Land Rover Discovery Sport Pålitelighet

Land Rover’s Discovery er sportsvarianten av Land Rover Discovery. Det er en kompakt luksus crossover SUV som er produsert av Jaguar Land Rover. Det startet produksjonen i 2014 og fortsetter. Discovery Sport er tilgjengelig som en 5-dørs modell SUV, med forhjulsdrift og firehjulsdrift.

Oversikt

Discovery Sport 5-dørs SUV erstattet Land Rover Freelander i flåten av Rover kjøretøy. Den drives av en rekke 4-sylindrede petro- og dieselmotorer. Den 3,0-liters firesylindrede Ingenium dieselmotoren er en av de fineste i sine varianter med utmerket raffinement. Motoren klarer å produsere 180 hestekrefter og hjelper Discovery Sport til å treffe 60 mph på rundt 7.8 sekunder. I Land Rover Discovery Sport er det også et alternativ for tredje rad av setet, noe som kan være behagelig for barn. 

Pålitelighet

Når det gjelder pålitelighetspoeng, er Discovery Sport bare rettferdig. Til tross for å tilby god off-road dyktighet Discovery Sport er ganske langt utover andre luksuriøse SUVer. Ifølge J.D. Power klarer Land Rover Discovery-sporten bare å score 67 av 100 og er rangert som nummer 11 i kompakt SUV, noe som er ganske gjennomsnittlig.

Sikkerhet

Til tross for at de er lavt rangert i pålitelighetsvurderingen, klarer SUVene og andre kjøretøy fra Land Rover fortsatt å score godt i sikkerhetsvurderingene. Under Euro NCAP krasj- og sikkerhetstesting klarte Discovery Sport å score den maksimale femstjerners vurderingen.

  Bentley Mulsanne Pålitelighet

Avskrivningsrate

Det er en grunn til den dårlige pålitelighetsvurderingen til Land Rover delvis på grunn av avskrivningsraten. Land Rover Discovery Sport 2020 Discovery har en anslått avskrivningsrate på 57% etter 5 års eierskap, med en senket videresalgsverdi på bare $ 20,621.

Vedlikehold og reparasjon

Som mange andre luksusbiler er luksusbilene fra Land Rover også dyre å vedlikeholde og krever mer vedlikehold enn vanlige SUV-er. Land Rover Discovery Sport har en gjennomsnittlig årlig vedlikeholds- og reparasjonskostnad på rundt $ 2,709 etter bare ett år.

FAQ

Hvor mange plasser er det i Discovery Sport?

Land Rover Discovery Sport er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Firehjulsdrift

Hva er hestekreftene i en Discovery Sport og har den en turbo?

Discovery Sport har 246 hestekrefter og 269 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Land Rover Discovery Sport?

71,8 kubikkfot ( 2 033 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Land Rover Discovery Sport?

21,08 cm (8,3 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Discovery Sport har 20 X 8 tommers aluminium forhjul og 20 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Er Discovery Sport verdt pengene?

Discovery Sport er en kraftig ytelsesbil, men det er noen ulemper. Den har færre funksjoner, er dyrt å vedlikeholde og er ikke så godt priset.

  Hyundai Tiburon Pålitelighet

Hvilken motor er i Land Rover Discovery Sport?

Ingenium dieselmotor. Ingenium fire-sylinder 2.0-liters Ingenium dieselmotor leverer klasseledende dreiemoment, utgangsutganger og raffinement. Den har også lavere CO2-utslipp og drivstofforbruk. To utganger vil bli tilbudt av den EU6-kompatible Ingenium-motoren for Discovery Sport: 150HP og 180HP.

Er Discovery Sport rask?

Discovery Sport er subtilt briljant og tar på seg tyskerne. Overraskende nok tar top-end Discovery Sport automatisk 8.9 sekunder å fullføre 0-60mph sprint sammenlignet med manualens 9.9 sekunder.

Er Discovery Sport AWD eller 4wd?

Discovery Sport leveres med firehjulstrekk. Dette gjør den ideell for alle dine eventyr. Firehjulsdriften er et flott alternativ for mange sportsbiler og øker sikkerheten fordi den justeres nesten umiddelbart avhengig av veiforholdene.

Hva er forskjellen mellom Discovery og sport?

Interiøret i Discovery og Discovery Sport sammenlignes. Den mest slående forskjellen mellom Discovery Sport og Discovery Sport er mengden innvendig plass som Discovery Sport har. Discovery Sport er imidlertid rimeligere.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter