Om Bil A2Z

Et godt svar er viktig på alle spørsmål, små eller store, når du vil kjøpe bil.

Bil A2Z er en del av Luxury Cars A2Z

Kontakt oss
norway@luxurycarsa2z.com

Møt vårt team

Rolf Hansen (grunnlegger)
Hvorfor startet du Luxury Cars A2Z?

Jeg følte at noe manglet. Det er mange bilnettsteder for bil-nerder, men folk som «bare» vil ha den beste luksusbilen, trenger også spørsmålene sine besvart.

Hva er din drømmebil?

Som liten drømte jeg om å ha en BMW og en Ferrari. Flere av bilene deres er fremdeles mellom favorittene mine.

Hva er ditt beste råd til noen som ønsker å kjøpe en ny bil?

Forskning, forskning og forskning. Ikke la selgeren bestemme din neste bil. Sov på det.

Hva gjør du når du ikke jobber med luksusbiler A2Z?

Jeg elsker å utforske. Skal med familien min på en biltur, eller til og med bare til nærmeste skog eller sommerhuset vårt.

Dan Gurbalov (forfatter)

Hva er din drømmebil?

Ford Raptor, hvis du kan regne den enorme lastebilen som en bil. Ellers ville jeg gått for en Dodge Challenger SRT8. Jeg foretrekker å føle meg trygg på veien, og jeg elsker å ha noe stort nok til å passe en motorsykkel i ryggen.

Hva er ditt beste råd til noen som ønsker å kjøpe en ny bil?

Føler det. Ikke kjøp den første bilen du hopper på for en prøvekjøring. Hvis du ikke føler at dette er bilen din, ikke haste for å få den.

Hvorfor liker du å skrive om biler?

Jeg elsker lyden av de fleste bensinmotorer. Jeg liker lukten også.

Hva gjør du når du ikke skriver om biler?

Jeg sykler, jeg liker å stå på ski og trene. Jeg går turer i naturen, og jeg liker å tilbringe tid i naturen, borte fra bystøyen.

Marko Mikulic (forfatter)

Hva er din drømmebil?

Drømmebilen min ville trolig være Ferrari F40. Jeg personlig tror at F40 er den definitive superbilen, en raspete V8 sammen med en så tidløs design fortsetter bare å klatre på listen “beste superbil noensinne”.

Hva er ditt beste råd til noen som ønsker å kjøpe en ny bil?

Prøv å finne en perfekt balanse mellom dine behov og ønsker. En bil er et rasjonelt kjøp like mye som en følelsesmessig. Du bør like bekymre deg for miles per gallon og smil per miles.

Hvorfor liker du å skrive om biler?

Jeg elsker å skrive om biler, ettersom biler er en stor personlig interesse for meg. Jeg er oppvokst i et bilentusiastsamfunn, og siden jeg var ung har jeg alltid ønsket å utføre bilrelatert arbeid.

Hva gjør du når du ikke skriver om biler?

For øyeblikket er jeg nær ved å oppnå en jusgrad, jeg er også en amatørmusiker, produsent, beatmaker, videospill og filmentusiast.

Ytterligere

Jeg er også en stor biltur- og bilturentusiast, og jeg er godt bevandret i bilracing. Jeg er ganske interessert i de juridiske aspektene ved bilindustrien, spesielt bruken av AI -teknologier og autonome kjøreteknologier.

Edwin Odipo

Hva er din drømmebil?

Min drømmebil er Mercedes-Benz GLE-Coupe. Denne SUV-en er ikke bare kjekk med et sporty utseende, men den er også luksuriøs med mange høyteknologiske funksjoner. Den har alt du trenger i en subkompakt SUV.

Hva er ditt beste råd til noen som ønsker å kjøpe en ny bil?

Bilselgere kan til tider være påtrengende. Derfor kan det å kjenne hele bilkjøpsprosessen hjelpe deg med å slappe av og finne det beste tilbudet. Så gjør undersøkelser, shopp rundt, vurder forhåndsfinansieringsalternativer, forhandle vilkår, faktor i forsikringskostnader og prøvekjør bilen.

Hvorfor liker du å skrive om biler?

Biler gjør livet vårt enkelt. Du kan besøke din fjerne venn, slektning eller til og med haste til matbutikken noen få kilometer fra hjemmet ditt med stor letthet. Tenk hvordan livet var før oppfinnelsen av biler ?? For meg er biler en velsignelse som gjorde livet mer praktisk.

Derfor skriver jeg om biler for å hjelpe folk med å oppfylle deres behov. Enten det er å kjøpe bil, selge bil, reparere og alt de trenger å vite om biler.

Hva gjør du når du ikke skriver om biler?

Jeg elsker å spille basketball. Og hvis jeg ikke spiller basketball, vil jeg selvfølgelig være bak hjulene på min Toyota Premio i 2006 og sette i gang med et nytt eventyr på landsbygda.