Bentley Mulsanne Speed Pålitelighet

Vanligvis lager Bentley bare luksusbiler i full klasse i full størrelse. Mulsanne Speed-modellen er en enda mer luksus- og høyytelsesmodell. Speed-modellen kom med en mye kraftigere motor, og det var en begrenset utgave lansert i 2014. Disse bilene er ofte bygget for å vare i evigheter.

Oversikt

Hastighetsmodellen inneholdt mye mer premiumfunksjoner som sportsmodus, mørk fargetonefinish og særegne frontlykter. Motoren er også raskere og kraftigere med sin V8 6.75 L twin-turbocharged motor, noe som gjør 530 hestekrefter, og 0 til 60 mph i 4.8 sekunder. Effektiviteten ble økt med 13% i hastighetsmodellen.

Pålitelighet

Pålitelighet er ikke den største bekymringen for å eie denne typen luksus og eksklusivt kjøretøy. Disse bilene er bygget for å vare i årevis, og det er derfor vintage Bentley biler fortsatt selges til en høy auksjon pris. Bentley produserer disse bilene i en mye liten skala, med de fineste kvalitetsdelene og komplekse designene.

Mulsanne-hastigheten ble avviklet i 2020, men bilen er fortsatt solgt. Det er fordi disse bilene er ekstremt sjeldne å kjøpe, og de varer enda mer enn 20 år. Kvaliteten på motoren og delene som brukes i bilen er også den beste, og ingeniørarbeidet er gjort for å gjøre bilen pålitelig.

Sikkerhet

Bentley biler er ikke regelmessig krasjtestet, men de har prestert veldig bra i tilfeller av nay krasjer. Dette er fordi Mulsanne Speed har mange aktive og passive sikkerhetsfunksjoner. Disse inkluderer:

  • 8 kollisjonsputer
  • Adaptiv cruisekontroll
  • Stabilitetskontroll
  • Blokkeringsfrie bremser
  Er Volvo mer pålitelig enn Tesla?

Vedlikehold og reparasjon

Det eneste som gjør Bentley upålitelig er deres høye vedlikeholdskostnader. Disse kostnadene er høye fordi Bentley bruker ekstremt sjeldne og dyre deler. Disse delene fungerer ekstremt bra, men de trenger konstant omsorg og vedlikehold. Selv enkle oljeskift koster mer enn andre biler. Mulsanne Speed ville trenge minst $ 2,000 årlig for å opprettholde bilens luksus.

 FAQ

Er Bentley Mulsanne Speed en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevetbil?  

Bentley Mulsanne Speed er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Bentley MulsanneSpeed?  

Bentley Mulsanne Speed er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en Bentley Mulsanne Speed  og har den en turbo?    

Bentley Mulsanne Speed har 537 hestekrefter og 811 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Fleksibel V-8 med en forskyvning på 6.8 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor stor er bagasjerommet i Bentley Mulsanne Speed?  

15,7 kubikkfot ( 0,445 m3 )

Hvilken type hjul harden?  

Bentley Mulsanne Speed har 21 X 9 tommers smidd aluminium forhjul og 21 X 9 tommers smidd aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter