Porsche mot Mercedes: Pålitelighet

Vil du kjøpe en tysk luksusbil og er usikker på om du skal velge en Porsche eller Mercedes? Begge disse bilene er utstyrt med høyteknologiske funksjoner, toppteknikk og luksuriøse kvaliteter. Men er de like pålitelige?

Mercedes-Benz kan ha vært en pioner innen de fleste bilteknologiene vi ser i dag, men når det gjelder pålitelighet, er Porsche den ideelle bilen. Ifølge mange bransjepålitelighetspoeng er Porsche mer pålitelig enn Mercedes med en kilometer.

Ikke bare er Porsche mer pålitelig enn Mercedes-Benz, men det slår også ut andre tyske luksusbilprodusenter som BMW, Audi og VW. Ifølge J.D. Power-rangeringer er den mest pålitelige Porsche-modellen på markedet Porsche 911, mens den minst pålitelige Porsche-modellen er Porsche Boxster.

Til tross for viktigheten av pålitelighetsrangeringer, er det selvfølgelig andre faktorer å vurdere når bilshopping også. Å kjøpe en av disse luksusbilene er en investering, så vurder hva som er viktigst for deg, for å lande deg selv best mulig bil.

Hvilken bil er bedre?

Porsche Cayenne mot Mercedes-Benz GLE-klasse

Porsche Cayenne er en av de mest populære luksuriøse SUV-ene på markedet. Denne kompakte SUV-en er vakkert designet og oser av stil og luksus. Mercedes GLE-klassen er ikke fjern, men den er ikke så tiltalende som Cayenne.  

Porsche Cayenne har en startpris på $ 68,850, mens Mercedes-Benz GLE-Klasse har en startpris på $ 58,300. Selv om det er stor prisforskjell, er den ekstra kostnaden for Porsche Cayenne verdt. Dette er fordi Cayenne er litt kraftigere og pålitelig enn GLE-klassen.

  Hva er de beste sedans for sikkerhet og pålitelighet?

Mens Mercedes-Benz GLE-klasse leveres med en 2.0-liters inter-cooled turbo-motor som leverer maksimalt 255 HP ved 5800 RPM, Porsche Cayenne kommer med en 3.0-liters inter-avkjølt turbomotor som leverer opp til 355 HP på 5300rpm.  Dessuten har begge disse modellene et AWD-system, som er ideelt for terrengkjøring.

Men når det gjelder sikkerhet og komfort, skiller Mercedes-Benz GLE-klassen seg mer ut. I tillegg er GLE-klassen mer romslig enn Porsche Cayenne. Men som mange Porsche-modeller er Cayenne mer pålitelig enn GLE-klassen, takket være de færre problemene som rapporteres per 100 biler enn Mercedes-Benz.

Porsche Taycan mot Mercedes-AMG GT

Hvis du ønsker en luksuriøs sportsbil som også er rask, er Porsche Taycan eller Mercedes-AMG GT de beste valgene. Begge disse tyske kraftstasjonene er raske og pålitelige. Porsche Taycans pålitelighet er imidlertid ikke fullstendig testet ennå, siden den bare har eksistert i en kort periode.

Porsche Taycan har en startpris på $ 80,000 XNUMX, mens Mercedes-AMG GT har en basispris på rundt $ 118,600. Det er klart at Mercedes-AMG GT er mer sofistikert enn Porsche Taycan. Imidlertid er begge disse bilene superraske og kraftige.

Til tross for at Porsche Taycan drives av elektrisitet og Mercedes-AMG GT drives av gass, er begge disse bilene bygget for racing. Porsche Taycan leverer opptil 522 hk, mens Mercedes-AMG GT leverer opptil 523 hk. Begge disse bilene har også gode håndteringsevner, noe som er avgjørende når du kjører i full fart.

Porsche Panamera mot Mercedes-AMG E63 S

Porsche Panamera og Mercedes-AMG E63S er begge mellomstore luksussedaner. De er noen av de raskeste luksus sedans på markedet. De har også et tiltalende sporty utseende. Med kraftige motorer og fantastisk håndtering er begge disse bilene verdt sine ublu priser.

  Kraftigste Mercedes-motor?

Porsche Panamera er litt billigere, da den har en basispris på $ 88,000 XNUMX. Mercedes-AMG E63 S, med sine avanserte funksjoner, har en startpris på rundt $ 108,000 XNUMX. Det er viktig å merke seg at Porsche Panamera kommer med et RWD-system, mens AMG E63 S er utstyrt med et 4matisk AWD-system.

Til tross for prisforskjellen kommer begge disse bilene med nydelig og luksuriøst interiør. Men som vanlig er Porsche Panamera mer pålitelig enn Mercedes-AMG E63 S-modellen.

FAQ

Hvorfor brytes luksusbiler som Porsche og Mercedes-Benz lett ned?

De fleste luksusbiler brytes lett ned fordi de vanligvis pleier å bruke ny teknologi på bilene sine, som ikke har stått tidens prøve ennå. De fleste av disse selskapene gjør justeringer i teknologien etter at de allerede er i bruk.

Hva er de vanlige problemene som Porsche-eiere sannsynligvis vil møte?

Hvis du er en stolt eier av en Porsche, bør du være klar til å takle noen av de vanlige Porsche-problemene. Disse inkluderer kjøleproblemer, motorproblemer, olje- og vannlekkasjer, klumpete clutch, uberegnelig batteri, sprukket sylinderforing og overføringsfeil.

Hva er de vanlige problemene som Mercedes-eiere sannsynligvis vil møte?

De vanlige problemene Mercedes-Benz-eiere sannsynligvis vil møte gjennom årene varierer i henhold til bilmodell og år. Noen modeller opplever også problemer raskere enn andre. De vanlige Mercedes-problemene inkluderer rust, overføringsproblemer, luftfjæringsfeil, oljelekkasjer, motorfeil og mye mer.

  Er Mercedes en luksusbil i Tyskland?

Hvilken er den bedre bilen, Porsche eller Mercedes-Benz?

Begge disse luksuriøse tyske bilprodusentene tilbyr noen av de beste luksusbilmerkene på markedet. Imidlertid er disse merkene helt forskjellige i hva de spesialiserer seg på. Hvis du er ute etter luksus og sikkerhet, er Mercedes-Benz det beste alternativet. Men hvis du vil ha toppteknikk og ren kjøreglede, er Porsche det bedre valget.

Hva er det mest pålitelige tyske bilmerket?

Tyske bilmerker er noen av de beste i bilindustrien. Likevel er ikke alle disse merkene pålitelige, og noen har skuffet kjøpere gjennom årene. Porsche er det mest pålitelige tyske bilmerket, etterfulgt av Mercedes, og deretter er Audi og BMW nær bunnen. 

Den mest pålitelige tyske bilmodellen er Porsche 911, som senere etterfølges av Mercedes-Benz E-klasse, Audi A3, BMW 5-serien, BMW 2-serien, Mercedes-Benz C-klasse, Audi A4, Audi A5 og BMW 4-serien. Før du kjøper noen bil, er det viktig å finne ut pålitelighetspoengene.

Porsche er mest pålitelig

Mercedes-Benz kan være mer luksuriøs og tryggere enn Porsche, men Porsche er den mest pålitelige bilen mellom de to merkene. Bortsett fra det, topper Porsche også Mercedes-Benz når det gjelder ren kjøreerfaring og ingeniørarbeid. Totalt sett er begge disse bilene gode og luksuriøse. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter