Jeep Renegade Pålitelighet

Jeep får fra det taktiske begrepet GP, som representerer generalformål kjøretøy. Merket er prestisjefylt for sin kapasitet til å stadig skape fantastiske 4x4s, SUVer, og går 4×4 romping kjøretøy. Jeep Renegade (BU/520) er en subcompact hybrid SUV (B-del) opprettet av FCA US under deres Jeep marque. Standard Renegade-modeller følger med forhjulsdrift. Kjøretøyet tilbyr firehjulsdrift rammeverk Active Drive I og Active Drive Low, hvorav de to er matchet med Jeeps Selec-Terrain system.

Oversikt

Renegades styres av en 2,4-liters inline-4 som er glemsom for sine rå oppstyr og unremarkable kjørelengde, men skjønnsmessig på Latitude og standard på Trailhawk og Limited-modeller er en 1,3-liters super 4 som er bedre. Det gjør 177 styrke og er mer kvalifisert for ferdigheter og går 4×4 romping. Vi kan ikke si det tilsvarende om resten av Jeep-ordningen. De to motorene kobles til en usikker 9-trinns programmert girkasse som vi skillet og en firehjulsfri fjæring.

Pålitelighet

Kvalitetspoengene er basert på innledende eierrespons og tilbakemeldinger fra det nye kjøpet, mens Dependability scorer på langsiktige eieropplevelser på 3 år. Den 2021 Jeep Renegade har en forventet pålitelighet score på 80 av 100. En J.D. Power forventet pålitelighetspoeng på 91-100 blir sett på som den beste, 81-90 er flott, 70-80 er gjennomsnittlig, og 0-69 er rettferdig og betraktet som sub-optimal.

Sikkerhet

I henhold til NHTSA, den 2021 Jeep Renegade fikk en fire-stjerners vurdering i sin foran driveren side og foran reisende side tester. Det fikk i tillegg en firestjerners sikkerhetsvurdering i sin sideobstruksjon og posttester. Den 2021 Jeep Renegade følger blind flekk overvåking og bakre kryss bane deteksjon som standard, som avhenger av radar-baserte sensorer for å identifisere ulike kjøretøy i dine sårbare sidesoner.

  Er Jeep Wrangler en god bil?

Videresalgsverdi

Videresalgsverdien avhenger av tid og tilstand. En Jeep Renegade vil avskrive 48% etter 5 år og ha en 5-års videresalgsverdi på $ 14,506.

Vedlikehold og reparasjon

Den normale årlige kostnaden for reparasjoner og støtte på en Jeep Renegade er $ 498, i motsetning til en normal på $ 466 for subcompact SUVer og $ 652 for alle kjøretøymodeller. Den normale årlige kostnaden for ikke-planlagt reparasjoner og støtte på tvers av alle modellens lange perioder av et kjøretøy.

FAQ

Er Jeep Renegade en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Jeep Renegade er en firehjulstrekker.

Hvor mange plasser er det i Jeep Renegade?

Jeep Renegade er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Jeep Renegade og har den en turbo?

Jeep Renegade har 180 hestekrefter og 175 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri I-4 med en forskyvning på 2,4 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvilken type hjul har den?

Jeep Renegade har 17 X 6.5 tommers aluminium forhjul og 17 X 6.5 tommers aluminium bakhjul.

Har Jeep Renegades mange problemer?

Cherokees og Renegades 9-trinns overføringer er utsatt for harde skift, lurking problemer, og en ledningsfeil som kan føre til plutselige nedleggelser eller uventet skifte til nøytral.

Hvorfor er Jeep Renegade så ille?

Jeep Renegades 4-sylindrede 2,4 L Tigershark Tigershark-motor bruker for mye olje. Dette er en kjent designfeil. Defekte stempelringer lar oljen sive gjennom ringene og deretter brenne av under forbrenning.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter