Vanlige problemer med Jeep Compass

Jeep Compass Problemer

Jeep biler er populære for deres evne til å gå hvor som helst. Men når det gjelder pålitelighet, er disse bilene ingen steder øverst på listen.

Jeep-kompasset er et godt eksempel. Denne kompakte crossover SUV er stilig, kraftig, romslig, og med en anstendig slepekapasitet. Det er imidlertid ikke pålitelig og har flere problemer. Så, hva er de vanlige problemene med Jeep Compass?

Hvis du eier et Jeep Compass eller vurderer å skaffe deg et, er det viktig å gjøre deg kjent med noen av de vanlige problemene du vil møte underveis. Noen av dem inkluderer overoppheting av CVT-overføring, unnlatelse av å starte, TIPM-feil, fjæringsproblemer, hjullagerfeil og mye mer.

Hva er de vanlige problemene med Jeep Compass?

Overoppheting av CVT-overføring

Dette problemet er vanlig i Jeep Compass 2011. De fleste brukere klaget over at den kontinuerlig variable overføringen (CVT) overopphetet når temperaturen var høy eller på lange reiser. Dette problemet kommer vanligvis rundt når 2011 Jeep Compass treffer 70,200 miles.

Et av tegnene på en overopphetet CVT-overføring er et varsellys som blinker for å vise at overføringen er overopphetet.

Problemer med suspensjon

Selv om dette problemet kan oppstå på hvilken som helst Jeep Compass-modell, er det vanlig i Jeep Compass i 2007. Jeep Compass fra 2007 er den minst pålitelige Jeep Compass-modellen. Bortsett fra suspensjoner, problemer, hadde det også flere problemer.

Fjæringsproblemer i denne bilen var sentrert på kontrollarmen eller foringsfeil. På toppen av det kommer dette problemet alltid opp når denne bilen treffer 88,000 MILES. Det er også ganske dyrt å fikse, da det koster i gjennomsnitt $ 600.

Kan ikke starte

Et annet vanlig problem med Jeep Compass er at bilen ikke starter. Dette problemet er voldsomt i Jeep Compass 2018. Noen brukere bemerket at bilen deres ikke startet da den traff 25 000 miles. Dette problemet var knyttet til et problem med kjøretøyets batteri. En feil tilkobling til hjelpebatteriet fikk bilen til å stoppe.

  Audi A3 1.4 TFSI Problemer

Støyende eller slipende bremser

Dette problemet er vanlig på alle Jeep Compass-modeller. Likevel er det mer utbredt i Jeep Compass 2012 og 2014. På kompasset i 2012 starter det når bilen treffer 13 900 miles, mens den på Kompasset i 2014 starter på 22 700 miles.

Den beste løsningen for å kvitte seg med dette problemet er å installere en antivibrasjonsbrakett på bakbremsekaliperen.

Vann som lekker inne i hytta

Hvis du eier et Jeep Compass fra 2007 til 2014, kan du forvente dette problemet. Ifølge mange rapporter er det stor sjanse for at taket foran og bak lekker. Hvis dette skjer, må du inspisere alle grommets og plugger, og også reseal taksømmer og takluke avløpsrør. Dessuten bør du sjekke taklukeavløpsrørene.

TIPM-feil

Den fullstendig integrerte kraftmodulen (TIPM) er en elektronisk enhet som brukes til å administrere fordelingen av strøm i hele bilen. Hvis TIPM-en din er dårlig eller mislykkes, kan du oppleve en rekke problemer, og det er kostbart å reparere. Noen av tegnene på en mislykket TIPM er frontlykter og dashbordlys som tennes og av.

I gjennomsnitt må du kanskje gaffel ut omtrent $ 1600 for å reparere en dårlig TIPM. Dette problemet dukker vanligvis opp rundt 110,000 miles.

Den defekte trådløse kontrollmodulen

Hvis den trådløse kontrollmodulen er defekt, kan det hende at Jeep Compass ikke klarer å skru opp eller starte. Denne utgaven ble registrert i modellårene Jeep Compass 2007, 2008, 2010 og 2011. Problemet skyldes en elektronisk låsing av den trådløse kontrollmodulen (WCM). For å endre dette problemet, må du erstatte den dårlige WCM.

  Vanlige problemer med Ford Kuga plug-in hybrid

Feil på hjullager

Dette problemet er også vanlig på de fleste Jeep Compass-modeller. Hvis du begynner å høre en rumbling støy fra hjulene, er dette en indikasjon på at bilens hjullagre har slitt ut. Støyen vil være mer merkbar når du kjører med hastigheter på over 30 mph eller når du dreier hjørner ved lave hastigheter.

FAQ

Er Jeep Compass pålitelig?

Ja, Jeep Compass er en av de mest pålitelige Jeep-modellene på markedet. Bare en håndfull Jeep-modeller, som Jeep Grand Cherokee, er mer pålitelige. Forbrukerrapporter og J.D. Power rate Jeep Compass litt over gjennomsnittet, noe som er fantastisk, med tanke på at de fleste Jeep-modeller får gjennomsnittlig pålitelighet.

Hva er det minst pålitelige modellåret Jeep Compass?

Den mest klagede på Jeep Compass modellår er 2007 Jeep Compass. Dessuten er det det første Jeep Compass som skal produseres. Mange brukere har rapportert problemer med å koble til motoren og suspensjon. Dessuten er de fleste problemene tungvint og dyre å fikse.

Med hvilken kjørelengde begynner Jeep Compass å få problemer?

Noen Jeep Compass-modeller som 2018-modellen begynner å ha no-start-tilstanden så tidlig som 25 000 miles. Derfor, hvis du ikke opprettholder Jeep Compass godt, kan det hende du må begynne å håndtere problemer veldig tidlig. Likevel starter de fleste Jeep Compass-problemer når bilen treffer over 100.000 miles.

Hvor mange miles kan et Jeep Compass vare?

Med riktig pleie og vedlikehold kan Jeep Compass vare over 200 000 miles. I gjennomsnitt varer de fleste Jeep Compass-modeller over 250 000 miles. Likevel, hvis du ikke tar godt vare på Jeep Compass, så kan det ikke vare over 250,000 miles.

  Vanlige problemer med Hyundai Accent

Hva er den mest pålitelige Jeep-modellen?

Dette spørsmålet er ganske utfordrende, da både Jeep Grand Cherokee og Jeep Wrangler JK er to pålitelige modeller. Når det er sagt, er den mest pålitelige Jeep-modellen 2019 Jeep Grand Cherokee, etterfulgt tett av Jeep Wrangler JK fra 2007.

Bortsett fra å være pålitelig, er Jeep Grand Cherokee også trygg, romslig, allsidig, drivstoffeffektiv og teknologisk avansert. Som de fleste Jeeps har den en enestående slepekapasitet, som er ideell for terrengkjøretøy.

Konklusjon

Nå som du vet noen av problemene du vil møte når du investerer i Jeep Compass, er det viktig å holde bilen godt vedlikeholdt slik at du ikke trenger å bekymre deg for de fleste av de vanligste problemene ovenfor. I tillegg kan riktig bilvedlikehold bidra til å forlenge levetiden til jeepen din.

Totalt sett er Jeep Compass en fin og pålitelig kompakt SUV. Den fungerer også ganske bra og har en stor hytte med utmerket slepekapasitet. Det er også enklere og billigere å vedlikeholde enn de fleste av konkurrentene, som GMC Terrain og Volkswagen Tiguan.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter