Biler som ligner på Fiat Argo

Fiat Argo

Fiat Argo er en subcompact bil med en elegant design og mange spennende teknologier. Denne italienske bilen er perfekt for bykjøring på grunn av effektiviteten og påliteligheten. Merk at Fiat Argo er utviklet av Fiat for det søramerikanske markedet. Men hvilke biler ligner på Fiat Argo?

Noen av bilene som ligner på Fiat Argo er Volkswagen Polo, Audi A1, Seat Ibiza, Vauxhall Corsa, Ford Fiesta, Mazda 2, Peugeot 208 og Mini Cooper. De fleste bilene på denne listen yter bedre og er mer sofistikerte enn Fiat Argo.

Hvilke biler ligner Fiat Argo?

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo er blant de mest solgte subcompact-bilene på markedet. Denne bilen er slank, raffinert og morsom å kjøre. Videre har den utmerket håndtering og en balansert tur. I motsetning til de fleste av sine tyske kolleger, er VW Polo også drivstoffeffektiv og billig å vedlikeholde.

Så hvis du ønsker en subcompact-bil som yter bedre og har mer sofistikerte funksjoner enn Fiat Argo, er VW Polo det beste kjøpet. Det er imidlertid også litt dyrere enn Fiat Argo.

Vauxhall Corsa

Vauxhall Corsa er en annen eksepsjonell subcompact bil som ligner på Fiat Argo. Denne modellen kommer med et dristig eksteriør, rom og raffinert interiør, og en morsom tur. Dessuten er Vauxhall Corsa ganske pålitelig og trygg å kjøre.

Tvert imot er Fiat Argo litt større med mer plass enn Vauxhall Corsa. Men når det gjelder valuta for pengene, tar Vauxhall Corsa dagen.

Audi A1

Vauxhall Corsa er kanskje mer raffinert enn Fiat Argo, men den er ikke i nærheten av Audi A1. Audi A1 er en av de mest avanserte bilene i klassen, da den har en 8,8-tommers MMI infotainment-berøringsskjerm med smarttelefonspeiling. Den har også LED-frontlykter og baklykter, 15-tommers lettmetallfelger og mange andre avanserte funksjoner.

  Vanlige problemer med Fiat Tipo

Så kjøpere som leter etter en bil som ligner på Fiat Argo, men med mer fremgang og bedre kjørekvalitet, bør vurdere å få Audi A1.

Sete Ibiza

Seat Ibiza er blant de sikreste subcompact hatchbacks på markedet. Denne bilen har mange sikkerhetsfunksjoner som hill hold control, elektronisk stabilitetskontroll, front assist, alarm &elektronisk motor startsperre, og ISOFIX. Bortsett fra å være trygg, er bilen også elegant og tilbyr en morsom tur.

Fiat Argo tilbyr imidlertid mer kabin- og lasteplass. Når det gjelder pålitelighet, har begge bilene blitt vurdert til å være litt over gjennomsnittet. 

Ford Fiesta

Ford Fiesta er en annen lignende bil til Fiat Argo. Det er en subcompact hatchback med mange eksepsjonelle funksjoner. Dessuten er det billigere og mer pålitelig enn Fiat Argo. I tillegg er Ford Fiesta veldig praktisk og drivstoffeffektiv.

Ford Fiesta leveres med en base 1,6-liters inline-4-motor som leverer opptil 120 hk og 112 lb-ft dreiemoment. Den har også en EPA-vurdering på 27 mpg i byen, 35 mpg på motorveien og en kombinert 30 mpg, som er en av de beste i klassen.

Peugeot 208

Peugeot 208 er kanskje ikke like stor som Fiat Argo, men den kommer med mer avanserte funksjoner enn sistnevnte. Den har funksjoner som et 7.0-tommers infotainmentsystem med berøringsskjerm med Apple CarPlay og Android Auto-tilkobling, parkeringssensorer bak og cruise control. Dessuten er det veldig rimelig og pålitelig.

  Vanlige problemer med Fiat 500X

Mini Cooper

Mini Cooper er blant de mest populære subcompact hatchbacks på markedet. Det er også en av de mest sofistikerte bilene i klassen. Den har en stilig og moderne design som mange mennesker har forelsket seg i. Det fungerer også mye bedre enn Fiat Argo, men det er ikke veldig pålitelig. Med en basispris på rundt $ 22,750, er denne bilen litt dyrere enn Fiat Argo.

Mazda 2

Hvis drivstoffeffektivitet, ytelse og pålitelighet er det du leter etter i en subcompact hatchback, Mazda 2 er det beste alternativet. Fiat Argo kan være en fin, effektiv og pålitelig bil, men det er ikke i nærheten av Mazda 2.

FAQ

Er Fiat Argo en pålitelig bil?

Fiat Argo er ikke blant de mest pålitelige bilene i sitt segment. Likevel registrerer den fortsatt pålitelighet over gjennomsnittet, noe som er ganske bra for en Fiat-modell. Men hvis du er i markedet for en pålitelig liten bil, er dette ikke en av dem. Dessuten er det ganske utfordrende å finne reservedeler til denne søramerikanske bilen.

Hva er de vanligste problemene med Fiat Argo?

Fiat Argo kan være en slank, romslig og praktisk subcompact bil, men det har også sine problemer. Vanlige problemer med Fiat Argo er elektriske problemer, sviktende støtdempere, feil på rattet, dårlige bremser, dashbordproblemer og fjæringsproblemer.

Hvor lenge varer Fiat Argo?

Hvis eieren eller brukeren vedlikeholder denne lille bilen riktig, vil den vare i mer enn 200,000 XNUMX miles. Men hvis ikke, kan bilen finne det vanskelig å til og med oppnå 150.000 miles. Sørg alltid for å følge anbefalt vedlikeholdstjeneste og utøve gode kjørevaner.

  Er Fiat Qubo en god bil?

Er Fiat Argo bedre enn Volkswagen Polo?

Det avhenger av hva du leter etter. Når det gjelder overkommelig pris og effektivitet, er Fiat Argo bedre enn Volkswagen Polo. Men når det gjelder ytelse, komfort, fart og pålitelighet, er Volkswagen Polo den bedre bilen.

Er Fiat Argo en god daglig sjåfør?

Ja, Fiat Argo er en utmerket daglig sjåfør. Siden denne subcompact-bilen er liten, vil brukeren ha lett for å kjøre den i trafikk og parkere på offentlige parkeringsplasser. Dessuten er det drivstoffeffektivt, noe som betyr at mindre drivstoff vil bli brukt på det i motsetning til de fleste av sine rivaler. Sist, men ikke minst, er det billig å vedlikeholde.

Avsluttende tanker

Fiat Argo er ikke bare rimelig, men den er også drivstoffeffektiv, billig å vedlikeholde og morsom å kjøre i byen. Takket være sin subcompact design og rimelighet. Men hvis du vil ha bedre ytelse, hastighet, komfort, praktisk eller til og med luksus, kan det hende du må vurdere andre lignende biler som uthevet på listen ovenfor.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter