Jaguar XF Sportbrake Pålitelighet

Sportbrake er et nytt derivat av Jaguars XF-modelllinje for 2017. Jaguar introduserte opprinnelig Sportbrake som en 2012-modell på første generasjon XF. I likhet med originalen, bør denne vognen legge til både curbside appell og praktisk til XF-salongen mens du monterer enda mer plass i et mindre fotavtrykk enn den forrige modellen.

Oversikt

Jaguar XF sport brems tilbyr en ganske god håndtering enn den vanlige XF-modellen. Motorutvalget består av en D200 2,0-liters firesylindret diesel som produserer 201 hestekrefter, og en bensin 2,0-liters enhet som lager 247 hestekrefter (P250) eller 296 hestekrefter (P300). Standard er en åtte-speed automatisk kraftoverføring, og det er et utvalg av bak- eller all-hjulet stasjonen.

Pålitelighet

XF Sportbrake var den mest urolige modellen i Driver Power-målingen, med over 30% av eierne som opplevde problemer med bilene sine. Med mange modellproblemer har XF Sportbrake en lav pålitelighetsvurdering sammenlignet med andre merker av lignende modellkjøretøy.

Sikkerhet

Jaguar XF Sportbrake har også en ganske god sikkerhetsvurdering akkurat som den opprinnelige varianten av Jaguar XF med en full femstjerners vurdering av Euro NCAP-vurdering ved utgangen av 2015. I tillegg til seks kollisjonsputer, et ryggekamera, Lane Keep Assist, Blind Spot Monitor, Nødbremsing og Trafikkovervåker bak, har kjøretøyet også en førerkondisjonsmonitor.

Avskrivningsrate

Vanligvis er avskrivningsraten og videresalgsverdien av kjøretøy fra Jaguar Cars gjennomsnittlig relatert til andre merker. Med tre år og 36 000 miles vil XF Sportbrake beholde mellom 45 og 49 prosent av verdien, som ligner på BMW 5 Series Touring, men bare kort av Mercedes E-klasse Estate.

  Cadillac CTS-V Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Den siste faktoren for å påvirke påliteligheten til enhver bil av enhver modell er vedlikeholds- og reparasjonskostnadene. Kostnaden ved å vedlikeholde og reparere en Jaguar XF Sportbrake i løpet av de første 10 årene av eierskapet er omtrent $ 12,187. Dette er betydelig høyere enn den gjennomsnittlige kostnaden for å vedlikeholde og reparere luksus sedans. Videre er det 35.67% sjanse for at en XF Sportbrake vil kreve store reparasjoner i løpet av den tiden.

FAQ

Er Jaguar XF Sportbrake en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Jaguar XF Sportbrake er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Jaguar XF Sportbrake?

Jaguar XF Sportbrake er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore stasjonsvogner

Hva er hestekreftene i en Jaguar XF Sportbrake og har den en turbo?

Jaguar XF Sportbrake har 296 hestekrefter og 295 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Jaguar XF Sportbrake?

10,41 cm (4,1 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Jaguar XF Sportbrake har 19 X 8 tommers aluminium forhjul og 19 X 8 tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter