Bør jeg kjøpe eller lease en Jaguar?

Å kjøpe eller leie en Jaguar er to måter å gi deg privilegiet å nyte sportiness av Jaguar biler. Hvilket alternativ du velger, avhenger av dine behov og økonomi. La oss gå gjennom noen av fordelene og ulempene ved begge valgene for å hjelpe deg med å bestemme om du vil kjøpe eller lease Jaguar.

Kjøp og leasing er begge gode ideer. Det kan imidlertid hende at begge alternativene ikke er for alle. For eksempel, hvis du ikke har økonomi til å kjøpe en ny jaguar, kan leasing være veien å gå. På den annen side, hvis du kjører ofte og har penger til det, vil kjøp være det beste alternativet.

Kjøp eller leasing: hvilken er bedre?

Hvis du er forvirret over om du skal kjøpe eller lease en Jaguar, er det beste alternativet å se fordelene med begge valgene. Kjøp kommer med fordelene, samt leasing. Men på slutten av dagen koker alt ned til det som fungerer best for deg.

Fordeler med å leie en Jaguar

Leasing innebærer at en person velger å bruke en Jaguar i en gitt periode. Deretter returneres kjøretøyet til leasingselskapet. Omtrent 45 til 50 prosent av Jaguars leies ut på steder som USA. Gå til større byer som LA og til og med New York; du vil bli overrasket over statistikken.

La oss ta en titt på hvorfor leasingtallene er så høye.

Lavere betalingsplaner

Enten du foretar en månedlig eller forskuddsbetaling, er betalingsplanen alltid mindre enn en billånsbetaling sannsynligvis ville være. Årsaken er at du ikke betaler for hele kostnaden for kjøretøyet. Beløpet du betaler er vanligvis forskjellen mellom bilens opprinnelige kostnad og avskrivningen.

For eksempel, hvis bilen koster $ 60,000 og på slutten av leieperioden den avskrives til $ 40,000, vil du bare betale totalt $ 20,000 XNUMX over leieperioden. Leasing av lave betalingsplaner lar deg også kjøre en bil over prisklassen din. Normalt ville du ikke ha råd til en Jaguar til 80 000 dollar, men her kjører du rundt med den

  Jaguar XF Sportbrake Pålitelighet

Prøver ut nye biler hvert par år

En annen søt fordel med å leie en Jaguar er at du har sjansen til å kjøre nye modeller hvert annet til tredje år. Nyere modeller kommer alltid med den nyeste teknologien og noen ganger raffinert eksteriør og interiørdesign.

Etter at en leieperiode er utløpt, kan du sentrere din neste leieavtale på den nyeste modellen i stedet for å holde på en gammel Jaguar-modell. I motsetning til å kjøpe, hvor når du kjøper en bil, blir du sittende fast med den til du bestemmer deg for å selge den.

Null bekymringer for avskrivning

De fleste kjøpte biler vil vanligvis avskrives etter en tid. Når du leier, trenger du imidlertid ikke å bekymre deg for å miste avskrivninger. Du bruker bilen i henhold til leieavtalen og returnerer den etterpå. Videresalg er ikke noe du engang trenger å tenke på.

Servicedekning

Rutinemessig vedlikehold er vanligvis inkludert i en leasinggaranti. Her vil vedlikehold bli utført på et autorisert Jaguar servicesenter. Så lenge du ikke går over den avtalte kjørelengden, trenger du ikke å betale for å få bilen betjent. Normalt kan det være tøft å få reparasjoner på en luksus Jaguar du eier være tøft på lommen – en god grunn til at leasing kan være ønskelig.

Alternativer for leasingslutt

Hvis du på slutten av leieperioden vil ha en annen modell, kan du få den. Du trenger bare å betale et utestående gebyr hos forhandleren og gå med en annen modell. Enda bedre, du kan bestemme deg for å kjøpe bilen hvis leieavtale nettopp er avsluttet.

Fordeler med å kjøpe en Jaguar

Kjøp innebærer at en person kjøper en bil for å eie. Akkurat som leasing, velger mange bilførere å kjøpe bilene sine direkte. Her er noen av grunnene til at det å kjøpe en Jaguar også er et populært valg.

  Jaguar e-pace pålitelighet

Utvalg av Jaguar valg

De fleste Jaguar-forhandlere vil ha en rekke biler du kan velge mellom, enten de er gamle eller nye. I motsetning til leasing, der det er en begrensning i antall biler, kan en forhandler lease. De fleste Leasingfirmaer fra Jaguar leier ikke ut brukte eller forhåndseide biler.

Finansieringsalternativer

Finansiering av en ny bil er en grei prosess. Og du har muligheter til å endre finansieringsplanene dine. Her kan du refinansiere et lån for en lavere rente eller få ned den månedlige innbetalingen mens du går. Med andre ord, hvis den månedlige betalingen din er $ 3000, kan du bringe den ned til $ 1,500, via refinansiering.

Fullt eierskap

Når du kjøper en Jaguar, eier du den. Du står fritt til å bruke den som du vil. Her kan du tilpasse eller endre den slik du vil. I tillegg trenger du ikke å bekymre deg for å betale for slitasje som oppstår mens du kjører. Det er viktig at du kan selge det når du vil.

Ingen restriksjoner på kjørelengde

De fleste leieavtaler kommer med kjørelengdebegrensning. Spør ditt lokale Jaguar-senter om kjørelengdebegrensninger på leieavtalen din. Når du kjøper en Jaguar, trenger du imidlertid ikke å bekymre deg for hvor mange miles du dekker årlig.

For leasing, når du går utover den nødvendige kjørelengden, må du betale en viss bot. Så hvis du er en vanlig pendler og ikke vil kunne holde deg til kjørelengdeavtalen, vil kjøp være et bedre alternativ.

Spar penger i det lange løp

Selv om det er dyrt å kjøpe en ny bil, etter å ha betalt ned lånet, blir det billigere å eie jo lenger du har det. Liker det å leie et hjem kontra å kjøpe et hjem. Når du har betalt ned boliglånet ditt, vil de månedlige regningene dine bli betydelig lavere.

  Jaguar XKR / XKR-S Pålitelighet

Store forskjeller mellom leasing og kjøp av jaguar

 LeasingKjøpe
1Det er kjørelengde restriksjoner.Ingen kjørelengde restriksjoner
2Du får returnere bilen på slutten av en leieperiode (selv om du kan bestemme deg for å kjøpe den).Bilen tilhører deg fullt ut slik at du kan beholde den for alltid.
3Billigere å lease og vedlikeholdeDyrere å kjøpe og vedlikeholde
4Du betaler for overdreven slitasjeReparasjoner gjøres i ditt tempo
5Å få de nyeste Jaguar-modellene er billigereÅ få de nyeste Jaguar-modellene er dyrt siden du må kjøpe en helt ny bil
6Tilpasning og endring er utenkeligDu kan endre og tilpasse bilen etter din smak
7Ingen problemer med å selgeAvskrivning vil treffe bilen din så hardt at du kan miste ut
   

Vanlige spørsmål

Jeg er en vanlig pendler; bør jeg kjøpe eller lease en Jaguar?

Hvis du kjører regelmessig, vil det å kjøpe en Jaguar være det beste alternativet. Her trenger du ikke å bekymre deg for slitasje eller overskride en bestemt kjørelengde. I motsetning til leasing, må du betale en straffebot hvis du overskrider kjørelengden eller pådrar deg for mye slitasje på bilen.

Hvis jeg vil ha den nyeste teknologien, bør jeg kjøpe eller lease?

Leasing er bedre. Nye Jaguarer kommer ut nesten hvert år. Imidlertid, hvis du velger å kjøpe en med den nyeste teknologien, kan det være et dyrt alternativ, og garasjen din vil se ut som om du selger biler. Men når du leier, har du muligheten til å komme bak hjulene til en ny modell uten å bruke mye.

Hvilken Jaguar er den beste Jaguar-modellen å lease eller kjøpe?

Den beste Jaguar å kjøpe eller lease avhenger av dine planer for bilen. Hvis du bruker den til arbeidsformål, er Jaguar XF et flott alternativ. Hvis du bruker den til å kjøre mye pf mennesker eller utstyr rundt, noen av Jaguar SUVer ville være et godt valg som de kan bære et stort antall mennesker.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter