Er Jeep Patriot en god bil?

Jeep Patriot

Jeep Patriot er en vakkert utseende kompakt crossover SUV med eksepsjonell ytelse og en romslig hytte. Den ønsker å ligne Jeep Grand Cherokee, men i motsetning til Cherokee, er det ganske billig å vedlikeholde.

I tillegg står Jeep Patriot høyt og har utmerket bakkeklaring med et varemerke Jeep grille. Likevel, hvis du vil ha en kraftig off-road SUV, er Jeep Patriot ikke en av disse bilene. Og som de fleste biler har Jeep-patrioten også flere problemer som interesserte kjøpere bør være klare til å håndtere.

Selv om Jeep Patriot er vurdert til å være litt over gjennomsnittlig pålitelighet, er denne bilen billigere å vedlikeholde. Det vil koste brukeren rundt $ 596 å opprettholde Jeep Patriot årlig. Dette er billigere med tanke på at mange SUV-er krever minst $ 650 for å opprettholde årlig.

Jeep Patriots historie

Jeep Patriot er en kompakt crossover SUV laget av Jeep. I tillegg kommer den med en frontmotor med mulighet for enten en forhjulsdrift eller firehjulsdrift. Denne bilen debuterte i april 2006 på New York Auto Show. Dette kjøretøyet ble produsert mellom 2007 og 2017.

I tillegg kommer Jeep Patriot med to forskjellige 4-sylindrede motorer og to overføringsvalg. Interesserte kjøpere kan enten velge en 5-trinns manuell girkasse eller CVT. Men for personer som ønsker en automatisk girkasse, bør de velge en modell laget etter 2014 da produsenten la til et 6-trinns automatisk girkassealternativ i 2014.

Funksjoner av Jeep Patriot

Utseende

Når det gjelder utseende, er Jeep Patriot ikke en av de flotteste kompakte crossover SUVene på markedet. Likevel ser det fortsatt bra ut, og det har et anstendig interiør. Noen av funksjonene som den kan skryte av inkluderer 16-tommers legering hjul, vinyl-innpakket ratt, tonede vinduer, og sammenleggbare bakre benk seter.

  Vanlige problemer med Jeep Commander

Prestasjon

Jeep Patriot tilbys i tre forskjellige modeller; sport, breddegrad og begrenset. Sportsvarianten er den minst presterende bilen, etterfulgt av breddegrad. Mens den begrensede varianten er den beste ytelsen trim. Noen av tingene som er forskjellige i disse modellene er hjulstørrelse og motorkraft.

De beste patriotene er Patriot High Altitude med en 2,4-liters inline-4-motor som leverer maksimalt 172 hk og 165 lb-ft dreiemoment. På den annen side er Patriot utstyrt med en 2,0-liters inline-4-motor med maksimalt 158 hk og 141 lb-ft dreiemoment.

Komfort og sikkerhet

Jeep Patriot er ikke en veldig stor bil. Likevel er det veldig behagelig, da det kan sitte opptil fem personer. På toppen av det kommer det med fem dører. Imidlertid har flere brukere klaget over at denne bilen kommer med en liten lasteplass, som kanskje ikke bidrar til lange reiser eller for folk som ønsker å bære mye bagasje.

Bilen har totalt 23 kubikkfot. Når den andre raden er brettet, gir den totalt 46 kubikkfot. Når alle setene er brettet, gir det 53,5 kubikkfot. Dette er ganske anstendig, men ikke så stort som de fleste av konkurrentene.

Drivstoffeffektivitet

De fleste SUV-er er ikke drivstoffeffektive. Jeep Patriot er imidlertid veldig drivstoffeffektiv. Den har en enestående EPA-vurdering på 23 mpg i byen, 30 mpg på motorveien og 25 mpg kombinert. Vær oppmerksom på at jo mer avansert trim, jo mindre drivstoffeffektiv vil bilen være.

Derfor er den mest drivstoffeffektive Jeep Patriot Sport FWD, mens den minst drivstoffeffektive varianten er Patriot High Altitude 4X4. Sistnevnte har en EPA-vurdering på 20 mpg i byen, 25 mpg på motorveien og en kombinert 22 mpg.

  Er Jeep Renegade en god bil?

Pris

Dette er en av de billigste kompakte SUV-ene på markedet. På toppen av det er det veldig billig å vedlikeholde. Prisen varierer imidlertid i henhold til varianten du kjøper. Hvis du kjøper sportsvarianten, må du betale rundt $ 19,000 XNUMX, mens High Altitude-varianten vil koste deg rundt $ 27,900.

FAQ

Hvorfor ble Jeep Patriot avviklet?

Denne crossover SUV ble avviklet fordi den ikke solgte godt. Selv om bilen var anstendig med god ytelse og billig, manglet den mye teknologi. Som et resultat fant mange det lite attraktivt da Jeep nesten ikke gjorde noe for å forbedre teknologien i bilen.

Når du sammenligner Jeep Patriot med rivalene, vil du oppdage at de var langt mer avanserte med bedre teknologier. For eksempel Honda CR-V og Subaru Forester.

Hva er de vanlige problemene med Jeep Patriot?

Jeep Patriot er en veldig pålitelig bil, og den registrerer noen få problemer. Likevel kommer det også med flere vanlige problemer som interesserte kjøpere bør være klar over. Disse inkluderer elektriske problemer, overføringsproblemer, rust, kuleleddfeil, for tidlig CVT-feil og motorproblemer.

Hvor fort går jeep patrioten?

Jeep Patriot 2017 er den raskeste bilen i linjen. I motsetning til de eldre modellene som tok 10,7 sekunder å akselerere fra 0 til 60, tar denne bilen bare 8,2 sekunder. På toppen av det har den en toppfart på 126 mph, sammenlignet med forgjengeren med 112 mph.

  Er Jeep Cherokee en god bil?

Hva er det mest pålitelige Jeep Patriot-modellåret?

Jeep Patriot 2017 skiller seg ut som det mest pålitelige modellåret. I motsetning til de fleste av sine forgjengere rapporterer denne bilen færre problemer, til tross for at den er mer avansert. Tvert imot er det minst pålitelige Jeep Patriot-modellåret 2008-modellen. Denne bilen har mange problemer som vil tvinge deg til å tilbringe mer tid i garasjen og bruke mer penger.

Hvor lenge begynner Jeep Patriot å utvikle problemer?

Noen brukere har rapportert problemer så tidlig som 65 kilometer. Så hvis du vil at bilen din skal ha færre problemer eller vare over 200 000 miles, er det nødvendig med riktig pleie og vedlikehold.  Videre må du utøve gode kjørevaner. Uansett begynner de fleste Jeep Patriots å ha problemer etter 100 000 miles.

Konklusjon

Jeep Patriot er ikke en perfekt SUV, men det er en av de mest brukte Jeep SUVene du kan kjøpe. Takket være den enestående ytelsen, utmerket kabin og drivstoffeffektivitet. Som de fleste biler har dette kjøretøyet også sine egne utfordringer, som inkluderer motor, girkasse og elektriske problemer.

Alt i alt er det en eksepsjonell bil som vil vare veldig lenge hvis den vedlikeholdes riktig. Dessuten er det billigere å vedlikeholde, men det er ikke bra for terrengbruk.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter