Jaguar XKR / XKR-S Pålitelighet

Jaguar er ekstravagansebilmerket til Jaguar Land Rover, en britisk verdensomspennende bilprodusent med baseleir i Whitley, Coventry, England. Jaguar XKR/XKR-S er den andre og siste alderen til Jaguar XK 2 +2 tusen sightseer produsert og annonsert av den britiske bilprodusenten Jaguar Cars under X150 interiøroppdraget. Fastback-bilen med tre innganger dukket opp på Frankfurt Motor Show i 2005 med den 4,2-liters V8-motoren av arketypen, og toinngangskonvertibelen dukket opp i 2006 på North American International Auto Show. XKR-S lades som den raskeste, mest førersentrerte Jaguar når som helst.

Oversikt

Jaguar hevdet at denne nye formen var den raskeste kreasjonen Jaguar noensinne på timen av presentasjonen, med en maksimal hastighet på 299 km/t (186 mph) og fart opp fra 0-97 km/t (60 mph) i 4.2 sekunder (0-100 km/t (62 mph) på 4.4 sekunder). Jaguar XKR Coupe er en utrolig rask og morsom bil å kjøre takket være sin karismatiske superladede V8 og sporty håndtering. Det er mer involverende enn en Mercedes SL63 AMG og en BMW M6 og har mer klasse enn begge deler.

Pålitelighet

Pålitelighetsindeksen satte Jaguar på 29.-plass av 39 på sitt urokkelige kvalitetsbord. De ga i tillegg Jaguar en urokkelig kvalitetsliste på 171. Dette er absolutt ikke en utrolig poengsum (jo lavere poengsum jo bedre), og er et betydelig beløp under virksomheten normal.

Sikkerhet

Jaguar har redusert sine bekymringer til 123 problemer for hver 100 kjøretøy, dette er ned fra 173 året før, noe som er en alvorlig prestasjon. Dependability Index satte Jaguar på 29.-plass av 39 på sitt urokkelige kvalitetsbord. De ga i tillegg Jaguar en urokkelig kvalitetsfil på 171.

  Dodge Viper Pålitelighet

Videresalgsverdi

En Jaguar XKR / XKR-S vil avskrive 61% etter 5 år og ha en 5-års videresalgsverdi på $ 24,894.

Vedlikehold og reparasjon

Den estimerte kostnaden for å vedlikeholde og reparere en Jaguar XKR / XKR-S varierer fra $ 95 til $ 4696, med et gjennomsnitt på $ 437.

FAQ

Er Jaguar XKR / XKR-S en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Jaguar XKR / XKR-S er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Jaguar XKR / XKR-S?

Jaguar XKR / XKR-S er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Minicompact Cars

Hva er hestekreftene i en Jaguar XKR / XKR-S og har den en turbo?

Jaguar XKR / XKR-S har 550 hestekrefter og 502 lb-ft dreiemoment. Motoren er en intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 5.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Jaguar XKR / XKR-S?

9,91 cm (3,9 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Jaguar XKR / XKR-S har 20 X 9 tommers smidd aluminium forhjul og 20 X 10,5 tommers smidd aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter