Land Rover LR2 Pålitelighet

Land Rover LR2 er navnet på andre generasjon av den berømte Land Rover Freelander. Andre generasjon som startet i 2007 ble avviklet i 2015 da Land Rover Discovery erstattet klassikeren Freelander. Det er allment kjent og gitt et godt rykte over hele verden.

Oversikt

Land Rover LR2 er en klassisk firehjulsdrevet SUV med en god kraftig motor. LR2 har en 2.0-liters Turbocharged I-4 som produserer 250 HP. Land Rover LR2 har en topphastighet på 124 mph og den klarer å akselerere fra 0 til 60mph på bare 8.2 sekunder. SUV har en intelligent all-hjulet-stasjonen system som muliggjør en komfortabel og jevn tur i alle slags off-road.

Pålitelighet

Den generelle pålitelighetsvurderingen til Land Rover LR2 er god sammenlignet med de luksuriøse SUVene fra samme merke. Ifølge Repairpal har Land Rover LR2 en pålitelighetsrangering på 3,0 av 5,0, noe som hjelper den til å rangere 8 av 11 for luksuriøse kompakte SUV-er.

Sikkerhet

Sikkerhetsvurderingen er en annen viktig faktor for å bestemme de gode eierkostnadene for ethvert kjøretøy. Når det gjelder Land Rover LR2, er SUV gjennomsnittlig når det gjelder generell sikkerhetstestevaluering med bare en marginal poengsum når det gjelder sikkerhetstiltak.

Avskrivningsrate

Land Rover kjøretøy er kjent for sitt stilige utseende på gatene og pålitelighet utenfor allfarvei. Land Rover LR2 2015 har en anslått avskrivningsrate på rundt 23% etter 5 år. Denne avskrivningsraten er ganske forståelig sammenlignet med andre luksuriøse SUV-er fra Land Rover.

  Jaguar mot Mercedes: Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

  Vedlikeholds- og reparasjonskostnadene til ethvert kjøretøy er viktige faktorer for å bestemme den generelle påliteligheten. Når det gjelder Land Rover LR2, anslås de gjennomsnittlige årlige vedlikeholds- og reparasjonskostnadene å være rundt $ 1,570 etter 1 års bruk.

FAQ

Hvor mange plasser er det i Land Rover LR2?

Land Rover LR2 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Firehjulsdrift

Hva er hestekreftene i en Land Rover LR2 og har den en turbo?

Land Rover LR2 har 240 hestekrefter og 250 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Land Rover LR2?

61,8 kubikkfot ( 1,75 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Land Rover LR2?

21,08 cm (8,3 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Land Rover LR2 har 18 X 8 tommers aluminium forhjul og 18 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Hvorfor er Land Rovers så upålitelige?

Luftfjæringsproblemer, elektroniske parkbremsefeil og veivakselanfall er alle vanlige Land Rover Discovery 3 – 4 pålitelighetsproblemer. Hvert merke er ikke perfekt, men hver har sine styrker og noen har flere pålitelighetsproblemer enn andre. Land Rover-eiere er for det meste die-hard fans.

Hvorfor ble LR2 avviklet?

Første generasjon Freelander ble ikke brakt til USA. Den mer raffinerte andregenerasjons LR2-modellen var imidlertid. Freelander ble pensjonert i 2014 på grunn av økonomiske bekymringer og lavt salg. Den ble erstattet av Discovery Sport.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter