Bentley Brooklands pålitelighet

Bentley Brooklands er den eksklusive luksus- og premium bentleymodellen. Brooklands presenterer en 2-dørs kupé med 4 seters  bil, som er designet i Bentleys typiske premiumstil. Bilen er elegant designet for å gi god aerodynamikk med folks øyne på bilen.

Oversikt

Bare å eie denne bilen er en stor ting på grunn av sjeldenheten. Bare 550 enheter ble produsert og solgt over hele verden. Den andre generasjonen av bilen har en 6.75 L twin-turbo Bentley L serien motor med 8-sylindere. Dette hjelper bilen til å lage 530 hestekrefter og 774 lb-ft dreiemoment.

Pålitelighet

Pålitelighet er ikke det bestselgende  punktet til Bentley, og de har til og med den laveste av 37 bilmerker pålitelighet. Dette er hovedsakelig på grunn av deres ekstremt høye vedlikeholdskostnader, men folk er villige til å betale for det på grunn av deres sjeldenhet og skjønnhet.

Brooklands ble avviklet i 2011, og det er veldig sjelden å eie en bil nå. Hvis du får sjansen til å kjøpe denne skjønnheten, vil pålitelighet være din minst bekymring. Bilens bygget er imidlertid usedvanlig sterk med en veldig holdbar motor. Bilen ville vare i årevis som mange andre Bentleys, men med en tung pris.

Sikkerhet

Bare eleganse er ikke viktig, og sikkerhet er også viktig for enhver bil. På grunn av sjeldenheten ble den imidlertid ikke testet av mange organisasjoner. Likevel, ved å se på andre Bentley-biler og deres morselskap, kan vi si at bilen er trygg å kjøre med mange sikkerhetsfunksjoner som et antilock bremsesystem, stabilitetskontroll, kollisjonsputer, parkeringssensorer, etc.

  Er biler med turbo pålitelige?

Vedlikehold og reparasjon

Biler som Brooklands har alltid en veldig høy vedlikeholdskostnad. Bare det vanlige vedlikeholdet vil koste deg mye. Vanlige deler er imidlertid vanligvis ikke så dyre, men forhandlerne trenger litt tid til å importere dem. Andre store deler som overføringssystemet, er ekstremt dyre og også vanskelig å finne.

FAQ

Er Bentley Brooklands  en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?  

Bentley Brooklands er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Bentley Brooklands?  

Bentley Brooklands er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakt

Hva er hestekreftene i en Bentley Brooklands  og har den en turbo?    

Bentley Brooklands har 530 hestekrefter og 774 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Gass V8 med en forskyvning på 6.8L / Drivstoffsystemet er: SFI.

Hvor stor er bagasjerommet i Bentley Brooklands?  

14,2 kubikkfot ( 0,402 m3 )

Hvilken type hjul harden?  

Bentley Brooklands har 20 x -TBD-tommers aluminiums forhjul og 20 x -TBD- tommers bakhjul i aluminium.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter