Volvo mot Mercedes: Pålitelighet

En av de viktigste faktorene å se på når du kjøper en luksusbil er pålitelighet. De fleste luksusbiler er ikke veldig pålitelige på grunn av den sofistikerte teknologien de kommer med. Men hvilken luksusbil er mer pålitelig når du bestemmer deg mellom Mercedes-Benz og Volvo?

Med alle faktorer vurdert, Mercedes-Benz er mer pålitelig enn Volvo. Ifølge Consumer Reports er Volvo et av de minst pålitelige luksusmerkene på markedet. Mercedes rangerer høyere enn Volvo på Forbrukerrapportens pålitelighetsvurdering. Mercedes er imidlertid dyrere å vedlikeholde årlig enn Volvo.

En Mercedes-eier må kanskje betale i gjennomsnitt rundt $ 900 årlig for å reparere bilen sin, mens en Volvo-eier kanskje bare trenger å betale rundt $ 770. På lang sikt kan det imidlertid hende at en Volvo-eier må betale mer ettersom merkevaren er synonymt med kostbare reparasjoner etter hvert som kjøretøyene blir eldre.

Mest pålitelige Mercedes- og Volvo-modeller

Volvo S60 

Volvo S60 er den mest pålitelige Volvo-modellen på markedet. Den rangerer litt under gjennomsnittet på Pålitelighetsindeksen for forbrukerrapporter. Det er imidlertid den høyest rangerte Volvo-modellen, sammen med V60 hatchback-modellen. Volvo S60 er en inngangsnivå luksus sedan.

Denne lille luksus sedan kommer med en sittekapasitet på fem. På toppen av det kan den skryte av en kraftig motor med mulighet til å velge enten et AWD- eller FWD-system. Den har også en 8-trinns Geartronic automatgirkasse.

Bortsett fra å ha et vakkert eksteriør som er veldig tiltalende for øyet, kommer S60 også med et luksuriøst interiør, og det er mer romslig enn sin nære konkurrent (Mercedes C-klasse). Setene er komfortable og leveres med en 12,3-tommers digital skjerm.

Andre førsteklasses interiørfunksjoner inkluderer massasje av forseter, omgivelsesinteriørbelysning, en midtkonsoll med uttrekkbar skuff og en head-up-skjerm. Det er imidlertid verdt å merke seg at infotainmentsystemet kan være utfordrende å bruke. Denne modellen koster rundt 40 000 dollar.

  Hva er de beste kabrioletene for sikkerhet og pålitelighet?

Mercedes-Benz E-klasse

Premien for den mest pålitelige Mercedes-Benz går til E-klasse. Siden introduksjonen har E-klasse skilt seg ut fra andre Mercedes-modeller med sine høyt rangerte sikkerhets- og pålitelighetsvurderinger. E-klasse 2008 er blant de mest pålitelige E-klasse-modellene gjennom tidene.

Mercedes-Benz E-klasse registrerer færre problemer gjennom årene sammenlignet med S-klasse, C-klasse og til og med A-klasse. Neste i tråd med de mest pålitelige Mercedes-modellene er GLC-klassen. E-klasse har en basispris på $ 63,000 XNUMX, og det er en av de beste mellomstore luksussedanene på markedet.

Minst pålitelige Mercedes- og Volvo-modeller

Volvo XC90

Volvo XC90 er blant de minst pålitelige kjøretøyene på markedet. På samme måte rangerer denne modellen det laveste på Volvos pålitelige biler. I tillegg til å ha høye reparasjonskostnader, bruker Volvo XC90 mer tid i garasjen enn andre Volvo-modeller.

Noen av de vanlige problemene som gjør denne bilen upålitelig er problemer med fjæring og aksel. De fleste Volvo XC90 eiere er også vanligvis tvunget til å ha elektriske problemer løst. Vær oppmerksom på at ikke alle XC90-modeller fungerer dårlig i pålitelighet. Modeller laget etter 2015 har imidlertid hatt mange pålitelighetsproblemer.

Til tross for at den er upålitelig, er Volvo X90 en vakker SUV som handler for rundt $ 50,000 XNUMX. Det er en av de mest fremragende mellomstore luksus-SUVene på markedet. Denne modellen har mange sikkerhets- og teknisk kunnskapsrike funksjoner som setter den over mange av konkurrentene.

Mercedes-Benz C-klasse

Mercedes-Benz C-klasse er den mest upålitelige Mercedes-modellen. Det følges tett av Mercedes A-klasse. C-klassen har hatt 3 sikkerhetstilbakekallinger utstedt av NTSA, og en tredjedel av C-klasse-bilene som ble kjøpt hadde problemer de første 5 årene.

  Hvilke Mercedes-modeller har turbo diesel?

Noen av de vanlige problemene som C-Klasse modellopplevelser er knyttet til ikke-motor elektrisk, drivstoffsystem, eksos, batteri, infotainment og karosseri. Selv om det har pålitelighetsproblemer, totalt sett er C-klassen en utmerket liten luksus sedan med en startpris på $ 41,600.

Til tross for lavere pålitelighetsvurderinger, kommer C-klasse sedan med en kraftig 2,0-liters turbo firesylindret som leverer en fremragende 255 hestekrefter. Kjøperen har valget mellom å velge enten et AWD- eller RWD-system. På den negative siden er denne bilen ganske kompakt og ikke ideell for høyere mennesker.  

FAQ

Hvorfor bør jeg kjøpe en Volvo fremfor Mercedes?

Til tross for at Volvo og Mercedes er luksusbiler, har en Volvo bedre rekord når det gjelder sikkerhet enn Mercedes gjør. I tillegg er Volvos billigere enn Mercedes-Benz, noe som gjør dem til et fantastisk alternativ for folk som leter etter rimelige luksusbiler.

Volvo regnes som den sikreste luksusbilen på markedet på grunn av de mange sikkerhetsfunksjonene de følger med. Disse inkluderer kjørefelt holde assist, fotgjenger deteksjon med auto brems, blind flekk deteksjon, syklist deteksjon, og mye mer.

Hvilken luksusbil er den mest pålitelige – Volvo, Mercedes, BMW eller Audi?

Alle disse bilene har over gjennomsnittet pålitelighetsvurderinger. BMW er den mest pålitelige, etterfulgt av Mercedes, og deretter Volvo. Audi er den minst pålitelige av disse fire luksusmerkene. De fleste BMW-modeller har en pålitelighetsrangering på over 95% og Mercedes over 90%.

Hvorfor er Mercedes og Volvo upålitelige?

Begge disse merkene er upålitelige fordi de er utstyrt med mye teknologi. Som et resultat er det lettere for dem å utvikle problemer, spesielt når programvaren ikke oppgraderes. Dessuten kan oppdateringer også gå galt og føre til at bilen har problemer.

  Hva er forskjellen mellom Mercedes-klassene?

Hvilken luksusbil varer lengst – Volvo eller Mercedes?

Når det gjelder holdbarhet, er det få luksusbiler som kan konkurrere med Mercedes. Selv om Volvo skaper holdbare luksusbiler, er Mercedes fortsatt de mest holdbare kjøretøyene. I tillegg er Mercedes mye enklere å vedlikeholde over tid enn Volvo.

Hva er kriteriene for å vurdere bilens pålitelighet?

For å bestemme påliteligheten til en bil, må flere ting vurderes. Dette inkluderer bilens alder, tiden det tar før bilen blir reparert, reparasjonskostnader og hvor ofte bilen må repareres. Det utelukker normale reparasjoner, for eksempel oljeskift, dekk og bremsejobber.

De mest pålitelige bilene brytes ikke lett ned eller tar lengre tid å bryte ned. I de fleste tilfeller gjelder dette ikke for alle biler fra et bestemt merke, siden noen modeller opplever flere problemer enn andre. For eksempel opplever de fleste Mercedes-modeller færre problemer over fem år enn de fleste Volvo-modeller.

Mercedes slår Volvo i pålitelighet

Hvis du leter etter en pålitelig luksusbil, er både Volvo og Mercedes gode valg. Likevel har Mercedes en liten fordel over Volvo, men Volvo er den tryggere bilen. Men hvis du vil finne den mest pålitelige bilen, er det viktig å sortere ut modell etter modell.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter