Slik gjør du bilen høyere

Etter hvert som tiden går, blir bilene noe kjedelige takket være stadig strengere utslipp og støyregler. Som sådan er selv de fleste ytelsesbiler i dag utstyrt med rev limiters, partikkelfiltreog  start-stoppsystemer.

Selv om disse systemene er avgjørende når det gjelder utslippseffektivitet, er de ikke så effektive når det gjelder strømtap og mangel på spenning. Other  systemer som sylinder deaktivering øke drivstoffeffektiviteten samtidig holde motoren lyden intakt.

Vi som bilentusiaster har en tendens til å tenke litt annerledes. Vi setter pris på biler på måter allmennheten ikke gjør, som sådan er vi de eneste som til og med kan vurdere å lage en bil høyere. Hvis bilen er utstyrt med en nydelig klingende motor, er en V8 for eksempel åpning av den bare logisk.

Når det er sagt, er det noenfå måter man kan gjøre en bil høyere. Den mest ekstreme metoden for dem alle er å rett røre bilen, den mest populære måten er et katte-back-system eller et sett med nye overskrifter. Noen mennesker slår bare et hull inne i eksosen, andre investerer i høykvalitethøyttaler  non-sense.

Eksos med rett rør – Racey-alternativet 

Rett rør er ganske selv-forklarende som det innebærer å kvitte seg med derer katter og alt annet, slik at bare en enkeltikke-avbrutt rør fra motorentil eksos. Selvfølgelig er det mange konsekvenser for denne metoden, da dette til og med er ulovlig i noen land.

En eksos med rett rør er ikke noe du vil kjøre hver dag på grunn av den usofistikerte og heller droninglyden. Selv om det kan høres spennende ut å kjøre en bil som høres ut som en F1-bil eller etir-fly,erdetaltfor høyt og motbydelig.

  Hvilke SUV-er har parkeringsassistent

Et annet stort problem med denne metoden er at bilen din sannsynligvis ikke kommer til å passere utslippstesting. Nivåene av Co2 et uavbrutt eksosanlegg avgir er langt høyere enn noe lovlig. Det er måter man kan omgå disse og passere utslipp, men slike metoder er også ulovlige.

Det anbefales på det sterkeste for deg å hoppe over rett rør, da det ikke er på langt nær det beste alternativet å gå etter. Det kan være billig og i  noen  tilfeller gjøre bilen bokstavelig talt spytte flammer ut eksos, det’er ofte ulovlig og måte åo  antisosial.

Et katte-tilbake-system – Den beste måten å gjøre bilen høyere

Et katte-tilbake-system endrer hele eksosanleggetfra katalysatorene moteksosutgangene. Slike systemer er også ganske billige og enkle å gjøre, og de ødelegger ikke utslippsvurderingene dine, og de får heller ikke en forferdelig droning til å høres ut som rette rør gjør.

Et stort problem med rette rør er at du ofte må gjøre et ECU-kart somi utgangspunktet er en melodi utført påbilens elektroniske hjerne. Slike trolldom er ikke nødvendig hvis du velger et katte-tilbake-system, noe som betyr at motorelektronikken din er intakt.

I tillegg til det praktiske, tilbyr et katte-tilbake-system en dypere, mer uttalt lyd som ofte kan kontrolleres ved hjelp av et sett med dedikerte klaffer inne i rørene. I noen tilfeller kan du til og med ta full kontroll over eksossystemets lydstyrke  med bare et trykk på en knapp.

  Hva er den styggeste bilen?

Det er mange konkurransedyktige eksossystemprodusenter der ute for stort sett alle biler som er verdig et ettermarkeds eksosanlegg. Et katte-tilbake-system er den beste måten å gjøre bilen høyere fordi du kan kontrollere når og hvor høyt bilen din kommer til å bli.

Sportshodesystem – Gir deg lyd og kraft

Hoder er den første delen av eksosanlegget som er koblet til motorblokken. Disse metallrørene minner noe om en blekksprut, og det er de som er direkte i kontakt med motoren. Som sådan kan disse metallrørene noen ganger holde ganske mye motstand.

Slik motstand resulterer i strømbrudd fordi strømmen i overskriftene dine kan være altfor intens. Hvis du erstatter disse overskriftene med et sportshodesett, vil du sannsynligvis gjøre hele eksosanlegget mer fritt-flyter som til og med skal økebilensutgangseffekt.

I tillegg til å gi deg noen ekstra ponnier, vil slike systemer også forbedrebilenslydstyrke. Å erstatte overskriftene er imidlertid vanligvis mye dyrere enn alt annet på denne listen, men de fleste gjør overskrifter etter at de har gjort et katte-tilbake-system eller alle andre eksosmod.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er den billigste og raskeste måten å gjøre bilen høyere på?

Bare slå et hull i eksosanlegget ditt, bokstavelig talt. Hvis du virkelig slår et hull i eksosanlegget ditt, eller du har gjort det utilsiktet, vil eksosen forlate systemet uten å bli dempet og quietened av lyddemperen eller kattene.

For å gjøre dette, bare bor ut et hull i føleren din, men vær oppmerksom på at dette er ganske dumt. Deter ikke opplagt allerede. De fleste dempehull er utilsiktede, men det er folk der ute som virkelig gjør dette.

  Beste bil for noen som ikke kjører mye

Har elbiler noen kjørelyder?

For tiden er de fleste elbiler stille, men en slags lyder avgis når bilen kjører i lavere hastigheter eller går i revers. Dette gjøres for å varsle fotgjengerne rundt bilen om at bilen faktisk beveger seg selv om lyden av en slik lyd noen ganger knapt er  merkbar.

Noen produsenter som Porsche eller Audi er til og med opptatt av å utvikle spesielle futuristiske kjørelyder for å imøtekomme bilentusiaster og eksoselskere.

Hva er de beste store motorene som for tiden er til salgs?

I dette øyeblikk er V12-motorer på randen av utryddelse, og Lamborghini Aventador  Ultima er den siste Lamborghini naturlig aspirerte 6.5L V12-motoren, og det høres fenomenalt ut. Foruten  Aventador,Ferrari 812  Competizione  bruker også en strålende-klingende 6.5 N / A V12 monster.

Den beste klingende V10-motoren akkurat nå er den som finnes i Lamborghini Huracan (den eneste V10 som for tiden er i salg). Når det gjelder nåværende V8-er, er Ford Mustang GT, Jaguar Project8  og    Dodge Demon de beste uten tvil.

 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter