Alt om 2023 Jeep Grand Cherokee 4xe

2023 Jeep Grand Cherokee 4xe

Jeep Grand Cherokee 4xe er en plug-in hybrid SUV med et fint interiør og enestående ytelse. Dessuten har den de samme funksjonene som de tradisjonelle bensin-bare 2023 Jeep Grand Cherokee-variantene. Her er alt du trenger å vite før du investerer i 2023 Jeep Grand Cherokee 4xe.

Historie

Jeep Grand Cherokee har vært i produksjon fra 1993 til dags dato. For tiden er modellen i sin femte generasjon med ulike motoralternativer. Et av disse alternativene har Jeep Grand Cherokee 4xe, som er en plug-in hybrid. Som andre drivlinjer bruker 4xe unibody-chassis og 5-dører.

Funksjoner

Utseende

2023 Jeep Grand Cherokee 4xe ser spektakulær og moderne ut. Det er en av de flotteste modellene i sin klasse. Både interiør og eksteriør er veldig tiltalende. Noen av de bemerkelsesverdige funksjonene som denne bilen kommer med er 18-tommers lettmetallfelger, et oppvarmet ratt, skinn og simulert legeringsratt, alpine premium merkevarehøyttalere, premium skinn, varmejusterbare seter og mye mer.

2023 Jeep Grand Cherokee 4xe har en akselavstand på 116.7 tommer, en lengde på 193.5 tommer, en bredde på 77.5 tommer og en høyde på 70.9 tommer.

Prestasjon

Ytelsesmessig yter 2023 Jeep Grand Cherokee 4xe mye bedre enn gassalternativet. Dette er fordi den bruker både 2,0-liters rekke-4-motoren og batteriet på 14,0 kWh og en elektrisk motor på 135 hk. Så, bilen produserer totalt 375 hk og 470 lb-ft dreiemoment.

Komfort og lasterom

Som nevnt tidligere kommer 2023 Jeep Grand Cherokee 4xe PHEV med lignende funksjoner som 2023 Jeep Grand Cherokee-modellene. Den eneste forskjellen er drivlinjen. Som sine kolleger er denne bilen romslig og har plass til opptil fem personer. Likevel bør folk som er interessert i tredje rad vurdere å få 2023 Jeep Grand Cherokee L 4xe.

  Hvilken Jeep er best for jakt?

I likhet med gass-bare trims, kommer denne varianten også med lav lasteplass sammenlignet med de fleste av sine rivaler. Den har totalt 38 kubikkfot plass bak andre rad og 70.8 kubikkfot plass med alle seter brettet. 

Effektivitet

Jeep Grand Cherokee 4xe er mer effektiv enn gasstrimmene. Den gass-bare trims har en EPA rating på 19 mpg i byen og 26 mpg på motorveien, mens plug-in hybrid variant kommer med en vurdering på 23 mpg i byen og 24 mpg på motorveien.

Rekkevidde

I motsetning til hybridmodeller gir plug-in hybridmodeller mer rekkevidde og kommer med regenerativ bremsing. 2023 Jeep Grand Cherokee 4xe PHEV har en utmerket rekkevidde på opptil 26 miles på full lading. Når den er parret med gassmotoren, vil den levere opptil 500 miles, noe som kan være flott. 

Pris

2023 Jeep Grand Cherokee 4x koster mer enn den vanlige 2023 Jeep Grand Cherokee. For eksempel koster gass-bare Limited-trimmen $ 48,815, 4xe PHEV Limited-trimmen koster $ 61,660, Summit-trimmen koster $ 62,670, og Summit 4xe PHEV går for $ 74,390. Så du vil bruke mer på plug-in hybrid-trimmen sammenlignet med ICE-trimmen. 

Garanti

Jeep tilbyr en begrenset 3-års eller 36.000 miles garanti, en 5-års eller 60.000 miles drivlinjegaranti, og en 3-års gratis planlagt vedlikeholdsgaranti. Dette er imidlertid under konkurransen, da de fleste rivaler som Hyundai Santa Fe og Toyota Highlander Hybrid tilbyr en bedre garanti. 

  Jeep Kompass pålitelighet

Hvilke biler ligner på 2023 Jeep Grand Cherokee?

2023 Jeep Grand Cherokee 4xe kan være en effektiv, kraftig og komfortabel bil, men den møter også hard konkurranse i markedet. Noen av sine nære konkurrenter er Honda CR-V Hybrid, Hyundai Tucson Hybrid, Hyundai Santa Fe Hybrid og Toyota Highlander Hybrid. 

Proffene:

  • Det er drivstoffeffektivt
  • Det er miljøvennlig
  • Tilbyr utmerket slepekapasitet
  • Det er en flott terrengbil
  • Det tilbyr mange luksuriøse funksjoner for komfort

Ulemper:

  • Det er ganske dyrt
  • Den har lav lastekapasitet

FAQ

Er 2023 Jeep Grand Cherokee 4x mer pålitelig enn gassmotparten?

Ja, 2023 Jeep Grand Cherokee plug-in hybrid-modellen er mer pålitelig enn gassmodellen. Dette er fordi noen deler som startmotor, dynamo og clutch er fjernet. Som et resultat reduserer det antall problemer som brukeren opplever.

Hvilke problemer kan oppleves av 2023 Jeep Grand Cherokee plug-in hybrid, men ikke gassmodellen?

Det er flere problemer som Jeep Grand Cherokee 4xe vil oppleve at gassmodellen ikke vil. Noen av disse problemene inkluderer svake batterier, lav motorvei gass kjørelengde, oksygen sensor problemer, katalysator problemer, og fordampningsutslipp system problemer.

Hvor lenge varer hybridbatteriet i 2023 Jeep Grand Cherokee 4x?

Det vil avhenge av hvor godt eieren vedlikeholder og reparerer bilen. Men med riktig vedlikehold og pleie, bør hybridbatteriet vare over 100.000 miles. Likevel, etter å ha ladet dette batteriet i flere år, kan kapasiteten reduseres, og det kan bli utladet raskere enn da det var nytt.

  Vanlige problemer med Jeep Wrangler

Etter hvor lenge skal jeg bytte hybridbatteriet på Jeep Grand Cherokee 4×3?

Det anbefales å bytte til Jeep Grand Cherokee 4x hybridbatteri hver 150.000 miles. Dette er fordi batteriet ikke vil fungere optimalt etter å ha dekket over 150,000 XNUMX miles. Merk at det ikke er billig å bytte ut et hybridbatteri, og du må kanskje betale mellom $ 3000 og $ 8000.

Hvilke 2023 Jeep Grand Cherokee-trimmer er utstyrt med 4xe plug-in hybrid-systemet?

Basismotoren til 2023 Jeep Grand Cherokee er 3.6-liters Pentastar V6 bensinmotor. Imidlertid er plug-in hybrid eller 4xe valgfri og finnes i flere trimalternativer, inkludert Limited, Trailhawk, Overland, Summit og Summit Reserve varianter.

Sammendrag

2023 Jeep Grand Cherokee 4xe er en plug-in hybridmodell med eksepsjonelle funksjoner og enestående ytelse. I likhet med forbrenningsmotorens motstykke yter også denne drivlinjen eksepsjonelt bra offroad, og den er morsom å kjøre. Dessuten gjør det denne bilen mer drivstoffeffektiv og reduserer karbonavtrykket på miljøet.

Selv om Jeep Grand Cherokee 4xe har problemer, er de ikke så mange som ICE-motparten. Så det er mer effektivt og billigere å vedlikeholde. Merk at plug-in hybrid varianter er dyrere enn bensin-bare varianter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter