Er Fiat Argo en god bil?

Fiat Argo

Fiat Argo erstattet Fiat Punto og Fiat Palio. Det er også mer praktisk enn andre kompakte Fiat hatchback-modeller på markedet, da interiøret er mer romslig. Men er Fiat Argo en god bil?

Fiat Argo er en god bil for folk som leter etter en rimelig, komfortabel, effektiv, avansert og sporty hatchback. Den kommer også med flere teknologier enn andre Fiat hatchbacks på markedet. Dessuten vil familier finne det interessant som det er mer praktisk.

Tvert imot, enkeltpersoner som leter etter en mer avansert, kraftig, luksuriøs og høyytelses hatchback, må vurdere andre alternativer. Alt i alt er det fortsatt en fin bil, og den er vurdert med over gjennomsnittet pålitelighet.

Historien om Fiat Argo

Fiat Argo er en subcompact bil i B-segmentet. Selv om den er laget av Fiat, som er et italiensk selskap, er den utviklet for det søramerikanske markedet. De første enhetene ble presentert og solgt i Brasil i 2017. I Argentina startet salget i 2018.

Fiat Argo er en femdørs kombi med frontmotor og forhjulsdrift. Dessuten tilbyr produsenten tre motoralternativer, inkludert 1,0-liters FireFly I3 flex drivstoff, 1,3-liters FireFly I4 flex drivstoff og 1,8-liters E.torQ I4 flex drivstoff. Merk at alle motorer er flex-drivstoff for det brasilianske markedet og bensin-bare på andre steder. 

Funksjoner av Fiat Argo

Utseende

Fiat Argo er vakkert designet med full av italiensk sjel i seg. Bilen er elegant, sporty og stilig. Noen av de utvendige funksjonene som skiller seg ut er den store hetten og bi-parabole frontlykter med LED, og honeycomb grille. Interiøret er også moderne og avansert med avanserte funksjoner, for eksempel 7-tommers multimediaskjerm. 

Prestasjon

Til tross for at Fiat-biler er upopulære når det gjelder ytelse, er Fiat Argo litt annerledes. Bilen tilbyr eksepsjonell ytelse da den har åtte motortrimmealternativer å velge mellom. Alle disse trimmene er basert på 1, 0-liters, 1, 3-liters og 1, 8-liters motorer med forskjellige ytelser.

  Er Fiat 500 en god bil?

Siden motorene er basert på Firefly-styrken, er de veldig effektive og pålitelige. Dessuten genererer den 1,0-liters 3-sylindrede motoren opptil 77 hk, mens den 1,3-liters 4-sylindrede motoren produserer opptil 109 hk, og E.torQ Evo VIS, som er den kraftigste motoren, produserer opptil 139 hk.

Det er også viktig å merke seg at Fiat Argo har tre overføringsalternativer, inkludert fem-trinns manuell, automatisert GSR-komfort og seks-trinns automatgir.

Komfort og lasterom

Fiat Argo kommer med en av de største hyttene i B-segmentet. Den har totalt 99 kubikkfot plass. Derfor har den mye bak-, front-, kne- og takhøyde, noe som betyr at passasjerene vil sitte komfortabelt uten å prøve å endre interiøret. Den kommer også med god lasteplass på 10,6 kubikkfot, slik at passasjerene kan bære bagasje på baksiden.

Drivstoffeffektiv

Fiat Argo er svært drivstoffeffektiv. Derfor bør brukerne forvente å bruke mindre penger på denne bilen. Fiat Argo 1.0 flex motor leveres med en effektivitet vurdering av 23.3 mpg i byen med alkohol og 33.4 mpg med bensin. Tvert imot har den en effektivitetsgrad på 25.2 mpg på veien med alkohol og 35.5 mpg med bensin.   

Sikkerhet

Fiat Argo er blant de nyeste Fiat-modellene som har blitt introdusert på markedet. Som et resultat er det litt tryggere enn eldre modeller som har noen få sikkerhetsfunksjoner. Noen av de beste sikkerhetsfunksjonene i Fiat Argo er elektronisk stabilitetskontroll, ryggekamera, reverssensor, ISOFIX-seter og trekkontroll.

Pris

Prisen for Fiat Argo varierer i henhold til trimmen du velger. Den billigste trimmen er Fiat Argo 1.0 flex manuell med en startpris på rundt $ 12,200, mens den mellomstore trimmen er Argo Drive 1.3 manuell flex med en startpris på $ 15,000. Det høyeste trimnivået, som tilfeldigvis er Argo HGT 1.8 automatisk flex, har en startpris på rundt $ 19,300.

  Er Fiat Panda en god bil?

Faq

Er det verdt å kjøpe Fiat Argo?

Hvis du ønsker en rimelig, stilig, økonomisk, praktisk, romslig, litt avansert og komfortabel kompakt hatchback, er Fiat Argo verdt å anskaffe. Men hvis du vil ha en mer romslig, kraftig, avansert og luksuriøs kombi, se bort.

Hva er de vanlige problemene med Fiat Argo?

Fiat Argo kan være sporty, komfortabel, trygg, stilig og praktisk, men den kommer også med flere problemer som eiere må håndtere. Noen av de vanligste problemene med Fiat Argo er sviktende støtdempere, fjæringsproblemer, elektriske problemer, dashbordproblemer, feil på rattet og dårlige bremser.

Er Fiat Argo en god daglig sjåfør?

Det avhenger av hvor du befinner deg. Hvis du befinner deg i nærheten av en Fiat-butikk eller et servicesenter der reservedeler er enkle å finne, er det en flott daglig sjåfør. Men hvis du ikke har en Fiat-butikk der du befinner deg, vil det ikke være en god daglig sjåfør.

Bortsett fra vanskeligheter med å finne reservedeler, er Fiat Argo en utmerket daglig sjåfør. Denne bilen er veldig rimelig, kompakt, romslig, drivstoffeffektiv og praktisk. Som et resultat er det en drømmebil for byboere på grunn av den enkle kjøringen og parkeringen i byen. 

Hvor rask er Fiat Argo?

Fiat Argo er en av de beste Fiat hatchbacks på markedet. Denne bilen har utmerket hastighet, da den kan akselerere fra 0 til 60 km / t på bare 8.8 sekunder. I tillegg kommer den med en toppfart på 121 km / t uten hastighetsregulator.

  Vanlige problemer med Fiat 124 Spider

Merk at denne akselerasjonen og hastigheten er for 2021 Fiat Argo HGT 1.8 Flex AT6, som er det høyeste trimnivået.

Er en brukt Fiat Argo en god bil?

Ja, en brukt Fiat Argo er en fin bil. Dette er fordi de har pålitelighet over gjennomsnittet, noe som betyr at kjøpere ikke trenger å bekymre seg for reparasjoner mesteparten av tiden. I tillegg er brukte Fiat Argos billigere enn nye, slik at kjøpere kan spare penger.

Men som de fleste brukte biler, sørg for å kjøpe en riktig vedlikeholdt Fiat Argo for å unngå å ha mange problemer i fremtiden.

Sammendrag

Fiat Argo er en av de fineste entry-level hatchbacks på markedet. I motsetning til de fleste av søsknene i Sør-Amerika, er den romsligere, men fortsatt rimelig, komfortabel, effektiv og morsom å kjøre. Ikke desto mindre kommer det også med forskjellige problemer som interesserte kjøpere bør være klare til å håndtere.

Noen av problemene som kjøpere bør være klare til å håndtere er elektriske problemer, fjæringsproblemer, dashbordproblemer og bremseproblemer. Samlet sett er Fiat Argo en slank og pålitelig bil. Det er også en perfekt bil for bykjøring, da den er kompakt.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter