Er Fiat 500 dårlige biler?

Er Fiat 500 en god bil?

Fiat 500 er en av de beste små bybilene på markedet. Takket være sin elegante og slanke design, lav gass kjørelengde og rimelig. Men er Fiat 500 en dårlig bil?

Det kommer an på hva du leter etter. Noen mennesker kan finne Fiat 500 bra, mens andre kan vurdere det å være en dårlig bil. Hvis du leter etter en pålitelig, kompakt, effektiv og rimelig bil, er Fiat 500 en god bil for deg. Men hvis du trenger en luksuriøs, romslig, trygg og avansert kompakt by, så er dette ikke bilen for deg.

Er Fiat 500 dyrt å vedlikeholde?

Fiat 500 er verken billig eller dyr å vedlikeholde. Dette er fordi det koster mellom $ 400 og $ 530 å opprettholde årlig. Kostnaden varierer i henhold til Fiat 500-modellen du eier. Dessuten ligner dette på de fleste subcompact biler som koster et gjennomsnitt på $ 456 for å opprettholde årlig. Så, noen Fiat 500-modeller kan være billigere å vedlikeholde, mens andre vil være litt dyrere.

Hva koster det å vedlikeholde Fiat 500?

Som nevnt ovenfor vil kostnadene ved å vedlikeholde Fiat 500 avhenge av Fiat-modellen du har. I gjennomsnitt vil det koste deg rundt $ 400 for å opprettholde Fiat 500, $ 500 for å opprettholde Fiat 500X og $ 640 for å opprettholde Fiat 500L.

Noen av delene du bør være klar til å bytte ut når Fiat 500 setter på flere miles er trykkplater, dørlåser, styresystem og interiørelektronikk. Før det må du kanskje bytte tennspoler og gnister.

Hva er den høye kjørelengden for Fiat 500?

Selv om Fiat 500 kommer med litt over gjennomsnittet pålitelighet, er noen modellår mindre pålitelige enn andre. Så det er viktig å velge riktig Fiat 500 modellår hvis du har tenkt å bruke det i årevis. Dessuten anses Fiat 500 med over 150.000 miles å ha høy kjørelengde.

  Er Fiat 500 en god bil?

Dette er fordi de fleste Fiat 500-modeller begynner å oppleve alvorlige motor- og overføringsproblemer etter å ha klokket over 150 000 miles. Derfor, hvis du planlegger å kjøpe en brukt Fiat 500-modell, sørg for at den har mindre enn 140.000 miles.

Det er imidlertid også viktig å forstå at noen biler med færre miles, det vil si 60k miles, kan ha mer alvorlige problemer enn de med over 150k miles. Hvis en bil er dårlig vedlikeholdt, spiller kjørelengde ingen rolle, da den vil ha en tendens til å registrere flere problemer enn en bil som er godt vedlikeholdt, uavhengig av miles på kilometertelleren. 

Er Fiat 500 en trygg bil?

Den originale Fiat 500-modellen er blant de sikreste Fiat 500-modellene som noensinne er laget. Det scoret maksimalt 5-stjerners rangeringer i Euro NCAP-kollisjonstester i 2007. Likevel er de nyeste modellene ikke like trygge som de originale. I 2017 ble Fiat 500-modellene igjen testet hvor de scoret magre 3 av 5 stjerner.

Bortsett fra å score lavt når det gjelder sikkerhet, fikk de også overraskende lave 66% og 49% score for henholdsvis voksen- og barnebeskyttelse. Det er en av de dårligste poengsummene i klassen. Ikke desto mindre kommer Fiat 500 også med betydelige sikkerhetsfunksjoner, for eksempel bakkeholdassistanse, syv kollisjonsputer, en hydraulisk bremseassistent, skid-reduserende blokkeringsfrie bremser og elektronisk stabilitetsstyring.

Hvor lenge varer Fiat 500 sammenlignet med konkurrentene?

Fiat 500 er en av de mest holdbare bilene i sin klasse. Når den er riktig vedlikeholdt, kan Fiat 500 vare i mer enn 250 000 miles. Den har samme levetid som Mini Cooper ad Smart Fortwo, men Honda Fit er betydelig mer pålitelig ettersom de fleste av dem klokker over 300 000 miles. 

  Er Fiat Mobi en god bil?

Ruster Fiat 500 lett?

Nei, Fiat 500-modeller ruster ikke lett. Dette er fordi de gjennomgår en eksepsjonell standard for rustbeskyttelse under produksjonsprosessen. Prosedyren inkluderer en E-Coat ad understell korrosjonsbeskyttelse.

Uavhengig av den solide konstruksjonen, mangler ingen bil rustproblemer. Derfor er noen av områdene du bør se etter på Fiat 500 soltakrammen og bakluken under bakspoileren. 

FAQ

Har Fiat 500 problemer?

Ja, Fiat 500 kommer med flere problemer som forskjellige brukere har rapportert gjennom årene. Noen av problemene som brukere kan oppleve under eierskap er bremseproblemer, overføringsfeil, styrefeil, fjæringsproblemer, dårlig clutchtrykk og for tidlig svikt i kuleledd. 

Er Fiat 500 bra for motorveikjøring?

Ja, Fiat 500 er ganske bra for motorveikjøring. Det kan holde veldig bra akkurat som de fleste av sine rivaler. Likevel bør brukerne være klare til å håndtere vei- og vindstøy når de cruiser på motorveien. Så hvis du ikke er plaget av vindstøy, vil du like å kjøre denne bilen på motorveien. 

Er Fiat 500 drivstoffeffektiv?

Sammenlignet med lignende biler i sin klasse, vil du oppdage at Fiat 500 ikke er veldig effektiv. Dette er fordi den har en EPA-vurdering på 24 mpg i byen, 30 mpg på motorveien og en kombinert 26 mpg. Dette er ganske lavere sammenlignet med Honda Fit med en vurdering på 29 mpg i byen, 36 mpg på motorveien, og en kombinert 31 mpg. 

  Er Fiat Uno en god bil?

Er Fiat 500 bra for terrengkjøring?

Nei, Fiat 500 er en av de verste bilene for terrengkjøring. Mens det er smidig på motorveien annonsen morsomt å kjøre i byen, utfører Fiat 500 dystert på humpete veier eller ulendt terreng. Så hvis du leter etter en liten bil for terrengkjøring, hold deg unna Fiat 500, da du vil bli veldig skuffet.

Er en brukt Fiat 500 en god bil?

Det avhenger av tilstanden bilen er i. Hvis bilen er godt vedlikeholdt og kjørt riktig, kan Fiat 500 være en god bruktbil. Men hvis eieren ikke har vedlikeholdt det godt, kan det vise seg å være problematisk. En godt vedlikeholdt Fiat 500 kan vare over 200.000 miles. Dette er basert på gjennomsnittet på 15.000 miles per år.

Avsluttende tanker

Fiat 500 er verken veldig gode eller dårlige biler. Alt avhenger av hva du leter etter i en liten bybil. Fiat 500 er en utmerket liten bil for folk som ønsker en kompakt, pålitelig, rimelig, ad drivstoffeffektiv bybil. Tvert imot, de som leter etter en luksuriøs, høy ytelse, kraftig, ad avansert kompaktbil, kan se det som en dårlig bil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter