Beste takstativ til Fiat 500

Er Fiat 500 en god bil?

Fiat 500 kan være en fin bil for bykjøring, men den er også flott for opplevelser og piknik. Den eneste utfordringen er den minimale lasteplassen. Men med det beste takstativet kan Fiat 500 beholde ekstra gjenstander og gjøre eventyret ditt minneverdig. Så, hva er det beste takstativet til Fiat 500?

Det beste takstativet til Fiat 500 er Thule AeroBlade Bars. Dette takstativet skiller seg ut fra resten fordi det bruker en aerodynamisk design som sikrer en usedvanlig stille tur og forbedret drivstofføkonomi. Den er også holdbar, lett og enkel å sette opp.

Tvert imot, hvis du har tenkt å bruke takstativet til å bære tunge konstruksjonsartikler, vil du ha det bedre med Rhino-Rack Heavy-Duty Bars. Dette er fordi disse stengene er store og sterkere enn Thule AeroBlade Bars.

Hvorfor velge Thule AeroBlade Bars til Fiat 500?

Thule AeroBlade Bars har en Kamm-halelignende elliptisk form som gir utmerket aerodynamikk. Dessuten får lavprofildesignet dem til å se spektakulære ut på taket av Fiat 500. Videre har de et T-spordesign som gjør dem enkle å installere. Selv en DIYer kan sette opp disse takstativene.

Vær oppmerksom på at Thule AeroBlade Edge takstativ bruker en aerodynamisk design for å sikre at turen er stillegående og at bilen har forbedret drivstoffeffektiviteten. Det er et av de roligste takstativene på markedet, da det har minst vindstøy. Og selv om takstativet er slankt og rimelig, tåler det tung last, noe som gjør det perfekt for eventyr.

Sist, men ikke minst, fungerer Thule AeroBlade Edge takstativ med det meste av klem- og omslagstilbehør, noe som gjør det til et allsidig og praktisk stativ å ha på Fiat 500. 

  Vanlige problemer med Fiat Strada

Etter hvor lenge må jeg bytte takstativ på min Fiat 500?

Det avhenger av kvaliteten på takstativet. Hvis takstativet er godt laget med faste materialer, bør det vare i minst 3 år. For eksempel er Thule AeroBlade Bars laget av aluminium, som er veldig slitesterk og lett kan vare i mer enn 3 år med riktig pleie og vedlikehold. Derfor er det viktig å sikre at takstativet ditt enten er laget av aluminium eller stål.

Hvorfor er et takstativ viktig?

Et takstativ er veldig viktig hvis bilen din har lite plass som Fiat 500. Ikke bare øker et takstativ lagringsplassen til kjøretøyet ditt, men det gir også en sterk plattform for transport av sportslige og andre former for utstyr som ikke vil være egnet for å bære inn i bilen.

I tillegg er takstativet et perfekt sted å holde skitten og våt last for å sikre at bilen din forblir ryddig eller ikke har en sterk lukt for komfort mens du reiser.

Hva slags tak følger Fiat 500 med?

Som mange Fiat-modeller kommer Fiat 500 med et nakent tak. Dette betyr at taket er bart uten hevede sideskinner, tverrstenger eller til og med flate spor. Ikke desto mindre bør dette ikke stoppe deg fra å installere et takstativ etter eget valg.  Imidlertid er biler med sideskinner og tverrstenger det enkleste for å installere et takstativ.

  Vanlige problemer med Fiat Pulse

FAQ

Hva skjer hvis jeg overbelaster takstativet?

Hvis du overbelaster takstativet på Fiat 500, kan det føre til at bilen håndterer dårlig. Som et resultat kan bilen din sannsynligvis rulle over eller til og med forårsake en ulykke. I tillegg vil et overbelastet takstativ føre til redusert drivstofføkonomi. Så du bør prøve så mye som mulig for å unngå overbelastning av takstativet. Kontroller alltid maksimal anbefalt vekt.

Er det greit å fjerne takstativet når det ikke er i bruk? 

Ja, du bør fjerne takstativet når det ikke er i bruk. Dette er fordi biter av veistøv kan bli fanget mellom stativet og taket og føre til slitasjemerker. Derfor bør du fjerne takstativet og rengjøre under regelmessig. Dette vil bidra til å forlenge levetiden til stativet og også forhindre skade på bilens tak.

Bortsett fra å holde bilen i god form, kan fjerning av takstativene også bidra til å forbedre ytelsen til bilen din. Takstativ gir vekt, noe som reduserer ytelse og drivstoffeffektivitet. Dessuten påvirker de også fartsgrensen.

Kan hvem som helst installere takstativ?

Ja, enhver person kan installere takstativ så lenge de følger instruksjonene til sistnevnte. Dessuten tar installasjonen bare noen få minutter og krever noen få grunnleggende verktøy. For å sikre at riktig og jevn installasjon utføres, få en hjelpende hånd. Dette vil forenkle arbeidet ditt enda mer.

Er det verdt å montere takstativ på din Fiat 500?

Selv om montering av takskinner på Fiat 500 har sine tilbakeslag, er fordelene mange. Dette tilbehøret lar deg bære mer last som du ikke kunne ha klart å bære i bagasjerommet. Videre gir de laststabilitet og sikkerhet, da du ikke trenger å tvinge last som ikke er ment å holdes inne i bilen.

  Beste år for Fiat 500

Hvilket takstativ kan holde mest vekt?   

Hvis du har tunge gjenstander eller utstyr å bære, bør du vurdere å få mer støttende og solide takstativer som Thule Evo WingBar eller Thule Complete Crossroad System. Begge disse takstativene har muligheten til å bære opptil 165 pund, noe som er eksepsjonelt.

Avsluttende tanker

Hvis du eier en Fiat 500 og leter etter det beste takstativet til bilen din, er Thule AeroBlade Bars det beste stativet. Ikke bare er dette taket solid og lett, men det gir også bilen et sporty utseende, og det er enkelt å sette opp. Det er også stille og forbedrer drivstofføkonomien. Så det er ikke en byrde, men gjør turen enda bedre.

Men hvis du har tenkt å bære tunge konstruksjonsartikler, anbefaler vi at du vurderer å skaffe Rhino-Rack Heavy-Duty Bar. Den er mye sterkere og bedre egnet for tyngre gjenstander. Tvert imot, Thule AeroBlade Bars er gode for å bære gjenstander som sykler, surfebrett, snowboard og kanoer / kajakker.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter