Vanlige problemer med Porsche 718 Boxster GTS 4.0

Porsche 718 Boxster GTS 4.0 problemer & feil

Porsche 718 Boxster GTS 4.0 er en 2-seters Porsche konvertibel sportsbil laget for de som liker Boxster-plattformen, men kan ikke fatte den 4-sylindrede oppstillingen som følger med inngangsnivå 718-modeller. Den 4.0L flate 6-sylindrede motoren i GTS-modellen er hentet direkte fra 911 GT3 og er en mye mer spennende og dyktig motor.

Som sådan kommer GTS med en stor premie over Boxster-modellene på startnivå, men de fleste Porsche-entusiaster vil ikke tenke seg om to ganger når det gjelder å velge hvilken motor som passer best til 718-chassiset.  Den flate 6-sylindrede er dyrere å kjøre, og noen sier at det er mye mer problematisk enn den 4-sylindrede motoren, men det er mye mer spennende.

Når det gjelder pålitelighet, lider 4.0L-motoren av tilkoblingsstangproblemer og høyerenivåer av oljeforbruk. Overføringen er også noen ganger utsatt for problemer, og det samme er klimaanlegget. Utstyret, inkludert den bakre spoileren og den sammenleggbare myke toppen, er også problematisk på visse modeller.

Alt i alt er 718 GTS 4.0 en relativt pålitelig bil, men du må opprettholde den hvis du vil at den skal forbli slik.  Dessuten kan jeglike godt være det søte stedet for hele 718 Boxster-serien fordi du får den flate 6-sylindrede motoren uten å betale Boxster Spyder-penger.

Porsche 718 Boxster GTS 4.0 – Motorproblemer

Mange 718-modeller drevet av den 4,0 L flate 6-sylindrede motoren led av problemer på grunn av feilmonterte stenger som kan føre til at motoren stopper. Noen Porsche-spesialister har uttalt at disse problemene ikke bare kan stoppe motoren, men ødelegge den helt. Motoren kan potensielt briste inn i flammer, noe som er en ekstremt farlig situasjon.

  Vanlige Ford Mondeo Hybrid-problemer

Porsche utstedte en tilbakekalling for å bekjempe disse problemene som til og med satte en fullstendig stopper for produksjonen av 718-oppstillingen.  Porsche bestemte seg da for sitt beste for å erstatte motoren helt på biler med problematiske stenger og fortsette produksjonen av flate 6-sylindrede 718-er med den nyere motoren på plass.

Porsche 718 Boxster GTS 4.0 – Problemer med oljeforbruk

718 Boxster GTS 4.0-motoren er også utsatt for høyere nivåer av oljeforbruk. Noen sier at stangproblemet også er knyttet til høyere nivåer av oljeforbruk, men mange Porsche-spesialister sier at dette problemet skyldes måten motoren er konstruert på generelt.

Noen oppgir til og med at dette er helt normalt, og at du bør holde motorolje i bagasjerommet og fylle den opp når det er nødvendig. Uansett kan ikke høye nivåer av oljeforbruk ses på som noe normalt, så hvis du er interessert i å kjøpe en 2. -hånds 718 Boxster GTS, må du huske å inspisere oljenivået og spørre eieren om det.

Porsche 718 Boxster GTS 4.0 – Overføringsproblemer

Porsche 718 Boxster GTS 4.0 leveres med enten en Porsche kortkastmanual eller den berømte PDK 7-trinns dual-clutch automatisk.  Den manuelle boksen er utrolig morsom å kjøre, men den er ganske delikat, noe som betyr at du bør ta deg god tid mens du bruker den og ikke være altfor aggressiv. Disse clutchene kan slites ut ganske raskt hvis du ikke gjørdet på riktig måte.

  Problemer med tilhengerfeste til Skoda Kodiaq

PDK er derimot nå ganske skuddsikker, men du må også ta vare på den. Bytt transmisjonsolje når det er nødvendig og gå for hardt på å starte bilen. Det kan noen ganger være litt for tregt å svare, men det skyldes for det meste programvareproblemer som kan løses uten problemer.

Porsche 718 Boxster GTS 4.0 – A /C system problemer

Porsche 718-serien ser ut til å lide av ulike A /C-systemrelaterte problemer som de som er forbundet med kondensatoren, kondensatorlinjene og bilens manglende evne til å kjøle seg ned eller varme opp hytta. Uansett kan disse enkelt løses ved å ta bilen din til en Porsche-spesialist som skal kunne ta vare på den med en gang.

Porsche 718 Boxster GTS 4.0 – Utstyrsproblemer

Porsche 718-linjenlider også noen ganger av  problemer knyttet til den bakre spoileren som ofte ikke klarer å skylle inn i bilens kropp.  Disse problemene er egentlig ikke så problematiske fordi de kan løses med enkle programvareoppdateringer.

Det myke konvertible taket er noen ganger kjent for å være tregt eller ikke svarer.  Det kan også jamme seg i forskjellige stillinger som kan kreve en tjeneste. Dette kommer ikke som noen overraskelse da soft-top kabrioleter er delikate, og etter en stund kan de mislykkes.

Delen Vanlige spørsmål

Er Porsche 718 Boxster GTS 4.0 verdt det?

Hvis du elsker 718-serien og foretrekker Boxster fremfor Cayman, kan GTS 4.0 bare være den perfekte bilen for deg. Grunnen til at det er enkelt, får du den flate 6-sylindrede naturlig aspirerte motoren uten å betale Boxster Spyder-penger som iboende ikke er så mye annerledes enn GTS, men det koster mer penger.

  Vanlige problemer med BMW F01

Hvis du ikke er altfor høy og stor, bør du også kunne bli komfortabel i Boxster, og derfor er Boxster en flott bil for deg.

Hvorfor bør jeg ikke kjøpe en Porsche 718 Boxster GTS 4.0?

Det er noen grunner til at du bør unngå å kjøpe Boxster GTS 4.0. Den første er prisen fordi den starter på $ 90,000 SOM er omtrent $ 10,000 mindre enn Porsche 911 992.  En brukt 991 GT3 kan fås til en lignende pris som en velutstyrt GTS 4.0 som definitivt ville være mitt valg.

Videre er GTS 4.0 en kompakt bil som ikke kan kjøre daglig i 99% av situasjonene. Den er liten og trang for alle høyere.

Holder Porsche 718 Boxster GTS 4.0 verdien godt?

718-serien er allment anerkjent for å ha den aller beste videresalgsverdien av alle andre biler fra det segmentet.  Vi må også huske på at 6-sylindrede 718-modeller også er mye bedre til verdi oppbevaring enn mindre 4-sylindrede motorer er som ytterligere størkner GTS 4.0 som en bil som holder verdien utrolig bra.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter