Maserati Quattroporte Pålitelighet

Den italienske bilprodusenten Maserati er et luksusbilmerke, og de har laget disse bilene som er ganske berømte i verden. Maserati Quattroporte er en luksus sedan i full størrelse som er et luksuskjøretøy og har en flott kroppsdesign.

Oversikt

Quattroporte har eksistert siden 1963, og det er et flott premiumkjøretøy kjent for sin ekstravagante kvalitet. Den siste generasjonen ble introdusert i 2013 og den har sjette generasjon. Sjette generasjon har to varianter med to drivlinjer på 3,0 L V6-motor og 3,8 L B8-motor.

Pålitelighet

Før du kjøper noen bil, er det veldig viktig å ha kunnskap om påliteligheten til en bil. Ærlig talt, Maserati har ikke vært det mest pålitelige bilmerket, og det blir ofte kritisert. ReliabilityIndex har vurdert dem til 40 av 40 bilmerker. Quattroporte har imidlertid blitt vurdert til 7 av 10 av Top Gear.

Sikkerhet

Sikkerhetsfaktor påvirker også påliteligheten til en bil fordi sikkerhet er et must i biler. Maserati biler har gode sikkerhetsfunksjoner og målinger, og de er også krasjtestet regelmessig. Quattroporte har imidlertid ikke blitt krasjtestet av IIHS eller NHTSA. Likevel inkluderer sikkerhetsfunksjonene blokkeringsfrie bremser, stabilitetskontroll, kollisjonsputer, etc.

Avskrivningssats

Påliteligheten er også avhengig av bilens avskrivningsrate. Maserati og mange andre eksotiske bilmerker som Maserati mister verdien ganske raskt på grunn av deres høye vedlikeholdskostnader og sensitiv kvalitet. Maserati Quattroporte har en av de høyeste avskrivningsratene som rapportert av Business Insider.

  Maserati Ghibli Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader påvirker vanligvis det meste av påliteligheten til en bil. Importerte bilmerker som Maserati koster mye på grunn av deres luksuriøse kvalitet og dyre deler. I gjennomsnitt koster Maseratis mer enn $ 1,000 årlig for alt vedlikeholdet. Maserati Quattroporte koster imidlertid rundt $ 900 årlig i gjennomsnitt.

FAQ

Er Maserati Quattroporte en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Maserati Quattroporte er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Maserati Quattroporte?

Maserati Quattroporte er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Maserati Quattroporte og har den en turbo?

Maserati Quattroporte har 580 hestekrefter og 538 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 3.8 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Maserati Quattroporte?

18,7 kubikkfot ( 0,53 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Maserati Quattroporte har 21 X 8,5 tommers smidd aluminium forhjul og 21 X 10,5 tommers smidd aluminium bakhjul.

Hvor mange mil varer Maseratis?

Fordi hver Maserati-modell er unik, er det vanskelig å forutsi hvor lenge de vil vare. Hvis eierne er flittige og villige til å investere tid og penger for å holde bilen i toppform, kan noen modeller vare i over 100.000 miles.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter