audi A4 tilbyr ganske lave vedlikeholdskostnader med tanke på 4 år 50k mile støtfanger til støtfanger garanti, og motorene er også testet og bevist for flere hundre thousands av miles.

  Hva er den beste bilen for transport av kajakker?

Hvis du går gjennom hybridruten, vil BMW 330e sannsynligvis være den beste lav-vedlikehold luksus kompakt sedan på salg. 330e tilbyr alle de fantastiske funksjonene andre tilbud i 3-serien, men den kombinerer også det med lave driftskostnader fremhevet av imponerende drivstoffeffektivitetsvurderinger.

Hybridversjonen av Lexus GS er også en ganske pålitelig kompakt luksus sedan som ikke kommer til å bryte banken. GS tilbyr stilig utseende, godepålitelighetsresultater  og en punchy motor. Det er verdt å nevne at drivstoffeffektiviteten er betydelig verre sammenlignet med 330e,  men fortsatt verdt å vurdere.

Sportsbiler med lite vedlikehold

Hvis du vil ha en sporty luksusbil, men du fortsatt ikke er villig til å betale store dollar for vedlikehold, er det noen interessante alternativer for hånden. En av dem ville være jawdroppingly  beautiful LexusLC500h. LC500h kan være bought  i coupe eller konvertibel form, og den tilbyr klasseledende drivstoffeffektivitet og pålitelighet.

Et annet flott alternativ ville være en Honda / Acura NSX fordi denne superbilen bruker en hybrid powertrain som gjør at NSX kan nå 0-60 mph på omtrent 3 sekunder. I forhold til slike ytelseslegitimasjoner tilbyr NSXstor  valuta for pengene, spesielt hvis du vurderer påliteligheten og drivstoffeffektiviteten.

Ford Mustangs er også ganske billige å kjøre hvis du vurderer hva du får for pengene. Ford-forhandlere er overalt, og det er en lek å finne reservedeler. En Porsche 996 911 fra 996 kan også ha stor valuta for pengene av svært samme grunn.

Luksus-ELBILER med lite vedlikehold

Hvis du vil redusere vedlikeholdskostnadene betydelig, kan en EV være et flott alternativ. Iannonsedisjonfor å redde vår vakre planet, bruker en EV ikke noe drivstoff overhodet, det er heller ikke behov for olje. Videre gjør elbiler deg vanligvis i stand til å dra nytte av mange statlige tilskudd og selvangivelser som ytterligere  reduserer  prisen.

  Hvilken hatchback bil har den beste bakkeklaringen?

I så fall er Porsche Taycan  sannsynligvis det beste alternativet å kjøpe.  Taycan  tilbyr lite vedlikehold, sportyog en like luksuriøs og komfortabel opplevelse. Det samme kan sies om Audi E-Tron GT, men  Taycan  er mer luksuriøs og morsommere å kjøre.

Mercedes EQS er ennå ikke tilgjengelig for salg, men EQS er også sannsynlig å være relativt billig å kjøre. Du kan også velge en Tesla av noe slag, og hvis du vil spare noen få dollar, bør du definitivt velge en Tesla.

Og den beste Tesla å kjøpe er sannsynligvis enten Model 3 eller Model Y, fordi disse to tilbyr bedre-ser interiør, og er et betydelig skritt opp i build kvalitet og luksus sammenlignet med Model S og Model X.

Delen Vanlige spørsmål

Er det verdt å kjøpe en elbil i 2021?

Svaret på dette spørsmålet avhenger sterkt av bruksscenarioet. Hvis du først og fremst bruker bilen din rundt i byen uten mange lengre reiser, eller du har mer enn en bil, er en EV verdt å vurdere i 2021.

Men hvis du reiser lange avstander ofte, og området ditt ikke er så godt utstyrt med ladeinfrastruktur, bør du hoppe over å kjøpe en elbil, og vente noen år før du revurderer det. Det er verdt å nevne at det meste av verden ikke virkelig er klar til å gjøre en overgang til elbiler, og det er et faktum.

  Hvilken bil har minst problemer?

Hvilket bilmerke tilbyr det beste forholdet mellom luksus og vedlikehold?

Hvis du vil påpeke et enkelt merke som tilbyr luksuriøse kjøretøy, men det tilbyr også lave vedlikeholdskostnader, er Lexus sannsynligvis det only-merket   som gjør det med hell.

Dette er fordi Lexus er en del av Toyota Group, og Toyota er kjent for å utvikle ekstremt pålitelige biler, og Lexus er ikke annerledes. Det er en haug med deler som deles mellom de to, men bare en ekte bilnerd er i stand til å gjenkjenne det.

Hvorfor er luksusbiler dyre å vedlikeholde?

For å svare på dette, trenger du bare å se på selve spørsmålet. Luksusbiler er virkelig luksus. Og luksus er dyrt å utvikle,reparere  eller vedlikeholde. Luksusbiler er mye mer komplekse sammenlignet med vanlige, rimeligere biler, noe som betyr at det er mange flere ting som kan gå galt.

En annen grunn til at luksusbiler er dyrere å vedlikeholde er det faktum at de ikke er bygget i så store batchstørrelser sammenlignet med en Toyota Prius. Dette betyr at tilgjengeligheten av deler er verre, og lønnsomheten ved å lage disse delene er også verre sammenlignet med en Toyota Prius-del.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter