Vanlige problemer med Hyundai Ioniq 6

Hyundai Ioniq 6 problemer & feil

Hyundai Ioniq 6 er det nyeste tilskuddet av Hyundai til sin virkelig populære Ioniq-serie . Den første Hyundai Ioniq (4) var tilgjengelig som enten en hybrid eller en ganske rudimental EV mens Ioniq 5 er en ekte EV med mange ting å skryte av. Ioniq 6 er ikke engang på markedet ennå, men det samler masse interesse fra prospective kjøpere.

Hyundai Ioniq 6 er fortsatt altfor fersk til å snakke om pålitelighet som noen få år bare må gå forbi før vi kan diskutere pålitelighet på riktig måte.   Ioniq 6 er ikke engang ute ennå, og med tanke på hvordan disrupted moderne produksjonsanlegg og forsyningskjeder er, vil vi sannsynligvis ikke se en haug av disse på veien.

Uansett kan vi fortsatt snakke om noen få problemer som kan påvirke bilens generelle inntrykk.  Først av alt er det ingen N-modell av Ioniq 6, noe som betyr at du ikke vil kunne konkurrere med andre høyytelsesbiler med Ioniq 6. Ioniq 6 kommer også utelukkende i denne «swoopy» sedanformen, da det ikke er noen indikasjoner på at en eiendom kommer når som helst snart.

Den skrånende taklinjen ser absolutt ut som delen, men det vil sannsynligvis påvirke det bakre hoderommet ganske mye. Vi må også nevne at produksjonsforsinkelsene skyver tilbake markedsutgivelsen av Ioniq 6 ganske mye, og ingen er helt sikre på hvorfor det er.

Hyundai Ioniq 6 – Ingen høyytelses N-modell

Når du tar en titt på den nye Hyundai Ioniq 6, skulle du tro at den ville komme ut av fabrikken med en høyytelsesversjon som kan konkurrere med slike som Tesla Model 3. Det virker som den kraftigste Ioniq 6-versjonen ikke kommer til å tilby mer enn 320hp, noe som ikke er et lite antall på noen måte, men mange tror at en bil som ser så bra ut, bør ha en høyytelsesversjon.

  VW 1.4 TSI-motor Problemer

Hyundai prøver å appellere til kjøpere fra en mye høyere prisgruppe med Ioniq 6, selv de som for det meste er interessert i å kjøpe Porsche Taycan, Tesla Model S og Lucid Air.  Jada, alle disse tre koster mye mer penger enn Ioniq 6, men det ville være flott hvis Hyundai kom ut med en 500-600hp-versjon.

Når det er sagt, er ingenting offisielt utenfor bordet for øyeblikket fordi Hyundai potensielt kan bringe en høy ytelse «N» -modell av Ioniq 6 hvis interessen er høy nok.

Hyundai Ioniq 6 – Kommer bare i sedanform

Stort sett alle tror at Ioniq 6 ser fantastisk ut, og det har jeg en tendens til å være enig i. Det ser ut som en firedørs kupé fra fremtiden som sikkert kommer til å tiltrekke seg oppmerksomhet overalt hvor den går. Imidlertid er dette markedssegmentet fylt med lignende biler, men det er ikke mange eiendomsbiler i dette segmentet.

Det har vært ganske mange gjengivelser på nettet av en Ioniq 6 eiendomsversjon som ser fantastisk ut. Det er også mange gjengivelser av en 2-dørs sportsversjon av Ioniq 6 som ser ut som en RoboCop 911.  Med et så stort potensial ville det være synd hvis Hyundai ikke utnytter det, da disse variantene av Ioniq 6 sannsynligvis vil selge veldig bra.

Hyundai Ioniq 6 – Praktiske problemer

En umiddelbar ulempe som følger med en skrånende taklinje er den begrensede mengden hodeplass du får i baksetene.  Dette skaper også en noe klaustrofobisk opplevelse for de bakre passasjerene, da det rett og slett er for mye «tak» rundt dem. Dette betyr også at de måtte senke setene ned for å få plass til en lavere taklinje.

  Problemer med Skoda Kodiaq DSG

Fordi batteriene er plassert under setene, forkorter dette avstanden mellom knærne og gulvet som kan være ubehagelig for høyere passasjerer, spesielt på lengre reiser. Vi må også nevne at frontstammen på Ioniq 6 er for liten til å jevne seg ut.

Hyundai Ioniq 6 – Produksjonsforsinkelser

Hyundai Ioniq 6 var allerede ment å være på veiene, men det virker som Hyundai forsinket produksjonen av Ioniq 6 noen ganger allerede.  De flyttet først produksjonen til juni/juli 2022, men senere forsinket de den enda mer til tredje kvartal 2022. Ifølge de siste estimatene  går ikke Ioniq 6 i produksjon før utgangen av 2022.

Dette er noe forståelig ettersom verdens økonomi går gjennom alvorlige problemer i leverandørkjeden, mikrobrikkemangel og problemer rundt økonomisk gjenfødelse  etter nedstengningen. Vi er ikke 100% hvis Hyundai faktisk skal begynne å lage Ioniq 6 i 2022 i det hele tatt.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe Hyundai Ioniq 6?

Først og fremst må du like utformingen av Hyundai Ioniq 6, for hvis du ikke gjør det, mister du hovedfeststykket og hovedattraksjonen med å kjøpe bilen.  Hvis du liker måten Ioniq 6 ser ut og du vil ha en firedørs elbil, bør du absolutt vurdere å kjøpe Ioniq 6.

Det er kanskje ikke så raskt som en Porsche, og det er kanskje ikke så luksuriøst som en Lucid Air, men det er billigere, lettere å kjøpe, billigere å kjøre, og vil sannsynligvis være enten like pålitelig eller enda mer pålitelig.

  Vanlige problemer med Hyundai Ioniq 5

Er Hyundai Ioniq 6 en familiebil?

Ja, det er det. Hyundai Ioniq 6 er en ekte familiebil fordi den tilbyr fire dører, fire seter, en 5-stjerners sikkerhetsvurdering og en anstendig mengde plass.  Det er også en komfortabel bil, rimelig rolig bil, og en som kommer med nok familievennlige funksjoner for å holde barna underholdt på en lang reise.

Hvor mye koster Hyundai Ioniq 6?

Det er noen forskjellige trimnivåer og modeller av Ioniq 6, men prisene vil sannsynligvis følge den med Ioniq 5. Som sådan  bør inngangsnivå SE-modellen starte på mellom $ 40,000 og $ 45,000.   Den midterkkende SEL-modellen skal starte mellom $ 45,000 og $ 50,000, mens top-end Limited-modellen sannsynligvis kommer til å koste rundt $ 55,000 XNUMX.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter