Biler som ligner på Jeep Compass

Jeep Compass

Jeep Compass er en vakker og robust bygget kompakt crossover SUV. Videre kommer Jeep Compass med en 2.-4-liters motor som standard, som leverer opptil 180 hk og 175 lb-ft dreiemoment. Men hvilke biler ligner  på Jeep Compass?

Biler som ligner på Jeep Compass er Jeep Patriot, Mazda CX-5, Hyundai Tucson, Toyota RAV 4, Nissan Rogue, Honda CR-V, Mercedes-Benz GLA og Volkswagen Taos. Noen av disse bilene yter bedre enn Jeep Compass, mens andre er mer drivstoffeffektive, komfortable, luksuriøse og mer avanserte enn førstnevnte. 

Hvilke biler ligner på Jeep Compass?

Jeep Patriot

Jeep Patriot ligner på Jeep Compass på mange måter. Først og fremst kan begge bilene slepe opptil 1000 pund. I tillegg har de samme drivstoffeffektivitet på 22 mpg kombinert. Jeep Compass er imidlertid litt større enn Jeep Patriot.

Når det gjelder ytelse, har Jeep Compass en liten kant. Dette er fordi den er utstyrt med en 2,4-liters Inline-4-motor som leverer opptil 180 hk, mens Jeep Patriot kommer med en 2,4-liters Inline-4-motor som leverer opptil 172 hk. 

Mazda CX-5

Mazda CX-5 er en av de mest effektive kompakte SUV-ene på markedet. Mens Jeep Compass er kompakt, er det ikke veldig effektivt. Likevel har begge bilene plass til opptil fem passasjerer og har stilige hytter. Ikke desto mindre er Mazda CX-5 best egnet for folk som leter etter en sporty tur med mange standardfunksjoner.

På den annen side er Jeep Compass perfekt for folk som ønsker en kompakt SUV med gode terrengegenskaper. I tillegg er Mazda CX-5 ikke bare billigere, men også mer pålitelig enn Jeep Compass.

Volkswagen Taos

Volkswagen Taos og Jeep Compass kommer med en lignende design. Bortsett fra design, har de også plass til opptil fem passasjerer og har nesten samme lasterom. Jeep Compass kommer med totalt 59,8 kubikkfot lasterom, mens Volkswagen Taos kommer med totalt 60,2 kubikkfot plass.

  Hvilken Jeep er best for jakt?

Mens begge bilene er godt bygget med avanserte funksjoner, utfører Jeep Compass mye bedre og det er kraftigere enn Volkswagen Taos. Takket være sin 2,4-liters inline-4-motor som leverer opptil 177 hk, sammenlignet med Volkswagen Taos med en 1,5-liters turbo inline-4 som produserer opptil 158 hk. 

Hyundai Tucson

En annen kompakt SUV som er et godt alternativ til Jeep Compass er Hyundai Tucson. Denne bilen har plass til opptil fem passasjerer, og den kommer med en futuristisk design. Videre kommer Hyundai Tucson med en 2,5-liters rekke-4-motor som leverer 187 hk som standard. Dessuten har brukeren muligheten til å velge enten et for- eller firehjulsdriftsystem.

Jeep Compass kan være bedre off-road, men Hyundai Tucson er bedre på veien. Dessuten er den mer effektiv, komfortabel og avansert enn Jeep Compass.

Nissan Rogue

Nissan Rogue er en liten SUV med forhjulsdrift. Den er utstyrt med en 1,5-liters inline-4-motor som leverer opptil 201 hk og 225 lb-ft dreiemoment. I likhet med Jeep Compass kan Nissan Rogue ta opptil fem passasjerer. Ikke desto mindre tilbyr den mer lasteplass,  og den er mer drivstoffeffektiv enn Jeep Compass.

Likevel fungerer Jeep Compass langt bedre off-road da den kommer med et firehjulsdriftsystem som standard. Tvert imot, Nissan Rogue kommer med mange standard sikkerhetsfunksjoner annonsen det er lettere å håndtere enn Jeep Compass.

  Hvilken Jeep er best for camping?

Honda CR-V

Honda CR-V er et annet utmerket alternativ til Jeep Compass. I likhet med Jeep Compass er denne bilen også kompakt og har plass til opptil fem personer. Den leveres også med et firehjulsdriftsystem, noe som gjør den ideell for kjøring i ulendt terreng.

Selv om Honda CR-V utfører litt bedre enn Jeep Compass, de er nært beslektet som den har en base 1,5-liters inline-4 motor som leverer opp til 190 hk og 179 lb-ft dreiemoment.

Toyota RAV 4

Hvis du synes Jeep Compass er dyrere, mindre effektiv og mindre pålitelig, vil Toyota RAV 4 være en god erstatning. Mens Toyota RAV4 tilbyr samme setekapasitet som Jeep Compass, er den langt mer effektiv og pålitelig enn førstnevnte.

Toyota RAV 4 kommer med en kombinert EPA-vurdering på 28 mpg, som er bedre enn 25 mpg for Jeep Compass.

Mercedes-Benz GLA

Mens de fleste biler på denne listen er mer effektive og rimelige enn Jeep Compass, tilbyr noen få mer avanserte og luksuriøse funksjoner. Mercedes-Benz GLA er imidlertid det beste valget for en person som ønsker å oppgradere til en mer luksuriøs og avansert kompakt SUV.

Mercedes-Benz GLA kommer med en kraftigere 2,0-liters inline-4-motor som leverer opptil 221 hk og 258 lb-ft dreiemoment. I tillegg har den mer avanserte standardfunksjoner enn resten av bilene på denne listen, med Jeep Compass inkludert. 

FAQ

Er Jeep Compass pålitelig?

Jeep Compass er kanskje ikke den mest pålitelige kompakte SUV-en på markedet, men den regnes som pålitelig. For eksempel gir JD Power en forventet pålitelighetsscore på 81 av 100. Dette er en indikasjon på at Jeep Compass er en betydelig pålitelig bil.

  Jeep Grand Cherokee SRT Pålitelighet

Hvor lenge varer Jeep Compass?

Jeep Compass er robust laget for å vare. Derfor, med riktig vedlikehold og omsorg, bør Jeep Compass vare i mer enn 200.000 miles eller 12 år. Men for at dette skal skje, bør du følge produsentens anbefalte planlagte vedlikeholdstjeneste.

Hva er de vanligste problemene med Jeep Compass?

Før du investerer i Jeep Compass, er det viktig å vite noen av de vanlige problemene du kan møte underveis. Vanlige problemer med Jeep Compass inkluderer motorsvikt, fjæringsproblemer, bremseproblemer, vannlekkasje, manglende start og svikt i hjullageret.

Er Jeep Compass dyrt å vedlikeholde?

Jeep Compass er ganske dyrt å vedlikeholde. Det anslås at brukeren må bruke rundt $ 10,031 i de første 10 årene av eierskapet. Dette er mer enn bransjens gjennomsnitt for kompakte SUVer med rundt $ 898. Derfor bør interesserte kjøpere være klare til å bruke litt mer på reparasjoner og vedlikehold av Jeep Compass.

Bunnlinjen

Jeep Compass er en fantastisk kompakt SUV for offroadere, men den har mye konkurranse når det gjelder andre funksjoner. For eksempel tilbyr Mercedes-Benz GLA mer avanserte funksjoner enn Jeep Compass, mens Toyota RAV 4 og Honda CR-V er mer pålitelige. Dessuten er de fleste bilene på dette langt billigere enn Jeep Compass.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter