Ti biler du ikke bør kjøpe nytt (kjøp dem brukt i stedet)

Det er mange grunner til å kjøpe en bruktbil i stedet for en som er helt ny. La oss si at du leter etter tenåringens første kjøretøy, og du vet at de på et tidspunkt kommer til å være involvert i en slags ulykke. I et tilfelle som dette, er det bare mer fornuftig å kjøpe en brukt bil. Nye biler opplever også det meste av avskrivningen de første to årene, så hvis du kjøper en bil som er en til to år gammel, kan du spare deg for mye penger. Til slutt tilbyr noen merker og modeller mye pålitelighet, noe som betyr at du kan kjøpe dem når de er noen år gamle, og de vil fortsatt vare i mange ekstra år.

Uansett årsak til at du har bestemt deg for å kjøpe bilen din brukt, lurer du kanskje på forhånd hvilke merker og modeller som er de smarteste alternativene du kan kjøpe. Ikke bekymre deg, for nedenfor er ti biler som faktisk er best når du kjøper dem brukt og ikke nye.

 1. Toyota Camry

Denne er ingen overraskelse. Camrys har en tendens til å holde verdien i svært lang tid og holde seg på veien i flere tiår. Faktisk varer mange av dem forbi 250 000-milsmerket, så du vil ha veldig lite vedlikehold involvert når du eier en. Fordi de er lite vedlikehold og ekstremt pålitelige, kan du kjøpe en som er flere år gammel eller eldre og fortsatt beholde den i mange år fremover. De kan ha en pris som er høyere enn du vil at den skal være, men de er verdt det når du vurderer hvor lenge de vil vare.

  Hvordan dekke bilvinduer for å sove

 2. Kia Rio

Rio er en god bruktbil fordi den ikke koster mye når den er helt ny og fordi den varer veldig lenge etter at du har kjøpt den. Dette kjøretøyet er også en hatchback, som har en tendens til å være billigere enn kompakte SUV-er og mindre etterspurt enn crossover SUVer, noe som gjør dem veldig rimelige selv om de varer en stund. Det er et flott lavvedlikeholdskjøretøy som er smart å kjøpe som et brukt kjøretøy.

 3. Toyota Sienna

Når du vil ha en bil som vil vare, kan du ikke slå en Toyota. Og selv om denne varebilen fortsatt kan ha rester av tidligere barnebeboere i den, kan du rydde opp, og alt vil være klart til å tjene deg i noen år til – eller tiår. Ikke bare er det en god idé å kjøpe denne varebilen, men den er også perfekt for en voksende familie. Selv om du kjøper en Sienna som er ti år gammel, vil du fortsatt kunne glede deg over den i mange flere år fremover.

 4. Hyundai Sonata

En av grunnene til at Hyundai Sonata er en så god bil å kjøpe er fordi selskapet tilbyr en sjenerøs fem års, 60,000 miles garanti. Dette betyr at hvis du kjøper en brukt Sonata, er det svært sannsynlig at kjøretøyet fortsatt vil være under den garantien. Og fordi prisen på en helt ny Sonata er rimelig, kan du vanligvis få en av disse bilene under fire år for rundt $ 10,000 mindre enn den opprinnelige prisen, noe som gjør den ekstremt rimelig for alle. Det tilbyr både pålitelighet og en billig pris for alle som leter etter en god bruktbil.

  Hva er den tregeste bilen i verden

 5. Ford-fokus

Og før du tror at bare utenlandske biler er på denne listen, er Ford Focus enda et kjøretøy som er perfekt for å kjøpe brukt. Noen av fordelene med denne bilen inkluderer det faktum at delene er lett tilgjengelige når bilen trenger vedlikehold, og hvis du velger en laget mellom 2008 og 2011, kan du sannsynligvis få den for rundt $ 5000 eller mindre. Dette gjør det til en flott bil for folk på et budsjett.

 6. Volvo XC90

Luksusbiler kan miste mye av verdien på kort tid, men ikke slik med Volvo. XC90 beholder omtrent 40% av verdien etter 12 år, og det er også et av de sikreste kjøretøyene på veien i dag. Den har hatt færre tilbakekallinger enn de fleste andre luksuriøse SUV-er og gir familier en fin måte å få et trygt, billig og luksuriøst kjøretøy som ikke vil bryte banken.

 7. Honda Civic

I nesten alle lister du finner av de mest pålitelige bilene, er Honda Civic vanligvis der øverst, og det er en grunn til dette. Selv om du kjøper en Civic som er ti år gammel, vil du sannsynligvis fortsatt få mye bruk av det fordi de fleste av dem varer godt forbi 300,000-milsmerket. Du kan velge mellom en sedan, en kupé eller til og med en hybrid. Det er veldig mulig å få en god Civic med mye spark igjen for $ 5000 eller mindre.

 8. Nissan Altima

Altima har blitt rangert som nummer én bruktbil som koster under $ 15,000 XNUMX, og mellom stil, funksjonalitet og overkommelig pris er dette et flott brukt kjøretøy av mange grunner. Hvis du sjekker under panseret, vil du se en 182 HK, 2,5-liters motor som virkelig pakker et slag; Dessuten er dette et flott kjøretøy som du vil se frem til å eie i mange år til.

  Hva er de beste sedans for sikkerhet og pålitelighet?

 9. Honda passform

Noen mennesker har aldri hørt om Fit, men det er en flott bil som er godt laget, morsom å kjøre og veldig rimelig. Og når det gjelder å beholde verdien, er Honda Fit uten sidestykke. Enda bedre, sportiness av denne bilen gjør det til en flott bil for tenåringen din, selv om den fortsatt har fire dører og mye plass på innsiden. Det er en flott bruktbil av mange grunner, med andre ord.

 10. Subaru-tilbakekobling

Det er mange grunner til å velge Subaru Outback for din neste brukte bil. Det er et grovt og solid kjøretøy, og det kommer med firehjulsdrift som gjør det veldig allsidig så vel som trygt. Bilen er rimelig og lite vedlikehold, så selv om du velger å få en som er ti år gammel eller til og med eldre, kan du vanligvis stole på å holde den rundt i svært lang tid. I tillegg til alt dette blir Outback også kåret til en av de beste bilene å kjøpe nye.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter