Polestar vs Tesla pålitelighet – som er bedre?

Polestar og Tesla er for tiden en del av en relativt liten gruppe bilselskaper som bare designer og lager elbiler. Dette betyr at de er head-to-head konkurrenter som bør sammenlignes gjennom ulike perspektiver som pris, rekkevidde, praktisk, merkevare ønskelighet,  og pålitelighet.

Av alle dissefaktorene  er den viktigste pålitelighet fordi uten en pålitelig bil kan duikkenyte alle deandre fordelene en bestemt bil tilbyr. Som sådan vil vi sammenligne påliteligheten til disse to merkene i denne artikkelen, så husk å lese videre hvis du vil finne ut hvilken av disse to selskapene som lager mer pålitelige biler.

De fleste Tesla-modeller sliter med å være over gjennomsnittet når det gjelder pålitelighet fordi Tesla fortsatt er et relativt nytt selskap, og de bruker enorme mengder penger i autonome kjøreavdelinger,teknologi  og markedsføring.

På den annen side eies Polestar delvis av Volvo, et selskap som vanligvis tjener over-gjennomsnittlige pålitelighetsresultater . Det er ganske trygt å antyde at Polestar-modeller er like pålitelige som Volvo-modeller, noe som betyr at Polestar bør være det overlegne selskapet når det gjelder pålitelighet.

Tesla-pålitelighet – Gjennomsnittlig i beste fall

Det er ganske rart å antyde at et selskap så kjent som Tesla fortsatt sliter når det gjelder pålitelighet, men det er faktisk tilfelle for lignende selskaper også. Mange teknologi- oginnovasjonsorientertebilselskaper sliter med å tilby pålitelige biler fordi de har mange funksjoner som har større sannsynlighet for feil.

Det er lett å lage en bil med bare 4 hjul og et ratt så langt som reliability  er bekymret fordi det er færre ting som kan gå galt. Imidlertid, hvis du pakker en bil full av toppmoderne funksjoner, vil du sannsynligvis ha flere potensielle problemer nedover linjen.

  Polestar vs Jaguar pålitelighet - som er bedre?

Uansett er Tesla Model 3 en stor forbedring på Model S og Model X når det gjelder pålitelighet. Imidlertid er den nyeste Tesla Model Y ikke så pålitelig som Model 3 er selv om begge disse er mer eller mindre de samme.

Alle Tesla-er leveres med en 4-årig lang /50k mile garanti som kan utvides til å omfatte 4 ekstra år med kostnadsfrie reparasjoner.

Polestar-pålitelighet – Bedre enn Teslas

Polestar har bare to biler på markedet for øyeblikket, og den viktigste, Polestar 2 ble allerede tilbakekalt selv før den kom til USA. Dette er imidlertid ofte tilfelle med mange nyere biler, og det krever ikkeat bilener upålitelig, spesielt hvis recallvar vellykket som i tilfelle av Polestar 2.

Polestar-modellene er designet med mange deler fra Volvo-deleskuffen, og Volvo ser ut til å være et langt mer pålitelig selskap enn Tesla. Som sådan er det rimelig å antyde at Polestar-modeller også skal være bedre enn Tesla-modeller, men det er usikkert å si hvor mye.

Uansett må vi vente på at flere Polestar-modeller når markedet før vi kan gjøre en mer rimelig antagelse. Polestar-modellene kommer også med en 4-årig lang /50k mile garanti fra fabrikken som også kan utvides i en lignende tidsperiode.

Vedlikehold – Et avgjørende aspekt ved pålitelighet

Regelmessig vedlikehold er nødvendig for alle biler uansett om de anses som overlegen pålitelig eller rett og slett upålitelig. Problemet med Tesla her er at de ikke er det mest innbydende selskapet så langt som reservedeler, og independent maintenance er concerned, noe som betyr at maintaiing en Tesla er dyrt.

  Chevrolet SS pålitelighet

Selv om elbiler  ikke trenger så mye vedlikehold sammenlignet med ICE-biler, koster de fortsatt mye penger å vedlikeholde. Det gjelder elbiler som ikke opplever så mye slitasje som ICE-biler gjør, men det er ikke alltid tilfelle.  

Polestar-modeller bør koste mer eller mindre det samme som Tesla-modeller når det gjelder vedlikehold. Uansett trenger alle biler riktig vedlikehold hvis du vil at de skal være pålitelige. Så sørg for å gjøre alt vedlikeholdet som trengs i henhold til produsentens anbefalinger.

Delen Vanlige spørsmål

Hvorfor er Tesla så ønskelig?

Tesla har blitt det mest verdifulle bilselskapet på markedet på utrolig kort tid etter å ha sluppet Tesla Model 3. Tatt i betraktning det faktum at Elon Musk eier selskapet og måten Tesla nærmer seg utfordringer som selskap,er detganske enkelt å foreslå hvorfor Tesla-biler er like ønskelige som de er.

De gir et glimt av fremtiden, og de blir verdsatt av nesten alle typer bileiere der ute. Hvis du parer det med Teslas overlegne ladeinfrastruktur og bransjeledende autonom kjøring,er detåpenbart hvorfor alle vil ha en Tesla.

Bør jeg kjøpe en elbil?

Du bør kjøpe en elbil hvis du er i stand til å utnytte EV-plattformen fullt ut. Dette betyr at du skal kunne lade bilen over natten i et trygt og pålitelig  miljø. Elbiler gir mer mening som daglige pendlere, så hvis du først og fremst kjører rundt i byen og du vil senke karbonavtrykket ditt, må du vurdere en elbil.

  Porsche vs. Corvette Pålitelighet - Hvilken er bedre?

På den annen side, hvis du er usikker på å gjøre en full overgang til  elbiler, bør du først vurdere å kjøpe en plug-in hybrid fordi de er det perfekte springbrettet mellom ICE-biler og elbiler. Du må lade dem opp hele tiden, men du trenger ikke  å  værepåelektriskstrøm bare. Dette gir deg nok fleksibilitet og viser deg om du er klar for en EV eller ikke.

Er Polestar en elektrisk Volvo?

Polestar er et frittstående selskap som fokuserer på å lage luksuriøse elbiler, noe som betyr at de ikke er elektriske Volvo. Polestar ble opprettet som et frittstående selskap fordi dette gjør dem i stand til å konstruere et spesifikt merkevarebilde som  passer med dagens EV-filosofi, og det er bærekraft og  effektivitet.

Volvo lager fortsatt elbiler, og de vil fortsette å gjøre det. Planen er imidlertid å gjøre elbilene forskjellige nok til at de kan presentere en annen   markedsfilosofi.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter