Cadillac CTS-V Pålitelighet

V-modellene er modellene med høy ytelse av Cadillac. CTS-serien er avviklet, men V-modellen er tilgjengelig. CTS-V er en mellomstor sedan, og den hadde en veldig kraftig motor. Bilen ble også solgt i bare ett år, før den ble erstattet av CT5-V.

Oversikt

Dette er et sportskjøretøy, og dette ble til og med omtalt i motorsport. CTS-V har en suveren 6,2 L V8-motor, som produserer 640 hestekrefter ved 630 lb-ft, og den har en rekord på 0 til 60 mph på 3,5 sekunder. Den leveres med et 8-trinns automatgirsystem. Bilen mottok mange priser gjennom produksjonsårene.

Pålitelighet

Luksusbiler koster mye sammenlignet med andre biler, så de bør være mer pålitelige. Imidlertid er hans ikke tilfelle, og disse bilene er enda mindre pålitelige enn budsjettbiler på grunn av deres komplekse systemer og høyteknologiske funksjoner.

CTS-serien har ikke den beste pålitelighetspoengsummen, og påliteligheten ble vurdert som 2,5 av 5,0. V-modellen har imidlertid ytterligere større kvalitetsdeler, slik at den vil være mer pålitelig. Påliteligheten avhenger også av andre faktorer som:

Videresalg

Cadillacs mister vanligvis sin 50% av verdien i de første 5 årene. CTS-V er heller ikke et unntak. CTS-V er imidlertid en sjelden modell, så det er sjanser for at hvis en bilentusiast kjøper denne bilen, vil de betale mer.

Sikkerhet

Det er ingen sikkerhetskompromiss i Cadillac biler. CTS-V har en 5-stjerners vurdering for sin sikkerhet. Funksjonene er av god kvalitet, og kroppen er også ganske solid for å tåle enhver kollisjon som ikke vil forårsake mye skade på passasjerene.

  Cadillac ATS-V Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold av luksusbiler er det største negative punktet fordi det er så kostbart. Det er enda høyere i høyytelsesmodeller som CTS-V. Bortsett fra garantiårene, vil bilen koste rundt $ 1,800 per år for alt  vedlikehold og reparasjon.

FAQ

Er Cadillac CTS-V en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevetbil?  

Cadillac CTS-V er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Cadillac CTS-V?  

Cadillac CTS-V er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mid-Size

Hva er hestekreftene i en Cadillac CTS-V  og har den en turbo?    

Cadillac CTS-V har 640 hestekrefter og 630 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Supercharged Gas V8 med en forskyvning på 6.2L / Drivstoffsystemet er direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i CadillacCTS-V?  

13,7 kubikkfot ( 0,388 m3 )

Hvilken type hjul harden?  

Cadillac CTS-V har 19 x 9,5 tommers aluminium forhjul og 19 x 10 tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter