Land Rover LR3 Pålitelighet

Land Rover LR3 ble introdusert tilbake i 2005 med gode forventninger om å være en topp SUV fra produsentene. Land Rover LR3 tilbød en firehjulsdrift som var egnet for både veier og off-road komfort og grep.

Oversikt

Land Rover LR3 er en klassisk firehjulsdrevet SUV med elegant, stilig interiør og utvendig design. LR3 har en 4,0-liters V6-motor som produserer 216 hk. Den kraftige SUV-en kjører utrolig både på og utenfor veien. Med 6-trinns automatgir har Land Rover LR3 en toppfart på 121 mph, og den klarer å akselerere fra 0 til 60 mph på rundt 8,5 sekunder.

Pålitelighet

Den generelle pålitelighetsvurderingen til Land Rover LR3 er under forventninger og hype. SUV-en skinnet på både vanlige og off-road spor og ble anslått å gjøre det bra i pålitelighetsvurderingen også. RepairPal gir den imidlertid bare en pålitelighetsrangering på 2,5 av 5,0 da kjøretøyet sto overfor flere tilbakeslag når det gjelder motor og generelle problemer.

Sikkerhet

Sikkerhetsvurderingen er en annen viktig faktor for å bestemme de gode eierkostnadene for ethvert kjøretøy. Når det gjelder Land Rover LR3, er SUV ganske pålitelig når det gjelder generell sikkerhetstestevaluering med god scorer i både krasj- og sikkerhetstester.

Avskrivningsrate

Land Rover kjøretøy er kjent for sitt stilige utseende på gatene og pålitelighet utenfor allfarvei. Land Rover LR3 har en anslått avskrivningsrate på rundt 63% etter 5 år. Derfor er det ganske klart at når du kjøper en ny eller brukt Land Rover, kan du forvente å tape mye penger.

  Mercedes Benz SLC - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

  Ved å bestemme den generelle påliteligheten til et kjøretøy, må vedlikeholds- og reparasjonskostnader tas i betraktning. Når det gjelder Land Rover LR2, anslås de gjennomsnittlige årlige vedlikeholds- og reparasjonskostnadene å være rundt $ 929. Prisene kan imidlertid variere med forskjellige steder og områder.

FAQ

Er Land Rover LR3 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Land Rover LR3 er en 4-hjuls kjørebil.

Hvor mange plasser er det i Land Rover LR3?

Land Rover LR3 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: 4WD Sport Utility Vehicle

Hva er hestekreftene i en Land Rover LR3 og har den en turbo?

Land Rover LR3 har 300 hestekrefter og 315 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass V8 med en forskyvning på 4.4L / Drivstoffsystemet er: SMPI.

Hvor stor er bagasjerommet i Land Rover LR3?

76,8 kubikkfot ( 2 175 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Land Rover LR3?

18,54 cm (7,3 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Land Rover LR3 har 19 x 8 tommers Legering Forhjul og 19 x 8 tommers Legering Bakhjul.

Hvor mange miles vil en LR3 vare?

En Land Rover LR3 kan enkelt vare opptil 200 000 miles avhengig av hvor hardt du kjører kjøretøyet ditt. Hvis du tar godt vare på det, kan det vare opptil 3-400.000 miles.

Leveres Land Rover LR3 som standard med klimaanlegg?

Ja, Land Rover LR3 leveres som standard med klimaanlegg.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter