Lotus Exige pålitelighet

Lotus er en britisk bilprodusent, og de er ganske gode når det gjelder påliteligheten. Exige er en sportsbil med en 2-dørs kupé kroppsdesign og bilen er formet ekstremt vakkert. Det har blitt avviklet fra 2021, men det er fortsatt en flott bil å eie.

Oversikt

Lotus Exige har en flott kroppsform som er en av de mest attraktive egenskapene til bilen. Den har en 3,5 L V6-motor som kan gi en effekt på 245 hestekrefter og kan gå fra 0 til 60 mph på bare 3,9 sekunder.

Pålitelighet

Påliteligheten til en bil er ofte det viktigste for å bestemme kvaliteten på en bil. Lotus-selskapet har vært ganske bra når det gjelder pålitelighet, og det har en vurdering på 4.8 av 5 for påliteligheten. Exige er også ganske pålitelig, og den har en vurdering på 9 av 10 av Top Gear.

Sikkerhet

Sikkerhet er en avgjørende faktor når det gjelder påliteligheten til en bil. Biler med gode sikkerhetsvurderinger og funksjoner er mer attraktive for kjøpere. Lotus-biler har mange sikkerhetsfunksjoner, men de er sjelden krasjtestet på grunn av deres lille produksjon. Det samme gjelder Exige. Imidlertid har den mange sikkerhetsfunksjoner som blokkeringsfrie bremser, kollisjonsputer, kollisjonssensorer, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også en del av å bestemme påliteligheten til en bil. Lotus er kjent for å beholde prisen på grunn av sin sjeldenhet, og Exige er heller ikke unntaket. Det er også den tregeste avskrivende bilen i hele Storbritannia.

  Jeep Wagoneer Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold og reparasjon er alltid en svært viktig del av å bestemme påliteligheten til en bil. Lotusbiler er importerte biler, og delene deres importeres også til USA. Derfor koster de mye for reparasjon og rutinemessig vedlikehold. Evora ville koste rundt $ 1,000 i gjennomsnitt for alt vedlikehold og tidlige reparasjoner.

FAQ

Er Lotus Exige en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Lotus Exige er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Lotus Exige?

Lotus Exige er en bil med 2 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Two Seater

Hva er hestekreftene i en Lotus Exige og har den en turbo?    

Lotus Exige har 257 hestekrefter og 174 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Gass I4 med en forskyvning på 1.8L / Drivstoffsystemet er: Elektronisk drivstoffinnsprøyting.

Hvor stor er bagasjerommet i Lotus Exige?

4,0 kubikkfot ( 0,113 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Lotus Exige?

10,41 cm (4,1 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Lotus Exige har 16 x 6.0 tommers aluminium forhjul og 17 x 7.5 tommers aluminium bakhjul.

Kan du daglig kjøre en Lotus Exige?

Nei, du kan ikke kjøre en Lotus Exige hver dag. Det er ikke den slags bil. Jeg tror Exige er en av de verste daglige sjåførene. Det er støyende, grovt, mangler lagring, fronten er lav og skraper innkjørsler. Parallell parkering er farlig. Exige er også veldig synlig bakfra.

  Audi S4 Pålitelighet

Er Lotus Exige en superbil?

Ja, det er en superbil. Den nye Exige akselererer utrolig raskt utenfor linjen. Den kan gå fra 0-60 mph på bare 3,5 sekunder og deretter nå en maksimal hastighet på 178 mph. Exige Sport 350 var et flott grunnlag for etableringen av en superbil som er både intuitiv og praktisk.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter