Ferrari F12 Berlinetta Pålitelighet

Ferrari er et verdenskjen kjent bilmerke for superbiler og sportsbiler. F12 bernelinetta  er en stor tourer superbil, som er laget for høy ytelse som andre Ferraris. Bilen ser ekstremt vakker ut å se på med sin edgy sportsdesign. Dette er også en pålitelig superbil å eie.

Oversikt

Bilen er ekstremt rask til å kjøre med sin 6.3 L V12-motor som produserer 730 hk ved 6000 rpm. Bilen er så rask at den kan gå fra 0 til 60 mph på bare 3.1 sekunder, og 0 til 120 mph på bare 8.5 sekunder.

Pålitelighet

Når det gjelder superbiler, blir pålitelighet ofte ikke mye diskutert fordi de blir dømt på grunnlag av deres motor- og kjøreopplevelse. Ferrari lager pålitelige superbiler like mye som alle andre superbilprodusenter. F12berlinetta er også en pålitelig bil med sin brutale motor. Bilen har heller ikke stått overfor noen store problemer.

Sikkerhet

Sikkerhet er også viktig i andre superbiler enn motorene. Ferraris er ofte godt utstyrt når det gjelder sikkerhetsfunksjoner og tiltak. Ferrari krasjer ikke alle modellene sine, men de tester noen av modellene sine. Selv om F12berlinetta ikke ble krasjtestet, har bilen mange sjåfører som hjelper funksjoner som stabilitetskontroll, kollisjonsputer, etc.

Avskrivningssats

Ferraris avskriver egentlig ikke mye på grunn av deres unikhet og sjeldenhet. Disse bilene er ikke som alle andre biler som eies av hver eneste person. Derfor har de en veldig lav avskrivningsrate. Den 2017 F12berlinetta bare avskriver rundt 30% etter 5 år.

  Audi TT RS Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Det største negative poenget med å eie en superbil er at de koster mye i vedlikehold og service. F12berlinetta koster også mye, selv om kvaliteten på delene er den fineste. I gjennomsnitt koster Ferraris mer enn $ 1,000 årlig for alt  vedlikehold og reparasjon.

FAQ

Er Ferrari F12 Berlinetta en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Ferrari F12 Berlinetta er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Ferrari F12 Berlinetta?

Ferrari F12 Berlinetta er en bil med 2 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: To-seters

Hva er hestekreftene i en Ferrari F12 Berlinetta og har den en turbo?

Ferrari F12 Berlinetta har 731 hestekrefter og 508 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Premium Unleaded V-12 med en forskyvning på 6.3 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Ferrari F12 Berlinetta har 20 X 9.5 tommers aluminium forhjul og 20 X 11.5 tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter